icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

anes52
2. júl 2014

ahojte všetci, hlásim sa presne po mesiaci ako som úplne bez CD, chcem vás povzbudiť aby ste to vydržali keď ste sa na to už dali, ja som zatiaľ úplne v pohode, nepribrala som ani deko, cítim sa super, akurát musím meniť šatník komplet a to ešte chcem pokračovať a dať dole mozno na jeseň možno v zime cca 10-15 kg, celkom som schudla skoro 30 kg, vlastne podľa mojej váhy presne 30,
@katrina122 musela som sa zasmiať, mne presne tie koktaily čo píšeš nechutili a z polievok paradajková, inak všetko mňam, aj mi to chýba, tyčinky som si kúpila a veru keď nemám čas si pripraviť jedlo spapám ju, zapijem vodou a som najedená 🙂
@didietka ako sa ti darí? pokračuješ bez CD?, myslím zdravou stravou?ja áno napíš
pozdravujem vás všetkých a veľmi, veľmi držím palce 😲

katrina122
2. júl 2014

@anes52 jupy tak to mas super super.-..ano vsetko je mnam az na te mango a chilli🙂 ja ti upllne ze zavidim, mne doslo papanicko, ale vahu mam zo 73 na 66 da sa to , len ide to strasne pomaly, sice nemam az taku nadvahu...ale chcem sa dostat na 55 kg:D:D sice este ma caka dlhých 11 kil:D ale dufam ze to zvladnem, tak držte mi palce, na tyzden nabehujem znova na CD🙂

didietka
2. júl 2014

@anes52 ahoj, super, ide ti to stale vyborne. Aj ja mam v plane este cca. 10-15kg a tiez na jesen -v zime, ked nebude v zahrade cerstve ovocie a zelenina. Ja uz som bez CD 3 mesiace a mam o 3 kg menej ako pri ukonceni CD. Stravujem sa zdravo, ale mam aj cokolady, ale len doobeda, pecivko tak 1x tyzdenne na ranajky, a niekedy ani to nie. Peciem si doma chlebik a ked uz si ho dam, tak s nejakou dobrou natierkou 🙂

katrina122
3. júl 2014

@didietka no tak ja nemam papaničko teraz, lebo ja nechodim ku konzultantke, len si ho tu zohnavam , ked niekto predava, a momentalne som par dni bez cd, ale uz mi chybaju tie fajne koktaily.. normalne ja by som bola na tom aj rok keby sa to dalo...hehehe, tak len dalej ..držim palčeky len tak dalej pokracuj...

mandarinkaa
4. júl 2014

Kocky, som 3 dni na CD a strasne ma nafukuje a teda plyny co zo mna idu, rozhodne nie su vabive 🙂 nemate s tym niektora skusenosti? Co s tym?

maros313
Odpoveď bola odstránená
katrina122
8. júl 2014

žienky, takže od zajtra nabehujem znova na CD- držte palce ..musím to tentokrát dat na 60 kg behom 3 týždnov,.... bojujeme-dalej, cvicime a neprestavame.. :D ideme dalej 😕

elenamarek
8. júl 2014

Ahoj,baby bol by zaujem o nejake CD produkty, posuniem, mam nejake koktaily5ks, polievky10ks, tycinky5ks. ak ma niekto zaujem napiste mi IP.Uprednostnujem predaj len spolu

mangabika
9. júl 2014

@elenamarek ahoj,ja by som zobrala daj cenu

zuzana110
10. júl 2014

Ahojte,chcem sa k vam pridat,začala som len dnes ale chcem sa opytat,mate niektora odskušanu tuto dietu s umelym sladidlom v kave? Lebo ja bez neho kavu nevypijem?

slim_any
10. júl 2014

Ahojte bojovníčky 🙂 CD som už síce skončila, no občas sem ešte prídem pozrieť, prečítať si, ako sa vám darí.. chcem sa s vami podeliť o jednu nemilú skúsenosť z poslednej návštevy poradkyne a centra v BA. CD som držala mesiac a pol, mala som na pláne dlhšie, no kvôli vypadávaniu vlasov a peniazom som s tým prestala. Posledná návšteva prebehla zo začiatku úplne super,ako vždy keď som tam nejaké to € zase priniesla, poradkyňa sa tvárila nadšene z dalších kg dole, popýtala sa ako sa mi darí a podobne, veselá, usmiata... Tak teda že darí sa mi dobre, ale s CD končím, resp. chcem to na čas úplne prerušiť...Ona ano ano samozrejme, nieje problém, nastavíme postupné znižovanie, ktoré mi tam podrobne opísala a chcela mi dať ešte tuším nejakých 40 sáčkov na celé odvykanie od CD... Tak som jej povedala, že ma asi nepochopila a chcem to skončiť rázne, že pár sáčkov ešte mám, popri normálnom jedle si ešte dám a tak to doberiem... Milej p. poradkyni zamrzol úsmev, ostala dosť ofučaná, že ako si to predstavujem a podobne... Nejde mi len o tie peniaze, kt. zo mňa chcela ešte vytiahnuť, ale o princíp, ako sa so mnou potom bavila... Dokola mi opakovala, že nech rátam s tým, že všetky kilá priberiem naspäť.. Tak som jej povedala, že to teda neplánujem, zmením stravu, začnem cvičiť a chudnúť by som chcela nadalej. Ona stále ponúkala tie sáčky a opakovala ako priberiem...Tak teda som jej povedala, že aj tak to risknem a končím. Zmohla sa na jeden nasilu úsmev a zaželala mi veľa šťastia. Odvtedy prešli dva mesiace. Na začiatku som si užívala veci, ktoré som vtedy nemohla, samozrejme opatrne, aby som nepribrala, stravu som si upravila, pridala som aj pohyb... Poradkyna by bola asi sklamaná, ale chudnem ďalej 🙂 s CD to bolo 12 kg za mesiac aj pol, tesne pred CD 4 kg a po CD za tie dva mesiace pomaly ďalších 6 kg, čiže dokopy 22 a prestať sa nechystám, pokračujem.
Som rada, že mi CD pomohla všetko naštartovať a dokopať sa k tomu, ale ako vidíte, nemusíte sa báť ani ukončenia diéty, ak si dáte pozor a nebudete robiť chyby v stravovaní ako predtým ;)

katrina122
11. júl 2014

@zuzana110 mne to sladidlo moc nechuti, naučila som sa pit kavu bez neho

katrina122
12. júl 2014

baculky, som zacala druhou fazov na CD po dvoj tyzdnovej uplnej prestavke.. a po dvoch dnoch dalsie kilecko dole:D jupyyyyyyyy.. uplne som az odpadla rano na vahe ked ukazalo krasne plne kilko dole...ozvem sa v pondelok ako to pokracuje:D 65kg vyska 164cm.. začínala som na 73kg...moja predstava na konci diety 56 kg.. prva polovica je za mnou...:D tesim sa s toho:D:D:D:D 😲

maros313
Odpoveď bola odstránená
zima1
17. júl 2014

ahojte baby, ja sa tu hlásim tiež. mám za sebou 33 dní s CD a cítim sa super, mám dole 8kg, čo je málo na to že som vážila až 94 kg, ale na pohľad je to dosť. viac ma teší zrkadlo ako váha. teda je to viac na tele cítiť a vidieť ako ukazuje váha. jediný problém je vydržať, neporušiť. dnes som už len ne jednom sáčku CD, ktorý si dávam striedavo raz navečeru a raz na raňajky. pomaly prechádzam na stravu. hlava ma nebolela ani raz, chorá som nebola tiež. takže super

mucilienka
17. júl 2014

@bocmanka

Ahoj, su este vecicky z CD napredaj? Dakujem!

risalka
18. júl 2014

@mucilienka ja mám na predaj express dieta-3sáčky jahodový koktail, 4 sáčky čokoládový kokteil, 4 kaše. Ak máte záujem

katrina122
18. júl 2014

dnes som vycesala z hlavy asi hrst vlasov, je to normalne? som na diete od aprila, prestavku som mala asi 2 tyzdne. pokracujem v tom asi dalsie dva, ale je to nenormalne.... asi mi chybaju nejake vytaminy, ...:( asi to stopnem a k mojej vahe sa musim vypracovat vlastnymi silami, dojem co mam ..a dufam ze este aspon kilo dva s tym dam dole... a koncim... je to dobra dieta, ale nestoji mi za to aby som skoncila holohlava...

ninullik
21. júl 2014

Ahoj,baby. Ja mam na predaj 9 zeleninovych polievok, 12 kasiciek, nejake hribikove polievky a polievky s hribikami a kuracim masom. Ak mate zaujem 🙂

modrykonik47
22. júl 2014

@ninullik ahojcek... a odkial si? Ja som prave rozmyslala,z e sa pojdem registrovat.
A🙂

ninullik
22. júl 2014

Ja som z NR

i_w_q_a
25. júl 2014

Prosím vás, ako sa mám donútiť zjesť tie výrobky? mám kokteily a polievky, ale akonáhle si dám jeden glg, tak to hned vyvrátim :( Som na CD síce len tretí deň, no takýmto tempom si vypestujem akurát tak bulímiu :( za tie dva dni som dala dokopy do seba dve polievky a jeden shake. hlad nepociťujem zatial keďže pijem veľa vody, ale takto to nemôže byť... prosím, poraďte ako to mám do seba dostať 😖

simika_hajulka
25. júl 2014

Predám polievky ktore mi zostali (oroginal prave od konzultantky) : 7X chilli, zeleninova 8X, leek and potato 8X, kura a hriby 3X...

baaabenko
26. júl 2014

@i_w_q_a Ahojky, ja som práve kvôli tomu prestala...grcala som z polievok, shaky som ako tak zvládla ale aj tie som si potom musela zarábať v menej vody lebo som to nedokázala vypiť a kaše ? Zdvihol sa mu žalúdok...akurát idem ponúknuť CD jedlo čo mi zostalo babam na predaj...jo a podotýkam že ja som zápchy nezažila, práve naopak. Malá som z toho akurát hnačky. Asi mi tam niečo vadí, a nesedí mi to. Možno aj tebe...

baaabenko
26. júl 2014

Ahojte kočky, možno niekomu pomôžem...zostala mi CD na tri týždne a rada to posuniem niekomu ďalej samozrejme za nižšiu cenu. Mám shaky (všetky okrem tých hnusnych cokomint), kaše, tycinky (tiež okrem tých cokomint). Polievky nemám z tých som vracala...ak budete mať záujem píšte, potom napíšem aj presne z čoho mám koľko kusov, zbytočne mi to doma leží.

baaabenko
26. júl 2014

@mucilienka Ahojky, ja mám na predaj kaše, shaky, tycinky na tri týždne....ak máš záujem daj vedieť...

migalka
26. júl 2014

@risalka ahojky, to myslis tu keto dietu- stale nad nou uvazujem;) Pomohla ti schudnut a kolko?;) Aku cenu na to das?

risalka
27. júl 2014

predané

fabula
28. júl 2014

Predam 19 kusov polievok .. ak mate zaujem piste mi IP .uprednostnim odber spolu ...

fabula
29. júl 2014

predam
shake cokoladovy 1 kus
shake cappuccino 1 kus
shake cokolada mint 1 kus
shake butterscotch 1 kus
kuracia-hribova plievka 7 kusov
porovo -zemiakova polievka 4 ks
zeleninova polievka 4 ks
chilli polievka 1 kus
spolu 20 kusov
Piste mi IP ..uprednostnim odber spolu .Kupované od poradkyne.