Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@mangabika Čauko, idem z váhy 72 kg, výška 174, dnes 7. Den, dole za 6 dni 5,5 kg. Nie som uz hladná, ale úplný nervak, včera som zrušila kino s kamarátom a to sme uz boli pred kinom a musela ísť prec, vyrypala by som nejaku hádku ☹(( ty gabi ideš z akej váhy a kolko si dala dole? Držím palce 😉
Ako dlho ju uz drzis a kolko si schudla. Drzis Cambridge 500 3 koktejly za den alebo 800 2 koktejly a vecera maso a zelenina?
Ahojte. Tak sa hlásim, CD som už ukončila dala som ňou dole krásnych 15 kg a teraz chudnem ďalej. Už viem čo môžem a čo nie, tak mi to ide. Hoci pomalšie, čo je samozrejme, ale blížim sa k ďalšiemu cieľu. 🙂
baby, nemate tu niektora tu knizku s receptami co sa da kupit v CD ?
kupim dietu...cokolvek
Neni to blbost nam to overene.ze tyz som dala4kg .a vaha sa spat nevrati☺😊☺😊☺treba pevnu volu a vydrzat
ahojte, kupim koktejly a tycinky tvrde 🙂
Ahojte, ja som na CD 10 den, -4,5 kg, davam tri sacky denne a este dva tyzdne sa chystam. Chcela by som dať dolu dvacinku 😀 zatial som na polievkach a šejkoch, neskor dam tyčinky, rizoto a špagety od nich. Je to pohodlne na prípravu, len trosku financne náročnejšie, vysledok by mal stat za TO
mate shaky,polievky alebo tycinky??dakujem
Čaute babenky dnes som začala chcela by som sa opýtať či ste mali tiež hnačku a pocit na zvracanie mám 94 uff tak som to dopracovala cez deň som nejedla a večer som žrala.
@adriantje mozes mi poslat balicek?,cito sa neda?ahoj
@ivaskaivaska ahoj,citam tvoje komenty,najskor si zacala s CD dietou?,a potom si presla na INU dietu?dik
Ahojte drží ešte niekto CD diétu?
Ahojte., nema niekto na predaj tuto alebo podobnu dietu., rada kupim
@tanicka28 ahoj.Ja mam šejky a kase.Pocet mozem upresnit vecer 😉ak mas zaujem IP
@jaja122 ja som skoncila mesiac dozadu..jem a nepribrala som vooobec nic🙂
@vejuska1610 ahoj, podobne :D give me five 😀
Inak bola som vcera kuk konzultantku tak ma na rychlovku premerala a cm aj kila isli este dole. Uz nie tak mega vela ale isli dole!!! Zacala som jest normalne a ono to ide dole. Logicky som cakala vacsi bachor a nejake kilecko navrch ale ee. Ja som happy 😎 Stravujes sa zdravo alebo ako predtym len s mierou? Ja som trochu zmenila jedalnicek. Oblubila som si biele jogurty, tofu, cottage......
@alzbetinocka ahoj,mas eate na predaj nieco z CD??dakujem za odpoved
@cceeccyyll ahoj.Jedna kocka mi pisala IP skor.Keby sa mi neozvala,dam vediet.Ostalo mi 20 sejkov a 6 kasi
@cceeccyyll mate teda zaujem???pokial ano-napiste mi IP
ma niekto na predaj CD vyrobky??dakujem 😵
predam 3 zabalene sejkre po 1 €, BA, sejker NUPO
KUPIM IHNED DIETU...AK MATE NIEKTORA,KTOREJ OSTALI,ALEBO JU NEOZETE,PISTE MI DO SPRAVY----DAKUJEM MOC..
Kto ma skusenosti s dietou KETOAKTIV ???
prosím vás ,koľko z vás bola u poradcu? a koľko táto dieta vlastne stojí??? resp. na 1týždeň????

Ahoj dívky, občas sem nakouknu, tak po nějaké době i něco napíšu. S Cambridge už jsem skončila před více jak měsícem a stále se držím na 65 kg (-17 kg). Nedělá mi to žádný větší problém. Začala jsem sportovat, jezdím s kočárkem na skejtu pro maminky a chodíme s mužem na squash. Cítím se prostě báječně, je to pro mě velká změna. Přidávám dvě své fotky, abyste koukly, jak je to na mě vidět. Držím všem palce, ať jste spokojené a hubnutí vám jde "od ruky" 🙂