icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

katrina122
28. apr 2014

OCH mám chuť zakusiť do poriadneho prirodneho mäsa s varenými zemiačkami:( no nič,..idem si dať prvý shake ranný:( krízaaaaaaaaaaaa

kika1892
28. apr 2014

@sedmolinka da sa urobit aj taka kde sa moze pridat hocikto ...ja tu casto dlhsiu dobu niesom , a nez sa dostanem spatne k fotkam tak to dost dlho trva a tam je to rozdelene na pocet prispevkov, clenov a fotiek , takze ked napr nemas tolko casu hladat fotky s pred 2 mes. kliknes na fotky a lahsie ich najdes, preto som myslela ze by nebolo zle vytvorit takuto verejnu skupinu , len by to chcelo niekoho kto je tu castejsie ...

ja7
28. apr 2014

Ahoj, veľa sa dozviete na tejto stránke 🙂
http://www.cambridgediet.sk/
sú tam uvedení aj poradcovia pre kraje .... 🙂

jennna
28. apr 2014

Je tu niekto z BB alebo zo ZV?

mariankakem
28. apr 2014

@jennna z bb 🙂

katrina122
28. apr 2014

CHILLI polievka nie je až tak špatná keď si dáte tú ich vegetu...ale musím povedať, že nie je ani najlepšia:D:D:D

denka15
28. apr 2014

@kika1892 ta skupina je super napad ;)

anes52
28. apr 2014

@jennna áno ja som, nie síce už priamo ZV ale blízko, čo potrebuješ? 🙂

anes52
28. apr 2014

@didietka ja ti ani neviem na akú váhu chcem ísť, teraz sa mi to páči že chudnem, lebo v mojom veku mi už žiadna diéta nezaberala a táto jediná funguje a aj mi chutí, ešte sa mi nič nebridí, samozrejme okrem tých jedál ktoré som vylúčila hneď na začiatku, ale ešte takých 15 kg by som možno zvládla a aj pripúšťam že možno čoskoro začnem vysadzovať CD, v máji mám veľa akcií, súkromných aj služobných a nie vždy sa dá vyhovárať že nič nechcem, niečo ľahké by som si sem tam mohla dať, tak teda ešte neviem ako budem pokračovať, teraz mám "vyfasovanú"stravu na 2 týždne potom uvidím a čo sa týka výberu diéty, presne tak som si aj ja vybrala práve CD a tiež jeden z dôvodov bol fakt že príbehy ale aj fotky ľudí ktorým sa podarilo schudnúť nie sú žiadna fotomontáž a skutočne som im uverila a teraz keď som si vlastne príkladom sama som veľmi spokojná že som sa práve takto rozhodla a navyše cítim sa super, nemám žiadne zdravotné problémy a určite v neposlednom rade mi stúplo sebavedomie 🙂 zas som sa rozkecala, 😀
všetkým nám držím palce a veselo pokračujme v chudnutí 😲

mimus
28. apr 2014

ahojte. Tak aj ja dnes zacinam. Potrebujem zhodit tak 20kg a hlavne si to potom aj udrzat. Tak sem budem chodit na povzbudenie :D ufff este som ani nezacala a uz mam starch ci to zvladnem :D
aj ja som za skupinu ;) rada sa pridam 🙂

katrina122
29. apr 2014

po týždni len -1,5 kilo dole:( sklamaná.... čakala som aspoň 3kg že pôjde dole..

tina27111
29. apr 2014

ahojte prosim mohol by mi niekto povedat co je zto za dieta a ako to fungu len v skratke ? a ci sa vam podari schudnut a za aky cas ? dakujem

sedmolinka
29. apr 2014

@mimus ahoj, ja idem na konzultáciu dnes, tak začnem tiež čo najskôr, môžeme sa spoločne povzbudzovať, ja mám cieľ aspoň 10 kg, pri 15 by som skákala dva metre 🙂 🙂 🙂 a hlavne neskôr udržať si to zdravším stravovaním...a tiež sa obávam ako to budem zvládať, lebo podporu nejako nevidím v okolí, skôr mi neveria, že to zvládnem ☹ ☹ ☹
Akú máš váhu a koľko meriaš?

katrina122
29. apr 2014

NESKUTOčNý HLAD

mimus
29. apr 2014

@sedmolinka 166cm a 84kg :( po kazdom tehu 10kg na mne ostalo. Chcela by som zhodit aspon na 68kg. Ale tak dnes prvy den a normalne mi huci v hlave od hladu. Tak sa len nalievam vodou . Polievku si chcem spravit az na taku 15h, aby som potom zase zvladla vecer. Musim musim so sebou nieco robit, kedze sa na seba nemozem uz ani pozerat 😠

mimus
29. apr 2014

Baby ako zvladate hlad? Naozaj len tou vodou sa nalievat? Zatial ma aspon hlava neboli ako obvykle ked som hladna. Asi to bude tou rpiezracnou carovnou vodickou 😀
@katrina122 aj 1.5kg je predsa nieco 😉 mozno o tyzden ostanes prekvapena ako to klesne o tie dalsie 3 😉

zuzikboc
29. apr 2014

Ahojte žienky, už som tu dlho nebola. Čo máte nové? Ja dnes kontrola a dole celkovo už 17 kg. Mohlo by to ísť aj rýchlejšie, ale vďaka aj za to 🙂 A odo dnes už len 1 CD denne (večere) a inak už len moja strava 🙂 To najhoršie mám za sebou a zvyšných 10 kíl by som chcela už dotiahnuť hlavne stravou, aby som upevnila stravovanie a nevrátila sa tam, kde som začínala 🙂
@mimus Mne dovolila konzultantka bielu zeleninku chrúmať, kaleráb, uhorku atď, vraj nesmiem byť hladná 😉 A veľa spraví aj CD bujón, ráta sa ti do pitného režimu a aj zasýti 😉
@tina27111 Je to diéta, založená na nízkom príjme kalórii s tým, že telo v nej dostáva všetky potrebné živiny a všetko, čo potrebuje. Chudne sa pod dozorom poradkyne, ktorá ti spraví vstupnú prehliadku (taký prístroj ti pomeria všetko možné, od tuku vnútorneho aj vonkajšieho, cez vodu, minerálne látky, rozmiestnenie tuku, opuchy...je toho spústa) a založí ti kartu. Toto meranie opakuje na každej kontrole a porovnávate výsledky. Chudneš pomerne rýchlo, lebo telo dostane v strave len malé množstvo kalórií a tak po cca 3-4 dňoch od začiatku začne spalovať tuky. Čo sme tu v diskusii kočky, tak chudneme všetky, niektoré rýchlejšie, iné pomalšie, ale to záleží od rôznych vecí, toto všetko s tebou preberie práve poradkyňa. Ja som sa dlhodobo nemohla zbaviť nadváhy, napriek tomu, že cvičím a snažím sa stravovať zdravo, pretože beriem lieky na štítnu žľazu a práve Cambridge mi veľmi pomohla 🙂 Chudnem pomaličky, za tri mesiace som zhodila viac, ako 17 kíl, pričom už posledný cca mesiac si nahrádzam len jedno jedlo denne 😉
Inak, skupina je super nápad 🙂

zuzikboc
29. apr 2014

Žienky, skúšam založiť skupinku, ale chce to po mne druhého a tretieho moderátora, ktorá sa na to podujmete? 😉

sedmolinka
29. apr 2014

@zuzikboc ahoj gratulujem ku krasnemu vysledku 🙂
...ja zacinam od zajtra, dnes som bola na prvej konzultacii v TT, tak zatial neviem velmi poradit v tejto diete, ale kludne sa pridam k moderovaniu skupiny, urcite chcem ist dotoho naplno, tak by ma to aj povzbudilo trochu 🙂

kika1892
29. apr 2014

@zuzikboc ahoj , prave preto som to aj ja nezalozila, skusala som ale stale to chcelo toho 2 a 3 mod. a nevedela som koho dat :D

zuzikboc
29. apr 2014

@sedmolinka
@kika1892 Možem vás tam šupnúť? 😉

kika1892
29. apr 2014

@zuzikboc jasne mozete

sedmolinka
29. apr 2014

@zuzikboc sice som nemoderovala ziadnu skupinu, ale kludne ma mozes pridat, ja som tu pomerne casto 🙂

zuzikboc
29. apr 2014

@sedmolinka Veď ja tiež nie 😀 Ale budem sa snažiť 😉

Hotovo, skupinka je, idem študovať, čo to všetko obnáša 🙂

Linka na skupinu: https://www.modrykonik.sk/group/6355/

kika1892
29. apr 2014

@zuzikboc uz som tam aj dala prispevk a teraz idem tiez studovat :D

kika1892
30. apr 2014

baby prosim popridavajte sa ak chcete do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/6355/
pridavat mozte aj fotky , nech ste inspiraciou pre nas ostatne ....

katrina122
30. apr 2014

@mimus dneska sú to -2kg ale je večer:D čiže potesílo lebo ráno bude pravdepodobne -3🙂

slim_any
30. apr 2014

kocky, nemate pri CD problem s vypadavanim vlasov???

anes52
30. apr 2014

@slim_any ahoj ja som to už písala ale ak si nečítala všetko tak teda CD je, aspoň pre mňa, jediná diéta pri ktorej mi nepadajú vlasy, a ver mi vyskúšala som hádam všetky , chudnem skoro od puberty a to je veru už aj 40 rokov 😀 fú ani sa mi veriť nechce, ja teda na CD nedám dopustiť 🙂

samponka
3. máj 2014

Bambule, moze sa pri CD v pripade ked nahradzam normalne jedlo uplne(cize 3xCD sacky) jest okrem bielej a zelenej zeleniny aj rybka? A co tak krabie prsty?
Dakujem za odpoved