Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@sedmolinka da sa urobit aj taka kde sa moze pridat hocikto ...ja tu casto dlhsiu dobu niesom , a nez sa dostanem spatne k fotkam tak to dost dlho trva a tam je to rozdelene na pocet prispevkov, clenov a fotiek , takze ked napr nemas tolko casu hladat fotky s pred 2 mes. kliknes na fotky a lahsie ich najdes, preto som myslela ze by nebolo zle vytvorit takuto verejnu skupinu , len by to chcelo niekoho kto je tu castejsie ...
Ahoj, veľa sa dozviete na tejto stránke 🙂
http://www.cambridgediet.sk/
sú tam uvedení aj poradcovia pre kraje .... 🙂
Je tu niekto z BB alebo zo ZV?
@jennna z bb 🙂
CHILLI polievka nie je až tak špatná keď si dáte tú ich vegetu...ale musím povedať, že nie je ani najlepšia:D:D:D
@didietka ja ti ani neviem na akú váhu chcem ísť, teraz sa mi to páči že chudnem, lebo v mojom veku mi už žiadna diéta nezaberala a táto jediná funguje a aj mi chutí, ešte sa mi nič nebridí, samozrejme okrem tých jedál ktoré som vylúčila hneď na začiatku, ale ešte takých 15 kg by som možno zvládla a aj pripúšťam že možno čoskoro začnem vysadzovať CD, v máji mám veľa akcií, súkromných aj služobných a nie vždy sa dá vyhovárať že nič nechcem, niečo ľahké by som si sem tam mohla dať, tak teda ešte neviem ako budem pokračovať, teraz mám "vyfasovanú"stravu na 2 týždne potom uvidím a čo sa týka výberu diéty, presne tak som si aj ja vybrala práve CD a tiež jeden z dôvodov bol fakt že príbehy ale aj fotky ľudí ktorým sa podarilo schudnúť nie sú žiadna fotomontáž a skutočne som im uverila a teraz keď som si vlastne príkladom sama som veľmi spokojná že som sa práve takto rozhodla a navyše cítim sa super, nemám žiadne zdravotné problémy a určite v neposlednom rade mi stúplo sebavedomie 🙂 zas som sa rozkecala, 😀
všetkým nám držím palce a veselo pokračujme v chudnutí 😲
ahojte. Tak aj ja dnes zacinam. Potrebujem zhodit tak 20kg a hlavne si to potom aj udrzat. Tak sem budem chodit na povzbudenie :D ufff este som ani nezacala a uz mam starch ci to zvladnem :D
aj ja som za skupinu ;) rada sa pridam 🙂
po týždni len -1,5 kilo dole:( sklamaná.... čakala som aspoň 3kg že pôjde dole..
ahojte prosim mohol by mi niekto povedat co je zto za dieta a ako to fungu len v skratke ? a ci sa vam podari schudnut a za aky cas ? dakujem
@mimus ahoj, ja idem na konzultáciu dnes, tak začnem tiež čo najskôr, môžeme sa spoločne povzbudzovať, ja mám cieľ aspoň 10 kg, pri 15 by som skákala dva metre 🙂 🙂 🙂 a hlavne neskôr udržať si to zdravším stravovaním...a tiež sa obávam ako to budem zvládať, lebo podporu nejako nevidím v okolí, skôr mi neveria, že to zvládnem ☹ ☹ ☹
Akú máš váhu a koľko meriaš?
NESKUTOčNý HLAD
@sedmolinka 166cm a 84kg :( po kazdom tehu 10kg na mne ostalo. Chcela by som zhodit aspon na 68kg. Ale tak dnes prvy den a normalne mi huci v hlave od hladu. Tak sa len nalievam vodou . Polievku si chcem spravit az na taku 15h, aby som potom zase zvladla vecer. Musim musim so sebou nieco robit, kedze sa na seba nemozem uz ani pozerat 😠
Baby ako zvladate hlad? Naozaj len tou vodou sa nalievat? Zatial ma aspon hlava neboli ako obvykle ked som hladna. Asi to bude tou rpiezracnou carovnou vodickou 😀
@katrina122 aj 1.5kg je predsa nieco 😉 mozno o tyzden ostanes prekvapena ako to klesne o tie dalsie 3 😉
Ahojte žienky, už som tu dlho nebola. Čo máte nové? Ja dnes kontrola a dole celkovo už 17 kg. Mohlo by to ísť aj rýchlejšie, ale vďaka aj za to 🙂 A odo dnes už len 1 CD denne (večere) a inak už len moja strava 🙂 To najhoršie mám za sebou a zvyšných 10 kíl by som chcela už dotiahnuť hlavne stravou, aby som upevnila stravovanie a nevrátila sa tam, kde som začínala 🙂
@mimus Mne dovolila konzultantka bielu zeleninku chrúmať, kaleráb, uhorku atď, vraj nesmiem byť hladná 😉 A veľa spraví aj CD bujón, ráta sa ti do pitného režimu a aj zasýti 😉
@tina27111 Je to diéta, založená na nízkom príjme kalórii s tým, že telo v nej dostáva všetky potrebné živiny a všetko, čo potrebuje. Chudne sa pod dozorom poradkyne, ktorá ti spraví vstupnú prehliadku (taký prístroj ti pomeria všetko možné, od tuku vnútorneho aj vonkajšieho, cez vodu, minerálne látky, rozmiestnenie tuku, opuchy...je toho spústa) a založí ti kartu. Toto meranie opakuje na každej kontrole a porovnávate výsledky. Chudneš pomerne rýchlo, lebo telo dostane v strave len malé množstvo kalórií a tak po cca 3-4 dňoch od začiatku začne spalovať tuky. Čo sme tu v diskusii kočky, tak chudneme všetky, niektoré rýchlejšie, iné pomalšie, ale to záleží od rôznych vecí, toto všetko s tebou preberie práve poradkyňa. Ja som sa dlhodobo nemohla zbaviť nadváhy, napriek tomu, že cvičím a snažím sa stravovať zdravo, pretože beriem lieky na štítnu žľazu a práve Cambridge mi veľmi pomohla 🙂 Chudnem pomaličky, za tri mesiace som zhodila viac, ako 17 kíl, pričom už posledný cca mesiac si nahrádzam len jedno jedlo denne 😉
Inak, skupina je super nápad 🙂
Žienky, skúšam založiť skupinku, ale chce to po mne druhého a tretieho moderátora, ktorá sa na to podujmete? 😉
@zuzikboc ahoj gratulujem ku krasnemu vysledku 🙂
...ja zacinam od zajtra, dnes som bola na prvej konzultacii v TT, tak zatial neviem velmi poradit v tejto diete, ale kludne sa pridam k moderovaniu skupiny, urcite chcem ist dotoho naplno, tak by ma to aj povzbudilo trochu 🙂
@sedmolinka
@kika1892 Možem vás tam šupnúť? 😉
@zuzikboc sice som nemoderovala ziadnu skupinu, ale kludne ma mozes pridat, ja som tu pomerne casto 🙂
@sedmolinka Veď ja tiež nie 😀 Ale budem sa snažiť 😉
Hotovo, skupinka je, idem študovať, čo to všetko obnáša 🙂
Linka na skupinu: https://www.modrykonik.sk/group/6355/
baby prosim popridavajte sa ak chcete do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/6355/
pridavat mozte aj fotky , nech ste inspiraciou pre nas ostatne ....
@mimus dneska sú to -2kg ale je večer:D čiže potesílo lebo ráno bude pravdepodobne -3🙂
kocky, nemate pri CD problem s vypadavanim vlasov???
@slim_any ahoj ja som to už písala ale ak si nečítala všetko tak teda CD je, aspoň pre mňa, jediná diéta pri ktorej mi nepadajú vlasy, a ver mi vyskúšala som hádam všetky , chudnem skoro od puberty a to je veru už aj 40 rokov 😀 fú ani sa mi veriť nechce, ja teda na CD nedám dopustiť 🙂
Bambule, moze sa pri CD v pripade ked nahradzam normalne jedlo uplne(cize 3xCD sacky) jest okrem bielej a zelenej zeleniny aj rybka? A co tak krabie prsty?
Dakujem za odpoved

OCH mám chuť zakusiť do poriadneho prirodneho mäsa s varenými zemiačkami:( no nič,..idem si dať prvý shake ranný:( krízaaaaaaaaaaaa