Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Na všetko som sa poradkyne pýtala, ona vravela, že je to ok všetko, tak preto som sa obrátila na vás. Bola som tam dnes, papierik som mala veľmi veľmi slabo ružový, dali mi ešte jeden, nech si zmeriam ketózu ráno. Vynechám teda škoricu aj tyčinky, no zeleninu sa mi asi obmedziť nepodarí, mám naozaj náročné a hlavne dlhé dni. Popri tom sa snažím cvičiť aspoň trochu (som obmedzená zdravotnými problémami), tak by som mala naozaj málo energie. Ďakujem za všetky vaše rady 🙂
Tak zalezi podla mna vela aj od poradkyne co ti "naordinuje! 🙂 Ja mam len polievky a koktejly a povolenu tu zeleninu (za hrst) + bujon kolko chcem. Pojdem k nej po prvych 9-tich dnoch - to je tento štvrtok a aj to mi povedala, ze mi este neda kaše že zase len polievka+koktejl No a na tie tycinky sa teda vyjadrila, ye to vobec by mi nedavala.... asi chce mat zaruceny vysledok :D
@semasatke
@semasatke a zmerala ti poriadne vsetky hodnoty- vrátane percenta vody, svalov a tuku? Moja dcéra bola pred rokom na podobnej diéte (nie Cambridge, ale identická proteínová diéta, vrátane produktov) a tiež prvých 6 týždňov veľmi málo schudla a bola z toho nešťastná. Ale keď ju poradkyňa poriadne zmerala po tých 6 týždňoch, tak zistila, že sa jej výrazne zvýšilo percento vody v tele a povedala, že toto je veľmi typické pre mladé dievčatá a že treba jednoduch vydržať. A tak sa stalo- potom to už išlo fajn.
Ahojte baby, ja mam dnes 5 den ale mne vaha ukazuje -3 kg, neviem cim to je. Jem kokteily a polievky na obed a mam aj bujon ak by som bola moc hladna dam si. Ale inak je to tvrde fakt. Som furt este neskutocne hladna a chyba mi riadna strava. Kedy to prejde? Ak chcem schudnut 15 kg kolko to musim drzat?
@beatka86 vies co, ked varim tak ma prepadava zufalost z tych voni.... Ja jem tiez v rozmedzi kazde 4 az 4,5 hodiny. Tez jem koktejl-polievka - a na veceru na striedacku koktejl a na druhy den plievka. Goldenku som si daa len raz prvy den.Sem tam dam redkovky,kalerab, karfiol - trosku. Nervozna uz niesom, co sa o prvych 3 dnoch nedalo povedat... Teraz sa citim celkom vyrovnane-taka som zmierena s osudom :D :D Chodim do BB a najblizsiu mam uz tento stvrtok.Som zvedava, ci za tych par dni nastala zmena nejaka. Ja som sa jej aj pytala, ze na kolko to podla nej u mna vyzera ale nedala mi jasnu odpoved :D ono je to asi individualne. Mne treba dat dole 20kg.
Ale ked som jej povedala, ze 2. maja idem na svatbu kamaratke, ze sa budem musiet ovladat tak mi povedala, ze mi tam kazdy bude hovorit ako dobre vyzeram, ze som schudla a ze to ma pozenie vpred a nebudem tam zrat 😀 Takze verim tomu, ze 2. maja budem uz KUS :D
@patkaa555 ja tiez 20 musim. Pocas tehotenstva slo moc hore. Takze na 9 den uz ides na dalsiu konzultaciu? Mne vravela ze bude volat ale este nic. Tak hadam vtedy mi povie kedy mam ist. Ja zeleninu nejem vobec, len tie CD produkty. Chcem dat cim skor dole a potom uz len drzat so zdravou stravou. S tymto som len chcela urychlit chudnutie. 🙂
@beatka86 no vyslo to tak, ze na 9 - ty den.Lebo ona je v BB v poradni kazdy stvrtok ale teraz vynimocne bola v utorok. a ze keby som mala prist az ten dalsi stvrtok bolo by to uz dlho.... Inak asi po dvoch tyzdnoch by ma volala... Aj ja som po porode. Ale ja som vzdy bola BIG
Tiez chcem dat rychlo dole a drzat sa potom. Dufam, ze to tak aj pojde...... 😒
@beatka86aj ja tebe držím palce 🙂 Napisem ako som dpoadla vo štvrtok. 😨
@semasatke skoricu ozaj nemusis vynechavat..zrejme ti dieta moc nesadla...ja aj sestra sme schudli a to sme minali sacok skorice na tri dni...sestra chudla este viac..za 4 tyzdne 12 kg,ja len 8 kg...a jedli sme 15-20 dkg zelenny denne...pila som najviac 1,5 l vody,pretoze zas viem,kedze som zdravotnik,ze aj vela vody oblickam skodi...niekomu dieta sadne,inemu nie...
Tak hlásim sa 😉 včera ( deviaty den diety ) som bola na konyultacii po osmich dnoch. Vaha ukazala -4,7 kg
Hrud - 2cm , boky -3cm a co ma najviac tesi ovbvod pasa sa scvrkol o 5 cm z coho sa naj naj tesim 🙂 takze moje pocity su v celku pozitvne i ked je pravda, ze z tych takmer 5 zhodenych kg bol tuk len 1 kg. Cize bola som mierne zavodnena ale teraz by mali ist dole uz len tuky, vody som sa zbavila. 😀
@beatka86
@patkaa555 ahoj, super vysledok. Ja idem na konzultaciu 13.4, dnes mam 10 deň, držím sa a váha mi ukazuje -4 kg, ale pravdupovediac už mám dosť, hrozne mi chýba jedlo :( ale musim sa drzat, lebo som vyhodila zato vela penazi tak musim a chcem aj schudnut. A co ti vravela? Este stale jes len 3x denne kokteily? Ci uz ti dala aj jest nieco ine. Ja som si dnes vynimocne dala pol uhorky, lebo inak som len kokteily cely cas.
kupim polievky a shejky...piste mi na mail alebo do ip..kupim hned
ako citam,poradkyne radia stale inak ...moja poradkyna je aj moja kamoska zariven.Ona dala dole za tri mesiace 25 kg,vahu si drzi uz rok,ale vzdala sa absolutne vsetkeho...ziadny chlieb,ziadne cestovuny,ziadna ryza,zemiaky...teda nc mucne,ziadne sacharidy a cvici...spominala,ze tyzden mala raz zravy den,teda ze si na ranajky davala chlebik s mozarelou a paradajkou a hned vaha sla hore...sama povedala...s touto dietou sice schudnes,ale ak nechces pribrat naspat,musis vela obetovat a hybat sa..inak ja ked som ju drzala,prve dva tyzdne som mala tri sacky+denne 10-15 dkg bielej alebo zelenej zeleniny.Ja som kazdy den zjedla kalerab,alebo bielu redkovku,ladovy salat,alebo zelenu uhorku..mala som ukazkovu ketozu a vaha sla dole uzastne.hned za 4 dni som mala -2 kg...ja som nie tlsta nejako,mam 62 kg pri 160 cm vyske..vtedy som mala 71 a uz hroza 🙂) schudla som za tri tyzdne 8 kg a teraz to uz je 5 mesiacov po diete a vaha kolise...ale nejem chlieb,ani cestoviny..maso ano,ale len kuraccie...ako nahle si dam nieco co je zakazane,napriklad kolacik ..hned to ide hore...takze dieta je to vyborna na chudnutie,naozaj...ale skor ako investujete peniazky...zhodnotte si,ci sa uz hodlate vzdat toho coho nesmiete...ja som sa vzdala,ale ja aj sportujem...kamoska pribrala po ejto diete raz tolko...a uz kasle na to....ozaj...s tou vodou neprehanajte..nemusite pit az 3 l vody..staci vypit 1,5 l...
kočky,s CD sa naozaj schudnúť dá,ale...Telo si zvykne na veľmi nízky prísun kalórií a po skončení CD ,keď aj začnete jesť zdravšie,tak sa to bude ukladať.Alebo si viete predstaviť už svoj ďalší život na prísnej diete?Dlhšie ako 6 týždňov by som neodporúčala.Mne začali veľmi padať vlasy,narušil sa mi menštruačný cyklus.Síce som schudla dosť,ale za takúto cenu.Začala som sa stravovať vyvážene,síce som niečo pribrala,ale vlasy sú už ok a cyklus tiež.U niekoho sa to prejaviť nemusí,ale opisujem svoju skúsenosť.Aj ja som už vyskúšala rôzne diety,ale žiadny zázrak neexistuje.Ani svoje kilá som nenabrala za mesiac-dva,ale išlo to rokmi.preto aj pri chudnutí treba používať zdravý rozum.ja viem,že vidina rýchlej straty kíl je super...ja tento spôsob neosudzujem,len poukazujem na možné zdravotné riziká.A nie som sama,kamoška detto...
@ittanka to sa stalo aj mojej znamej...vlasy,padali jej starsne..byvalo jej sem tam zle a to jej aj ostalo...okonca po kazdom vvpiti sacku,vracala...
Ahojte kočky, dnes som začala CD, 1.deň je ťažký, bolí ma hlava, držte mi palce.
@patkaa555 Ahoj ako vládzeš? Ja som už volala konzultantke, už mám na obed zeleninu a kur.prsia na prírodno alebo rybu nejakú. Už 2 deň, nevládzem už len kokteily, už som mala dosť, bola som nervozna a triasla som sa od hladu. 13.4.2015 idem na konzultáciu a napíšem ti koľko som schudla aj takto. Ale potom ja končím a začínam so zdravým stravovaním. Držím ti palce.

Ahoj, tak já bych tedy vysadila ty tyčinky. Mě dala poradkyně tyčinky hned první týden a že mám jíst po 2-3 hodinách (3x CD pytlík, 1x tyčinka, 1x bujon), ale rovnou jsem si to upravila na 3x pytlík CD a víc toho nejím. Jen když někam jedu a nemám možnost připravit pytlík, tak si beru tu malou tyčinku s 98mi kcal (Exotic nebo tak nějak, stojí snad 25 Kč cca 1 EUR). Já jsem začínala na 82 kg a dnes mám po 17ti dnech 75,5 kg (výška 171 cm).