icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

anes52
18. máj 2014

@decuso vždy keď si hladná, ale mne pomáhalo aj napiť sa vody alebo káva či čaj 🙂

petamucko
19. máj 2014

🙂 caute ja mam dnes za sebou prvý týžden -3kg.Je to ťažké ,ale da sa to vydržať .Držim Vam všetkým palce a prajem véééľmi veľa pevnej vôle.

jj_anka
19. máj 2014

Dobrý deň, len pre budúce žienky, ktoré sa chystaju drzať dietu neodporúčam konzultantku z Nitry Dana Seinde

tinesa
19. máj 2014

@jj_anka a preco, ja idem zajtra prvy krat do nitry ale ku Karafovej, uvidim aka bude, ale v telefone bola mila

elenamarek
19. máj 2014

@lala11 Ahoj aj mne strašne padajú vlasy tak som vysadila CD na mesiac pribrala som 2kg ale stale nejem chleba a sladke ,este chem pokracovat po dovolenke 🙂

anes52
19. máj 2014

@elenamarek ahoj, nenapísala si koľko sa ti podarilo zhodiť, napíš tiež ako si prechádzala na pevnú stravu, možno preto si pribrala ak si zrazu vysadila CD, ja sa pomaly tiež chystám na prechod, v piatok sa chcem dohodnúť s konzultantkou, zvláštne že niektorým babám padajú vlasy, mne naopak vôbec a to pri všetkých iných diétach mi padali, to tiež svedčí že sme každá iná, tak isto je to aj s ketózou.Ja som strašne rada že už mám síce tesne ale predsa váhu pod 80-kou 😀

katrina122
20. máj 2014

ja som nejako prestala chudnut, neviem cim to je:( prvé dni to šlo pekne, no zrazu sa niečo pokazilo..čím to je?

dai
20. máj 2014

@katrina122 dodrzujes co mas? len cd dostatok vody? ja teda mam zatial len 7 dni ale dole 3kg a ide to stale...

babuli
20. máj 2014

Kolko ste schudli za prvy tyzden?ja mam dnes 6ty den zajtra vazenie ale mam dole cca 2,5-3kg. Snad sa to este rozbehne🙂

elenamarek
20. máj 2014

@anes52 ahoj 20kg ale budem este pokracovat ale teraz mam same akcie a plus dovolenka tak to sa neda byt na 3cd denne ☹

anes52
20. máj 2014

@elenamarek to poznám, tiež mám každý víkend nejakú akciu, niektorý aj dve ide ma poraziť, prešla si na normálnu stravu postupne či naraz?nebolo ti zle?, už som písala že tiež uvažujem o prechode a tiež sa mi páči že by som pokračovala po lete, len sa bojím že či nepriberiem, dnes je to presne 4 mesiace od začiatku na CD 🙂 drž sa 😲

anes52
20. máj 2014

@katrina122 presne ako píše
@dai treba veľa piť, to je veľmi dôležité, ak nič neporušuješ a dodržiavaš 3x CD a veľa piješ určite sa váha rozbehne a schudneš naraz viac, len sa neváž každý deň, ja sa doma vážim 1x týždenne a ketózu si meriam iba na konzultácii 😀

elenamarek
20. máj 2014

@anes52 postupne prechadzam mam 1CD denne a plus nieco napriklad mozarelu a paradajky,2kaleraby pripadne niake mäsko este,dnes som nemala cd manzel mal oslavu tak som trochu porusila s kacikou ale len prso nie koyu a 2lokse 😝

katrina122
21. máj 2014

@dai ano ..pijem stale wela vody..kaydu honinu 3 deci...niekedy sa mi podari naliat aj viac..nechapem ....aj mne islo za 2tazdne naraz 5 kg a zastavilo sa, cize netreba sa tesit predcasne🙂 ale dufam ze tebe sa to nezastavi a pojde to pekne dole......
@anes52 ..dufam ze mas pravdu, ze sa to pohne naraz....bola by som rada a ty si kolko zhodila uz?

dai
21. máj 2014

@katrina122 tak ja zas tak vela schudnut nepotrebujem😉 bola som vcera na kontrole a viac menej isiel dole tuk a svalovina sa mi zvysila - takze som rada😉 ja sa uz teraz citim omnoho lepsie... ono s tou vahpu moze byt aj ze ti svalovina rastie - tvoje miery by sa ale menit mali... kilo tuku a kilo svaloviny na vahe ti stale daju kilo ale objemovo je svalovina omnoho mensia... skusala si sa aj merat? a stoji ta vaha stale? lebo mne sa tiez niekedy zda ked sa vecer odvazim... ale na dalsi den rano je tam vzdy o 200-300g menej ako den predtym...
ja si moc nefandim - mam teraz 53.5kg - to mi hovorila poradkyna ze tieto hmotnosti rychlo nechudnu...

katrina122
21. máj 2014

@dai ah tak to ti tvoju vahu zavidim, tak potom preco chudnes..ved mas vahu ktora by chcela kazda zena...:D no ja som mala 73-74 a mám 68kg.. no nemeram sa, pretoze az ked vojdem do mojej ciernej koseli tak vtedy poviem ..fakt to pomohlo:D:D:D:D ja nemam konzultantku,.. radi mi kamoska.. no ano vecer mam stale viac ako rano, to je take normalne🙂

evusikba
21. máj 2014

@anes52
Ahoj Anes, ked citam Tvoje prispevky, tak sa niekedy musim az smiat, ze si ako moje dvojca. Zacinali sme zhruba v rovnakom case (ja 10.1.), skoro z podobnej vahy, za 4 mesiace som zhodila ako Ty 26 kg a teraz mam tiez take pocity, ako Ty, ze aj ked by som rada dala dole este aspon 10 kg, bojim sa, co bude, ked sa zacnem hoci zdravo, ale predsa "normalne" stravovat. Ide leto a je stale viac a viac prilezitosti, oslav,.... ked uz nemozes odmietat jest s ostatnymi. A kedze posledny mesiac som mala viacero prehreskov, vidim, ze moje chute na sladke s CD neodisli 😒 , takze, prosim, vsetky, co ste drzali viac mesiacov CD a potom ste presli na zdrave stravovanie, napiste, coho sa mame vyvarovat a ako dalej, aby sme "drahe" kila nenabrali spat. Niekedy si prezriem spatne prispevky kapo,kapo, to bol moj vzor od zaciatku a ona sa drzi stale skvelo. Takze, kocky, drzte sa a hlavne piste 🙂

anes52
21. máj 2014

@evusikba ahoj ,fakt je to zaujímavé že väčšina z nás CD- čkárov začne s tzv.zobaním zhruba po 4 mesiacoch, čítala som príspevky aj dozadu a dosť je takých prípadov, u nás dvoch ale ešte aj u ďalších min. dvoch báb, ktoré sme začínali v januári je to možno zhoda náhod, že tým že sa blíži leto sa zvyšuje počet rôznych akcií, opekačiek a nás to zvádza aj keď zdravo ale predsa si sem tam niečo zobnúť mimo extra týždňa.ja sa zajtra chystám povedať aj mojej konzultantke že skoro každy deň jem niečo naviac, okrem zeleniny napr.šunku, syr, vajce a že skúsim postupne prechod na zdravú "normálnu stravu", tiež by som chcela ešte dať dole 10 kg, ale som už rozhodnutá že po lete nabehnem na CD opäť, taktiež uvítam akékoľvek rady od skúsených schudnutých CD- čkárov ako na to 🙂

anes52
21. máj 2014

@katrina122 jój to máš krásnu váhu, ja keby som zhodila tých 10 kg čo by som chcela tak mám ako ty teraz, ja som zhodila za 4 mesiace podľa mojej váhy 27-28 kg, podľa konz. -26kg, ale aj tak som spokojná, je pravda že z vyššej váhy sa chudne rýchlejšie ale určite schudneš aj ty, len treba vydržať, držím ti palce 🙂

didietka
21. máj 2014

@anes52 ahoj, ja si myslim, ze po ukonceni CD dzobat mozes aj ine veci ako bielkoviny, ale rob to len doobeda, nie vecer. Ja si doobeda davam aj ovocie, niekedy aj pecivo a ked su oslavy aj zakusky a cokoladu. Hlavne je nespustit sa a nejest taketo veci poobede, pripadne ak aj sa ti to stane, ze si na oslave....tak dalsi den si daj striedmejsi a vaha ti urcite nevyhupsne. A sem-tam si zacvicim, hlavne ked chcem aby sa vaha posunula zase dolu.

pampusik11
21. máj 2014

Ahojte idem sa pochváliť ,prvé váženie po týždni a -4 kg .. sa teším .. viem že sa to zastaví ,ale super ďalšia motivácia na ďalší týždeň .🙂

dai
21. máj 2014

@katrina122 tak ja som malicka - mam len 162... vaha by teoreticky aj bola ok ale mam vela tuku a malo svaloviny - mne to velmi vadi - hlavne na rukach, spodnom bruchu a vnutornyvh stehnach... viem ze su to uz len detaily ale predsa... ja budem uz len 3tyzdne na plnej nahrade, potom pojdem postupne na normal kedze v juli mam dovolenku - bavila som sa uz s konzultantkou o tom - povedala mi ze aj na dovolenke sa da nepribrat - to teda uvidim kedze u nas je vzdy kriteriom pri vybere dovolenky aj vyborne jedlo😀
v kazdom pripade ja uz vysledky vidim - na tej mojej vyske je vidiet kaxde kilo - hore ci dole🙂
neboj - dolu to pojde😉

anes52
21. máj 2014

@didietka ahoj, práve ovocie mi najviac chýba, ja som pred asi 7 rokmi chudla podľa 90 dňovej rozlišovacej diéty a tam bolo veľa ovocia, teraz ako začínajú dozrievať jahody, čerešne ma to veľmi láka, ešte som si nedala ale asi to nezvládnem- leto bez ovocia, uvidím, veď môžem sa vrátiť na CD, keby som začala priberať, keby niečo poradíš? 🙂

samponka
21. máj 2014

Baby, kolko ste schudli prvy mesiac?
Ja som mala pociatocnu vahu 91kg pri 165cm a schudla som len 9kg, co sa mi zda za prvy mesiac pri mojej vahe velmi malo :(

evusikba
22. máj 2014

@anes52
Tvoj napad sa mi fakt paci. Jednak si otestujeme telo, ci zvladne prechod na zdravu stravu a nezacne ukladat a hlavne aj ja mam velmi rada ovocie a jarnu zeleninu 🙂 . Som za, spravme si pestre leto a na jesen uvidime, kolko este bude treba zhodit. Niekto pisal, ze CD by sa mala drzat najviac 3 mesiace a teraz chapem preco. Takze, prosim, napis, co na to Tvoja konzultantka a ja by som sa k Tebe tiez pridala.

didietka
22. máj 2014

@samponka ja som isla z 96 a za prvy mesiac 8kg.

slim_any
23. máj 2014

@lala11 ahoj...kvoli vlasom som to stopla aj ja..tusim pred mesiacom... avlasy stale padaju a padaju, az mi je do placu ked to v umyvadle a vsade po zemi vidim..absolutne neviem co by mi pomohlo..raz som po diete mala tirz taky problem, zacala som normalne jest, zo strachu aj viac nez bolo treba a probrala som este viac..teraz ako som schudla tak neviem ako sa mam stravovat aby som nepribrala a dala si pritom vlasy dokopy

anes52
24. máj 2014

@samponka mne sa to zdá akurát, ja som pri vyššej váhe schudla za prvý mesiac tiež 9 kg 🙂

anes52
24. máj 2014

@evusikba ahoj, presne tak sme sa dohodli, konzultantka mi nahrhla,že keď to leto chcem ako "má byť" aby som skúsila prechod na pevnú stravu a presne ako píšeš aj to bude pre nás skúška ako zvládame bežnú stravu a ak sa rozhodnem schudnúť ešte viac, na jeseň pokračujem, tiež mi hovorila že má jednu klientku ktorá každého štvť roka nabehne na mesačnú dávku s CD a v pohode sa udržuje, ak chceš pošlem ti v pondelok preskenovaný prechod na pevnú stravu tak ako som sa dohodla s konz., inak na poslednom vážení včera mám po 4 mesiacoch a 3 dňoch - 28 kg,-19 cm prsia, -22 pás,-24 boky,- 10 BMI,-13 tuk vonkajší,+ 6 slal. na mojej váhe mám -30 kg 😀 , sa teším 🙂

inylog
24. máj 2014

Caute,vdaka Cd 23 kg dole...ale uz nervna,podrazdena. Aj kvoli padajucim vlasom som presla na zaklade konzultacie s vyzivovou poradkynou na racio stravu. Jem 5-x denne ,je dovolena aj horka coko.... Za 20 eciek jedalny listok,naozaj uznavam ,ze vyvazeny....cd je super na rychle schudnute,ale dlhodobo je to hnus...v jednom mi konzultantka otvorila oci- cd ma nenaucila,ako sa stravovat,len ako sa nestravovat takmer vobec. Ozvem sa,ako fungune toto. Vam vsetkym vela odhodlania a nervov!