icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

lilinka803
2. jún 2014

@simika_hajulka ahoj, budem veľmi rada, ak by som našla niekoho s kým by sme šli spolu do toho...ja chcem začať buď na budúci pondelok, alebo potom o 2 týždne...kv§li financiám.

lilinka803
2. jún 2014

@agropa Ahojkaj, ja som to skúšala pred niekoľkými mesiacmi a teraz by som chcela ísť opäť do toho, lebo viem, že by ma to spravilo veľmi šťastnou. A naštartovalo k zdrávemu životnému štýlu.

simika_hajulka
2. jún 2014

Baby dnes som prvy den na CD..chcela som sa spýtať ako ste ten prvy den zvladali?...jaa hrooooozne zle:( ak neratam to ze by som vyjedla celu chladnicku tak mi je uplne zima, triaška, taka som nejaka oslabenaa..mali ste to aj vy?? ze c je to normaalne ze to telo to takto blbo znaasa:(

fabula
2. jún 2014

Ahojte predam
4 ks mango shake
1 ks banan shake
2 ks lesne ovocie shake
2 ks kase jablko
piste IP ... Uprednostnim odber vsetkeho spolu ...

babuli
3. jún 2014

Ahojte ja mam dnes 21.den a mam dole spolu 5,7kg ale najviac mi vidiet zmenu na obvodoch.
Pri mojej povodnej vahe 67,7kg zase ten ubytok kil neni taky vyrazny. Moj ciel je 55kg takze mam co robit.
Najhorsie boli prve 4 dni tie som fakt vytrpela. Drzim moc palce!

dai
3. jún 2014

@simika_hajulka neboj, to prejde... ja som mala 2hy den taky zly - strasne mi hlava trestala, musela som si asi po 6tich rokoch dat ibalgin, lebo som sa nevedela z postele postavit☹ mne pomohlo ze mi poradkina prvy tyzden na kazdy den dala tu tropical bonus bar - ja som potrebovala nieco pevne a sladke... prvy tyzden som vlastne len pila shaky lebo z polievok mi bolo zle a doplnala to kazdy den 1nou tycinkou... druhy som to uz nepotrebovala a teraz som vlastne skoncila treti - jem kase ktore mi chutia a proteinovu tycinku na obed - takze teraz sa citim ze normalne najedena🙂

simika_hajulka
3. jún 2014

@dai no dufam🙂) dakujem....je to asi ozaj šok pre organizmus ale tak ked vydrzime bdue to stat za to) dakujem za podporu🙂)

anes52
3. jún 2014

@evusikba ahoj evi aj všetky ostatné, tak včera som začala prvý týždeň už úplne bez CD, všetko zatiaľ ok, jój ovocíčko som si už dala napr. hrozno, jablká orechy a hrozno aj v tekutom stave 🙂 a musím sa pochváliť dnes ráno som sa vážila a mám -1,5 kg, a to som v sobotu a v nedeľu jedla len 1 CD jedlo a inak bielkoviny a zeleninu a na raňajky ovocie, dnes a včera už bez CD, ale snažila som sa jesť 5xdenne, za celé 4 mesiace čo som bola na CD som nebola chorá, od včera ma bolí hrdlo, mám upchatý nos a cítim sa "pod psa" 😀 ale hlavne že som nepribrala, držím všetkým chudnúcim palce či už chudnú s CD alebo bez, 🙂

simika_hajulka
4. jún 2014

@lala11 dakujem pekne, nakoniec som zohnala🙂

evusikba
4. jún 2014

@anes52 Fiiiha, gratulujem, uzasne 🙂 a zaroven sa tesim, ja este 2 tyzdne potiahnem len CD a od polky juna sa k Tebe pripojim. Tak sa mi drz a pri ovoci si spomen aj na mna, juuuj, ale mi tecu slinky 😝 . pa

simika_hajulka
4. jún 2014

Nezostali niekomu koktaily poprip. polievky?🙂 zobrala by som ich🙂

lilka5
4. jún 2014

Ahojte holky ,

snad nevadí že se přidávám i přesto že jsem z původem češka. Přidávám zkušenost na Cambridge jsem od 28.5 .2014 počáteční váha 91.5 kg 🤐 výška 161cm opravdu hrůza. v pondělí 2.6.2014 jsem měla 5,5 kg dole nyní váha 86kg první 4 dny jsem trpěla 😒 ale ted se cítím skvěle plná energie.Dokonce jsem zhřešila a snědla na oslavě trochu karbanátku, bylo mi špatně a ketoza se mi zastavila 😒 tak ted čekám dva dny než se znova rozjede jak jste na tom vy? držíte jí někdo ? 🙂

lala11
5. jún 2014

@simika_hajulka zostali mi aj koktejly a aj polievky. mas zaujem ?

simika_hajulka
5. jún 2014

@lilka5 Ahooj🙂 vitaj medzi nami chudnucimi:D pekne ti to ide dole🙂 len tak dalej🙂...jaa som na CD 4.den a ma dole 3 kg🙂 tak sa z toho tesim dufam ze to pojde takto pekne dalej🙂...a aky mas ciel?🙂 kolko by si chcela schudnut?🙂 ja tak 20 ale ked bude viac potesim sa🙂

bebly
5. jún 2014

Baby, mam na predaj produkty Exante diety, ktora je takisto ako Cambridge dieta zalozena na ketoze. Objednala som si ich z Britanie. Kvoli zdravotnym dovodom som sa toho musela vzdat este skor ako som zacala :( Takze chudnutie musi teraz pockat. Dala som za to 250eur plus postovne, ale predavam to s veeeelkou zlavou. Ak by mal niekto zaujem, tak:

https://www.modrykonik.sk/market/sportove-potre...

ivac777
10. jún 2014

Ahojte kocky, tak idem prispiet aj ja svojimi skusenostami 🙂 Mimochodom, velmi dobrymi♥
CD drzim od 24.5 2014, prve 3 dni islo dolu denne 1 kilo. Potom kazde 3 dni 1 kilo a po 14 dnoch na kazdy 6-ty
den 1 kilo. Za 6 tyzdnov som schudla 11 kg, ubytok v pase -8cm 🙂 Ziadne cvicenie, na to nemam chut, nikdy som to nerobila. Prve 4 tyzdne drasticka forma CD, len 3 sacky denne, potom aj kalerab, alebo uhorka, ale tiez
nie kazdy den, ale ak som bola hladna. Potom sme isli na zraz, tam 3 dni vsetko, okrem chleba a ostatne jedlo asi tretinove porcie- na ten stiahnuty zaludok az-az. Jecpravda, ze po tych 3 dnoch som mala 1 kg naviac, ale
za 2 dni bolo znova dole! Dalsi tyzden drasticky, ale na 5 den sme isli na svatbu. Noooo, tak to stalo za to!
,,Zrala som ako kyselina" Na druhy den + 1 kg, za 2 dni drastickej CD znovu nabrate kilo dole. Potom som sa umravnila a pokracovala s CD, rano shake, obed polievka, vecer active chlebik so sunkou a uhorkou-3 chlebiky.
Po 6 tyzdnoch pokusov a omylov som schudla 11kg, zo 78 na zaciatku, na 67 teraz. Asi pojdem este o 2 kilecka, aby som mala 68, ked sa nejake vratia v normalnom rezime. Pokladam toto vsetko za obrovsky uspech, lebo mam 53 rokov a ten metabolizmus je uz uplne niekde inde ako u mladych zien. Drzim vam vsetkym palce, je to uzasne, ako dobre sa citim. Pocitovo o 10 rokov menej!!!Neboli ma chrbtica, som nadmieru spokojna. Az niekedy priberiem, idem do toho dez zavahania!!!! Aj keby to stalo raz tolko penazi 🙂 🙂 🙂

petamucko
10. jún 2014

Caute, ja mám 4 týždne za sebou a -8 kg.Veľmi sa teším,všetkým držím palce,chce to veľmi pevnú vôľu,ešte plánujem aspoň 10 kg.

cililing1123
11. jún 2014

@ivac777 presne. clovek sa citi super a kedze to funguje, tak dokaze vydrzat, zatat sa. netvrdim, ze to nie je velmi tazke, ale vysledky stoja za to. prestane boliet chrbat, zmensia sa prsia 😀 a clovek sa citi super, ked si moze obliect nieco mensie.
drzme sa a bojujme, ja potrebujem este 8 kg a budem spokojna 🙂

fabula
11. jún 2014

Dobry den prajem predam
3 ks kase
4 ks shake toffee & walnut
1 ks shake jahodova
predaj iba spolu

simika_hajulka
11. jún 2014

@fabula ja by som si zobrala ak je este volne🙂

bocmanka
11. jún 2014

ahojte kočky,som rada,že je táto téma,idem si vás precitat,krizový prvý deň cd mam za sebou a kopu dalších pred sebou..

dogma11
11. jún 2014

Ahojte dievčatá...vedeli by sme mi, prosím, napísať, koľko táto strava vychádza mesačne na peniažky? Ďakujem Vám za odpoveď.

bocmanka
12. jún 2014

@dogma11 podla toho aku mas vahu,bud 3 alebo 4 sacky denne,plus nejake tycinky,polievka golden / v zufalom hlade../
ja mam dnes druhy den,medzi jedlami si musim dat bielu- zelenu zeleninu,inak by som to vzdala..
mnam mnam uhorka,vivat biela redkovka...este cuketa je ok,ale fakt vdakabohu za zeleninu...

bocmanka
12. jún 2014

@lilka5 ja som zacala...druhy den= kriza ale vydrzim!!!
ked pozeram vase fotky po schudnuti,tak mam motivaciu
pekny den vsetkym

dogma11
12. jún 2014

@bocmanka mám 90kg a chcela by som mať 70kg. Môžeš mi napísať koľko by to stálo aj keby mám 3 sáčky denne aj 4 denne. Ďakujem.

dogma11
12. jún 2014

@bocmanka držím Ti veľmi palce...tie najťažšie sú prvé dni, kým sa Ti žalúdok stiahne. VYDRŽ 🙂

emaria
12. jún 2014

Baby,mam zvysne tycinky toffi,pomaranc a cokolada,30ks,piste do internej posty.

simika_hajulka
12. jún 2014

@bocmanka ahoj drzim palce🙂) ja som na CD tyzden a pol a zatial 5,5kg dole🙂) ide to super, pojde aj tebe uvidis🙂))

bocmanka
12. jún 2014

@simika_hajulka dakujeeem
Z tej ponuky " jedal" teda nadsena nie som...
Pomoc chybaju mi ovocne koktaily,dyna,jahody...