Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Nemate niektora na predaj sacky ? moj syn by potreboval aspon na dva tyzdne..cvici a doma uz nestiham varit tie jeho jedla...diky za ochotu...
dobry den nepredava niekto CD dietu???kokteily a polievky??dakujem budem velmi rada
ahoj mne ostali zeleninové polievky 11ks speeddiet ja som ich kombinovala s CD dietou su chutnejsie a na rovnakej báze a maju len 90kcal 🙂
@karmur ahoj, v stredu (vcera) boli 2 tyzdne. Ja som teraz trochu na nervy lebo ked som bola na kontrole po osmich dnoch mala som dole minus 4,7 kg a 5 cm z brucha. O dva dni na to som mala dole uz minus 5,5 kg a to sa drzi a drzi.... vaha sa niekolko dni vobec nehybe :/ Ale ze to sa stava no.... nic s tym neurobim-menej sa uz jest neda 😀 Idem zahodit vahu asi a odvazim sa az na konzultacii u poradkyni. Inak drzim ti palce 😎
@patkaa555 to nevadi ze sa ti vaha nehybe 🙂 mne sa to za 2mesiace stalo asi 4x, cca 3-4 dni rovnaka a ptm klesla aj o kilo "za jeden den" 🙂5cm z brucha je velmk dobry vysledok🙂
Ja som bola dnes na vystupnej kontrole a kavitacii, odporucam je to zaujimava skusenost. Len lepsie by bolo keby ze mam este v tele ketozu,co som nemala. Teda ak ste absolvovali mesacny program CD, urcite zavolajte konzultantke a objednajte sa🙂
dbry den kupim od vas kokteily a polievky CD dkujem budem velmi rada ak sa niekto ozve
@ivaskaivaska Mám na predaj ExpresDiet sáčky, sú na rovnakom princpe ako CD 🙂 Mam na predaj 3x šampiňónonvú polievku, 2x syrovú polievku, 1x paradajkovú a 1x špargľovú polievku + 2x jahodový smoothie a 2x čokoládovo malinový koktejl. Na cene sa dohodneme ;)
Idem sa vám teda baby pochváliť 🙂 Dnes mi končí 8 týždeň a podľa mojej domácej váhy mám -10kg ! 🙂 juchuuuu! Ešte by to chcelo viac, no moje telo má problém sa dosať do ketózy, aj v CD centre sú z toho nešťastní, ale nejako sa to pohlo. Začínala som na 72-73 a dnes ráno som mala 62,2 🙂
Šla som do CD zo zdravotných dôvodov a väčšina sa pozitívne vyriešila, čo je to najlepšie, čo sa mohlo stať, úbytok váhy je už iba bonus na vrch 🙂
Som zo seba nadšená, pretože som to dokázala a presvedčila samu seba, že niečo dokážem 🙂 Nie je to len o tom 2 mesiace nešťastne jesť sáčky, ale pozorovať samú seba, učiť sa disciplíne a plánovať si deň 🙂 Ešte samozrejme nekončím čaká ma ešte týždeň a potom 3 týždne prechod na stravu 🙂
@semasatke a preco si sa dala na CD ked aj ta je taka ista ?
@ivaskaivaska Potrebovala som byť pod dohľadom lekára, keďže šlo o zdravotnú vec a niečo dlhodobé.
@ludmila4 píšem správu 🙂
@patkaa555 ďakujem 🙂 v akej fáze si ty? 🙂
@karmur aj ja som mala bielu a zelenu zeleninu a bola to najlepšia vec počas diety 🙂 že som mohla niečo chrumať a zaplniť si žaludok, ked som hladna 🙂 vždy mam po ruke kalerab, alebo bielu reďkovku, predtym som si vždy rano naparila brokolicu a karfiol a mala cely deň v miske 🙂 držím palce!
caute babule🙂)) zhanam kupim vyrobky cambridge, ak ma niekto na predaj prosim ozvite sa🙂)) 🙂

@beatka86 fuuha no ja prave naopak..... dokonca saa zabudam aj najest niekedy. Stava sa mi, ze veceru si robim o osmej pol deviatej vecer.... a nechyba mi to. Kazdy je iny darmo. Mne zase stoji vaha od soboty 😒 trochu ma to deprimuje... Velka noc bola skuska velka premna a ked som piekla kolace niekolko krat som sa pristihla ako olizujem varesku a ked som sa vcas spamatala bezala som to vyplut do umyvadla 😀 Svedomie mi nedalo prehltnut to... No daj vediet ako si dopadla a dakujem, ze drzis palce hadam to budem takto zvladat aj nadalej.