icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

helika123
27. okt 2014

@ivaskaivaska a kolko chces schudnut? aky je tvoj ciel?

helika123
27. okt 2014

@ivaskaivaska tak malo som schudla? 🙂 tak si sa opytala tu otazku 🙂 len tolko, ale tak teraz pojdem na extra tyzden a uvidim. a neporusujes dietu? a co ti konzultantka povedala? a dolezite je aku vahu mas.

helika123
27. okt 2014

@silvinkabb pozeram na tu fotku co si pridala, je tam mrkva a kukrica a paradajky ako vidim a to mozeme? 🙂

ivaskaivaska
27. okt 2014

nie,neporusujem tu dietu..snazim sa pit vela cistej vody..konzultantka mi povedala,ze nevie kde je chyba..mam 160/65..chcela som ist na 60..vtedy povedala,ze za mesiac to dam dole...ja uz dva roky menzes nemam..mala som umelo vyvolany prechod..ale co ma stve,ja som jej vtedy povedala,ze mam intoleranciu na mlieko...a vlastne po dvoch tyzdnoch som dostala kase...a tu nastal problem..kym som mala polievky,chudla som...z tohto som normalne na nervy

ivaskaivaska
27. okt 2014

laras_ baby...vies,mne teraz moja znama,vyzivova poradkyna povedala,ze keby som aj bez diety pila 3 l denne a jedla len zeleninu+masko,bez peciva a cukrov,tak to dam na beton dole...+pohyb...vlastne ze ta dieta je o tom,ze musis velmi mali jest..cize mi povedala,daj si rano ovsene vlocky v ryzovom mliecki 1,5-2 dcl..na obed lahku zelen.polievku 2 dcl a na vecer zas troska ovsenych vlociek a pi a pi...vlastne voda ta ma oklamat...a myslim si,ze ma pravdu...lebo skoro nic nejeme..mame to zaplatene,tak sa snazime dodrziavat...islo o to,aby sa nam scvrkol zaludok..skoda,ze som si to skor nezistovala...lebo uz dve zname co mali tuto dietu,a ked sa vratili na normalnu stravu...zacali znova priberat...cize je to aj o tom,ze to pecivo...cukry a ine zakazane veci uz do seba nemozes dat ☹..lebo vaha razne vystupi

martinecka555
27. okt 2014

Baby na 33. den hlasim 10kg dole, napriek vikendovemu obzerstvu mam dnes o kilo menej ako v piatok, to je super, dokonca mam pocit akoby mi to nejako nastartovalo metabolizmus. Hura! 🙂

helika123
27. okt 2014

@ivaskaivaska Mne kasu nedali. tak si vymen za polievky a povedz, ze nechudnes prave pre tie kase. mas 65 kil a chcela si ist na 60? a nevydrzis este schudnut tych 5 kg? pisala si, ze si uz schudla 5kg. samozrejme ze, by si schudla aj pri inej diete. ja som sa na tuto dietu dala, lebo som drzala dukanovu a uz som potrebovala zmenu. teplu polievku a sladky kokteil, toto mi presne chybalo 🙂 ... Po diete uz nikdy nebudes moct jest ako predtym.. Mysim, ze s tym kazda pocitame.

danielka1707
27. okt 2014

Zienky ak to sem nepatri, tak to zmazte... ale mam niekolko zvysnych shakov, origina kasu a mliecnu ryzu, ale s dobou pouzitia do 9/14 a 10/14... ak by mal niekto zaujem, tak za symbolicku cenu by som to posunula dalej... cakame teraz babatko a nejak som pozabudla na to, ze som sa chystala este na druhu vlnu diety a mala nakupene veci... ak by ste mali zaujem, tak IP....

helika123
27. okt 2014

@ivaskaivaska Citim z teba, ze si sklamana :( co mi je luto, lebo chapem, ze tolko penazi zaplatis a cakas ine vysledky. Vymen kase, vrat sa na polievky, ved si pisala, ze si vtedy schudla 5kg.. a skus este.

helika123
27. okt 2014

@martinecka555 gratulujem 😎 skvele vysledky

ivaskaivaska
27. okt 2014

@verrunka_o aj mne strasne pomaly idu kila dole..tiez sa mi stalo,ze mi ukazalo o kilo viac,pritom som vsetko dodrzala..ale neviem naliat do seba 4 litre vody...vsak keby mi toto malo zahnat hlad,tak som nemusela vysolit 240 eur...fakt..nie som nejako hladna,ale chute mam ...som noralne na seba nahnevana...lebo naozaj baby tu chudnu az az...chcela by som teda vediet cim to bude

ivaskaivaska
27. okt 2014

@danielka1707 a kolk toho mas a za kolko ? ja by som snad aj zobrala...napis mi

ivaskaivaska
27. okt 2014

@helika123 som sklamana,lebo lacna dieta to vobec nie je,kedze este aj musim varit pre synov...ale skor som nahnevana na to,ze mi mala poradkyna povedat,aby som si nedavala nic co obsahuje mlieko,pretoze maju aj bezlaktozove..5 dn nejdem na wc.../velku/ani po vypiti saratice...co uz je co povedat a brucho mam ako tehotna...a teraz mam akoze znova davat penaze ?? zda sa mi to krute...asi sem tam aj laktoza..mozno by mi to nic neurobola,ale vlastne mam ju 3 krat za dn..to uz je moc..

helika123
27. okt 2014

@ivaskaivaska a kedy mas ist najblizsie za poradkynou?

helika123
27. okt 2014

@ivaskaivaska na zapchu odporucaju psyllium . stoji asi 3-4 eura... dve lyzicky zamiesas s vodou nalacno rano.... resp.. senny caj si kup, ked uz je to take zle.

helika123
27. okt 2014

@ivaskaivaska ked sa najblizsie stretnes s poradkynou tak jej vsetko vysvetli a ze chces len polievky a bezlaktozove.... je draha a najhorsie je, ze potom je este udrziavacia faza a to su dalsie minimalne 4 tyzdne drzania.. stale o jeden kokteil menej.tak teraz dve ponukali tu kokteily tak skus im napisat..

laras_baby
27. okt 2014

@ivaskaivaska s tím počítám, že váze se bude chtít nahoru. Ale musím to uhlídat. Já jím dost zdravě, ale hormony v těhotenství spolu s nejedením -nešlo to, udělaly své. A výživová poradkyně neví jedno podstatné, ačkoliv jsme na minimu kalorií, máme veškeré živiny k funkci organismu. Pohyb nesmíme. Pohyb naopak musǐme přidat ve chvíli, kdy se budeme vracet k normální stravě. Neboj, s troškou rozumu a snahy nenabereme zpět.

helika123
28. okt 2014

Ahojte vsetky chudnuce, dalsi den pred nami. Drzim palce 🙂 a dufam, ze coskoro vsetky budeme stihle. Az dnes som si uvedomila, ze ta dieta je poriadne draha🙂 pozerala som si brozurku a tie fazy chudnutia.. tie dalsie fazy od 810 kcal budu stat 189 eur. Och vobec som s tym nepocitala. Pocitala som, ze bude prechod na normalnu stravu, ale neuvedomila som si cenu.. neviem no. A ked uvidim ze pocas tych faz nechudnem, resp.priberam dokonca tak ma to demotivuje uplne. Neviem ci ma niekto s tym prechodom skusenosti.

123tana123
28. okt 2014

Ahojte baby ako sa prechádza na normálnu stravu po diéte???

helika123
28. okt 2014

@123tana123 myslis tie fazy?? Min.1 tyzden 3CD a jedlo ( v brozurke to mas) ..dalsie dva tyzdne 2CD a 2 jedla a dalsie 2 tyzdne 1CD a nejake jedla k tomu.. takze este 5 tyzdnov drzania diety 🙂

123tana123
28. okt 2014

konzultantka mi vravela že po diete si musím kúpiť 15 sáčkov navyše (k plynulému rpechodu na normálnu stravu) preto mi je to divné že ako 15 sáčkov keď v brožúre to je inak.... musím sa jej dnes nato opýtať lebo mám v tom chaos totálny

helika123
28. okt 2014

@123tana123 nezda sa mi to.mne moja vravela ze postupne 3 sacky, 2 sacky a jeden sacok( pocitam ze kazda faza by trvala len tyzden) ...keby sme vynechali tie tri sacky kazdy den cely tyzden, tak aj tak tie zvysne by boli dokopy v pocte 21 sackov.jasne dnes sa spytaj a daj vediet

ivaskaivaska
28. okt 2014

hm..takz nas to nevyjde na mesiac 240 eur...ale daleko viac..no ja pekne krasne par sackov si kupim...ale tak na tyzden...viac nie...a postupne si budem davat zeleninu+kuracie masko...a ta dieta je o tom,ze skoro nic nejes...nejeme...len liat do seba vodu...a to si myslim,ze by sme tiez schudli,keby sme si strazili kalorie...a naliali do seba 4 litre vody...

ivaskaivaska
28. okt 2014

bbaby...a o tejto diete ste vedeli ? je lacnejsia,takisto ketozova...ked si premenis na eura..je to tam...a omnoho viac jedal..doprava na SK zadara...tiez pod dohladom lekara..alebo online..http://www.victus.cz

silvinkabb
28. okt 2014

@helika123 pisem tam, ze zelena a biela zelenina v brusku...cize ta cervena nie 🙂 preboha
no zienky, asi sa odmlcim a prestanem sem nachvilu chodit. pretoze tieto reci som si tu presla niekolkokrat a stale sa k tomu niekto najde. nikto nic necita, iba tu bezhlavo nieco napise a ani si neuvedomuje ako zneisti ostatne....v prvom rade, po ZIADNEJ diete, alebo redukcii nemozes jest normalne (rozumej prezieracky, klobasky, rezne a vecerne pizze) to je asi logicke nie? zacinas s dietou aby si nieco zmenila a teda sa naucila aj normalne jest. po druhe neviem ako ste ratali, ved pocet sackov sa znizuje, a nenaratala som viac eur...doporucej si hlavne precitat celu tuto stranku, je to kupoa bab, ktore prechadzali na stravu atd. @ivaskaivaska prilis rychlo si vsetko odsudila a negativne to beries. poradkyne nie su lekarky, niektore su horsie ine lepsie, nemozes od nich cakat 100= info, tak to proste s tymito dietami je. treba si precitat viac o tom a zariadit sa podla seba, a ked raz mas alergiu na laktozu tak si to odkontrolovat....podla mna nechudnes preto, lebo tvoj metabolizmus vobec nie je ok... a O TOM, ze tato dieta len stahuje zaludok a nauci ta menej jest, je tu tiez toho na mindar...takze nic nove. ak si taka silna ze si vies dat tie veci co ti znama povedala, tak vela stastia a dietu teda nepotrebujes.

silvinkabb
28. okt 2014

a zabudla som este dodatok k tej cene. ked si zratate nakup potravin na mesiac, tak mi nepovedzte, ze neminiete tolko...jasne, ze toto je strava len pre vas a este treba zaradit rodinu. ale aj vy mozete robit nieco pre seba a je to to iste akokeby som si kupila nieco bio, alebo drahsie atd...takze pokial nie je niekto na tom naozaj velmi zle, tak tato dieta nemoze byt v ziadnom pripade draha.ak niekto peniazky nema, doporucujem kupit si malu vahu a vazit si jedlo, pocitat sacharidy podla tejto diety atd. je to tazsie, ale aspon mala iskierka nadeje, ze aj ja si to mozem dovolit 🙂 tiez si planujem potom vazit a ratat veci, nestravovala som sa predtym zle ako som uz spominala, ale napriklad chleba, cestoviny a pizza bolo pre mna klucove vysadit a viem, ze inak by som to nedokazala...rovnako mam asi alergiu na lepok a to som zistila vdaka tejto diete. nikdy som nemala viac energie, nikdy som sa necitila lepsie, mam lepsiu plet a aj pochody v mojom tele, dokonca nemam bolesti pri menzese co ma nesmierne tesi a za tie prachy to stalo.... 😉

silvinkabb
28. okt 2014

@ivaskaivaska btw. ako ratam tak ratam ta dieta vychadza na 50e na tyzden, tak ako je lacnejsia?http://www.victus.cz/jidlo/slana-jidla/startova...

ivaskaivaska
28. okt 2014

@silvinkabb ja som sa vudy zdravo stravovala..vzdy..ziadne cukry,okrem brezoveho..ziadne pecibo..tiez som hore pisala,ze som pribrala az vtedy,ked mi museli koli zdravotnym komplikaciam umelo vyvolat prechod.od 17 rokov-do 45 rokov som mala stale 50 kg a to hlavne vdaka pohybu a strave.Ja viem o com pisem,kedze mam studovanu zdravu vyzivu.Lenze teraz som mohla robit cokolvek...a kila nesli dole...tak som sa dala na dietu...ktora,akoze je pod dohladom lekara,len neviem akeho 🙂) nadiktovala som liek,ktory beriem kazdy den a nikto nezistil,ci tu dietu drzat mozem,tak isto ako som pisala o intolerancii...

ivaskaivaska
28. okt 2014

@silvinkabb ..tu platis 3 eur za balicek..takze zaplatis 63 eur...a tam 50...no som nevedela ze 13 eur je pre niekho vzduch 🙂...to mas v CD 4 sacky najviac...no nech ako pocitam,tak pocitam...mne to vychadza o 13 eur lacnejsie 🙂))

ivaskaivaska
28. okt 2014

ako zbytocne si tu skaceme do vlasov...len si myslim,keby som si davala za lyzicku ovsenych vlaciek do ovseneho mlieka,alebo sojoveho...zaliala 1,5 dcl vody a jedla to 3 krat denne...a pila 3 litre vody,tak to je to iste...teraz budem koncit 4. tyzden...a zacnem toto,co som teraz napisala...som zvedava,ci vaha pojde dole..lebo uz hladna nie som,mam len chute...a mne kazala aj cvicit..kedze som byvala gymnastka,viem ake cviky mam cvicit..aj ked pred tym sa spominalo,ze cvicit nie je potrebne...aj poradkyna mi povedala,ze je to o tom,ze sa mi stiahne zaludok...a je to znama a je vyzivova poradkyna tiez...ja kazdej drzim palce nech schudne...preco nie..ja som nebola nejaka akoze tucna..mala som len lahku nadvahu...a uz pri dvoch kilach dole,som bola v normale..mozno aj preto slabo chudnem,lebo som nebola vyzrata ci ako to mam povedat