icon

Beh a chudnutie

zuzka2010
20. feb 2012

ake mate skusenosti s behom a chudnutim?chcela by som dnes zacat, potrebujem zhodit najma zo stehien a zadku..

riverparkdanceschool
4. apr 2013

Mamičky chcete sa dostať do lepšej kondície či vytvarovať si lepšiu postavu no máte malé dieťatko? Neváhajte a zoberte ho k nám každý utorok o 10:00. Venovať sa mu bude na tanečnej hodine naša lektorka Disco Jarka, Vy si zatiaľ môžete v tom istom čase zatancovať Zumbu s Máriom! Tešíme sa na Vás

miskap2111
4. apr 2013

@ifkael drž sa!!

megba
4. apr 2013

@tilly ani nerozmyslaj nad 2.7, jasne ze das 9. Ked das na pase 9 na preteku ich das lavou zadnou s prstom v nose. Na behu vzdy das lepsi cas nez na treningu, toho sa neboj...

alexandravs
4. apr 2013

...konečne sa počko umudrilo a mne umožnilo zase si trošku zabehať.. zvyčajnu trasu ktoru som dávala za 30 minut som dnes urobila za 25 .. budem si musieť pridať nejaké tie centimetre.. 🙂
ps. baby kde sa daju kupiť dobré bežecké boty?(Asics) okres Bánovce n/B, Trenčín, Topoľčany, Partizánske, Prievidza, Dubnica n/Váhom.. máte niektorá vytipovanú predajňu? na nete je to risk, bez skušania je to o ničom.. dík..

bajciatko
4. apr 2013

Ahojte baby, super tema, som sa zacitala od zaciatku, ale je nad moje sily prejst celou diskusiou. Co som potrebovala vediet je, ze behom sa da schudnut, co sa nesmierne tesim. Chodievam do fitka 3x tyzdenne, zamerala som sa hlavne na brucho po tehu, hoci este je co zhadzovat, ale predsa len sa trosku uz nieco deje, vaha isla dolu tak max 2kg. No moj hlavny problem je jedenie, neviem sa ho vzdat, teda nie jedenia ako takeho, ale sladkosti, jednoducho som zavislacka a nijako sa to nesnazim ani obmedzit, lebo viem, ze ked si denne nedam nieco sladke, tak na druhy den si to dam 2x viac. Napriek tomu som odhodlana zacat behavat, aj ked som tomuto sportu nikdy nijako neholdovala, ale teraz nomralne vnutorne citim, ze mam na to chut a taha ma to von, len momentalne je este velmi mokro a v gyme je zrovna pokazeny beziaci pas 😢. No o to viac sa tesim ked prvykrat vybehnem a som odhodlana zacat a neprestat.
Nejake rady na zaciatok od vas? Budem vdacna za vsetky vase skusenosti, o ktore sa chcete poradit 🙂

tilly
4. apr 2013

@megba dik 😵

opica
4. apr 2013

@tilly 2,7 je pro mimina ;) devinu das, aj keby si behavala menej. ked raz dar 5, ci7, tak 9 uz das urcite

opica
4. apr 2013

ja sa tesim, ideme na run and fun, uz len nazov timu vymysliet, ale zatial vitazia vlci bratia ;) svagrina snad bude po prazskom maratone vo forme a zabehneme s dobrym casom 😀

lucka127
5. apr 2013

Žienky mam na vas hend dve otazky🙂
1. pijete pocas behania cca 45-60 minutoveho pianco?
2. premyslam ze hodim na clenky zavazia chodite niektora tak? ma pol kilove na kazdu nohu viem ze sa doporucuje len batoh nie zatazovat nohy ci ruky ale mam kvalitne boty hadam znesem:D

opica
5. apr 2013

@lucka127 nepijdem, ani v lete som nie. hodinu bez problemov vydrzim. asi by som vydrzala aj dve 😎

lucka127
5. apr 2013

@opica jj aj ja len sa pytam😉

mirka907
5. apr 2013

@tilly 2,7 ani neuvazuj.....to kvoli tomu sa ani obliect neoplati....ospravedlnujem sa zacinajucim bezkynam ale ak niekto chce ist na sutaz, 2.7km ho ani nema co napadnut...samozrejme ak zacinam aj 2.7 je krasna vzdialenost....to je asi tolko, kolko som zabehla prvykrat...teda prvy beh, co som zacala behat....

miskap2111
5. apr 2013

@lucka127 minulú sobotu som dala polmaratón (21 km) bez vody- 2hodiny 6 minút. Ale bežala som to neplánovane. Necítila som však žiadnu dehydratáciu nasledujúce hodiny (pred tým som pila dosť). Takže dá sa. Len bacha v lete.

mirka907
5. apr 2013

@lucka127 ja cielene vodu nenosim...do hodinky je to teraz uplne ok....v lete samozrejme nie....mne odporucali zavazia na beh vo vetre....mam 168-9cm a 52 kil ....silnejsi vietor ma bral a niekedy som mala v protivetre pocit ze stojim a nie ze beham....vtedy mi odporucili zavazia ale ja takto behat neviem.....ale ako rada ti to mozno pomoze

lucka127
5. apr 2013

@mirka907 😉 dakujem ja mam podstatne viac a chcem amt aj podstatne viac ako ty🙂
ja am 167cm a vahu 75 cchem na 65 ale ao som dala dole 9kg stoji a stoji ta vaha:D:D strava dobra zdrava, male porcie mnoho zeleniny prihodila som si spalovace nejake no uvidime ci sa to rozkyva

mracik
5. apr 2013

@tilly však máš ešte mesiac, a vybehni von, teraz sa už celkom fajn behá 😉

@bajciatko mne behanie pomohlo od strašnej chuti na nezdravé jedlá, čokoládu, keksíky, pizzu...
Ale ja behám veľmi pomaly, na relatívne nízkych tepovkách, teda na "tukoch", kombinujem so šprintami
ak beháš rýchlo, na "cukroch" tak je dosť možné, že budeš mať ešte väčšiu chuť na sladké. 😉

mracik
5. apr 2013

@lucka127 a načo by ti boli závažia? 😕 však v DK máte riadne kopce, keď ti je málo behať po rovine, vybehneš na Brezovec a je to 😀

lucka127
5. apr 2013

@mracik ja som z Istebneho ano chodime cez kopce len je fakt dost morko tak len pianco poceste cez schody a pod len cchem trosku vicej vymakat a zrychlit efekt😉aj spalovania aj svalovania:D

mirka907
5. apr 2013

@opica ja byt v BA tak bezim s tebou alebo ako tvoj hlavny super 😠 😀 ...to je take odveci, ze moje bezecke duse/partacky su na opacnej strane SK.....takto ti aspon drzim palce na naj vysledok....

bajciatko
6. apr 2013

@mracik cize mozno je lepsie radsej rychla chodza ako rychle behanie?

tilly
6. apr 2013

@bajciatko ano, treba si drzat tepovku 😉

tilly
6. apr 2013

@mracik musim si ist von zatrenovat, na to som dlho nemala odvahu... buduci tyzden sa do toho pustim, snad sa v stredu uz konecne dostanem na ten trening na zeleznej...

megba
6. apr 2013

@opica Ides? Vcera kamoska pisala ci nejdeme, rozmyslam zatial ci sa pridat alebo nie...

megba
6. apr 2013

@lucka127 Ja by som to nerobila... teda robila som to jeden cas, ale ked som sa s tym priznala trenerovi vo fitku skoro ma zabil... vraj ci si chcem privodit zapal sliach... tak som to nechala tak... sem tam si pocvicim doma s cinkami, ale to naozaj iba sem tam...

opica
6. apr 2013

@megba idem idem, vyse 7000 ludi je prihlasenych ;) som v zone 2 , snad cestou neskolabujem ;) pocko vyzera byt idealne na takyto beh (aspon pre mna)

lucka127
6. apr 2013

@megba preco zapal? jeden rok som tak behala a bolo vsetko ok nebehala som 2 hodiny ale jednu a so zavzkami 0,5kg na jednu nohu..len sa pytam na skusenosti

opica
6. apr 2013

@mirka907 budes mi tam chybat. myslim to vazne, mala by som sa za kym tahat 😎

opica
6. apr 2013

@megba teraz som pochopila,ze sa pytas na ten run and fun. hej, svagrina oddide skor z volakej chaty, pojdeme ona, ja a muz. a rano dame asi na 3*200 m decka ;)

megba
6. apr 2013

@lucka127 Neviem, je to dost narocne na techniku behu vraj... ja som tiez tak par krat behala, potom som to radsej nechala tak... asi je to zbytocne ked chces behat len tak, pre radost a dobry pocit...trener mi vravel, ze si mozem privodit zapal sliach... ale neviem s cim presne to suvisi, resp. co by to vlastne mohlo vyvolat

simuska1976
7. apr 2013

Baby pozerám parizsky maratón🙂 to je nostalgia🙂 takto pred rokom som uz bola v uliciach Paríža🙂 mi je hrozne smutno, ze tam nie som, ale malicka v brusku kope, tak dúfam, ze budúci rok nebudem chýbať🙂 dnes pekny den, tak tie co idete behať, nech sa vam dari🙂