Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@lalilla aj ja budem na 65 spoko,,ale sranda akurat som hovorila ked som dosla dnes z lidlu a kupila trochu zeleniny a rybu a 14 eur , ze takto dam 230 eur na mesiac a nemusim sa o nic starat , pekne to mam vypocitane , teraz zase ratat kolko co stoji , kolko si na co odlozit ,nakupovat, varit , aj som prestala mat tie chute na vsetko ,,nic mi nechuti ani ten vyvar ani maso ,,keby mozem tak tie saciky jem aj dlhsie ,
hej to mas pravdu ze to sa nezda a tiez sa to nazbiera, ale ked som si zratala ze zatial som zato dala 335 euro za styri tyzdne :D chce sa mi plakat a este min. 200 dam lebo sak ked pojdem na ten prechod aj tam si musis kupit tie saciky. ako ti dali ten prechod kolko ti to bude trvat? nerataal si to este financne?
no sak dva tyzdne stoja 126 euro tusim. takze to som uz platila dvakrat prvy krat ked som tam bola a vcera, a medzitym som si bola po dalsie sakcy za 65. s tym ze taraz mam doma toho viacej na dva tyzden a este mi asi ostane aj na tyzdne lebo som to zle oratala. ale je to 327 euro. ved jeden sacok stoji 3 eura. ale 230 euro na ake obdobie? no tak to mas super konzultantku. u nas su akoze vp ohode ale take mlade baby ani nvm ako sa vola som tam vzdy len par minut
jaaj ty si v cechach. no tak tu je to drahsie. preto som sa cudovala. no nic tak posledna investicia toto moja do diety a uz len sa drzat tej vahy a jest zdravo a hybat sa.
Baby kto zacina od zajtra? Potrebujem psychicku podporu 😉
no nevadi dam zato posledne peniaze a uz to len udrzat. ale zacinam byt daka mlsna. nic neporusila akoze dietu ale zacinaju mnou lomcovoat chute. musim sa dako upokojit. tlacim zeleninu do hlavy stale. oki pofotim sa a poslem 🙂 @darcia drzime ti palce! kludne sem prispievaj kazdy den, ja som zacala skoro pred mesiacom a ani nvm ako to ubehlo ah
boze kedy sa dostanem do takeho stavu? mna nie. dnes by som si dala oriesky, jogurtiiiik a vsetko ine. ale nedala osm si :D spravila som si hranolky z celeru ale aj tak by som daco dzobla. mne sa praveze chce aj varit a vypekat ale nemozem lebo by som to zjedla :D takze smola. co si robievas? rybu ci kura?
zatial som jedla kuraci vyvar , tak len maso vo vode , ale zajtra si idem robit rybku,,Ja som mojmu piekla vcera fitnes kolac ,,a vobec ma to nelakalo ,,
Ahojte, dnes som si upratovala skrinu a prišiel zlom!!! Musím nieco urobit...dlho po porode som mala vyhovorku že ved kojim nic radikálne robit nebudem a dokojila som a sup + 8kg na mojich poporodnych 13kg.
Raz dávno som bola na tejto diete na konzultacii v Petržalke ale asi tu uz nie sú, neviem nájsť kontakt :( poradite mi nejakú konzultantku? V BA, nejak sikovno aby som to mala pohybuje sa Petrzalka Ružinov alebo nemáte na predaj?
A budem tu denne prispievať 🙂 pretože ja sa viem tak ľutovať a presviedčať sa a dojedat a tak 🙂
tak erika ja mam dnes na obed tofu a zelerove hranolky :D ani sa inak moc nato netesim tak uvidime. vcera som po mesiaci drzania zhresila a dala som si jogurt. tak ale dnes som opat nastartovana a idem radikalne podla pravidiel 🙂 @zeitka ja chodim do ba do perly ruzinova. je tam centrala. baby su tam mlade celkom v pohode, ale oproti tomu co pise erika v porovnani s tou jej nejsu dako extra fajn. dojdes zmerajuta daju ti sacky a cau. odpovedia ochotne na otazky ale to je tak vsetko. ael su v pohode a je to tam pekne 🙂
@zeitka to som si hovorila aj ja pred operaciou zlcnika som nabrala cca 15-16 kil ,,tristvrte roka som nemala co si obliect , ani som si nic nechcela kupovat , ze potom ked schudnem co s tym budem robit , tak som nosila zopar triciek a jedny leginy .citila som sa hrozne , ale nevedela som to dat dole , jak zastaveny metabolizmus lebo co . a potom som pocula o tejto diete a tvrdo som isla do toho , vcera to boli presne 2 mesiace a mam este menej ako minuly rok nez ma chytil ten zlcnik (18 kg presne) chcel to len pevnu volu a odhodlanie. drzime ti palce ..
@lalilla za tento tyzden co som na prechode na pevnu stravu som schudla dalsie 1,5 kg . mozno preto lebo konecne chodim na zachod :D ja som mala vcera rybu na pare s hribami , karelabom , cesnakom a hraskom ..pochutila som si , zajtra idem robit zapekanu cuketu s kuracim masom a cottageom, na to sa vyslovene tesim ..Inak skus stranku kaloricketabulky.cz tam som si zostavila uz tolko jedalnickov , pekne ti to ukaze kolko coho mas zjest , das si tam cielovu hmotnost aku chces . ake aktivity robis .. a je to super vec podla mna aj na to tvoje hresenie , ze zapises si co si zjedla a treba na druhom jedle uberies tak aby sa ti to v celkovom pocte vyrovnalo ..
Ahojte, potrebovala by som jedno balenie golden vegetable, minuly rok som drzala CD, len daleko mam moju konzultantku a pisala som jej ze ci by mi poslala jedno balenie tej vegety a ze v ziadnom pripade , ze nemozu posielat postou a za tu jednu vec sa mi neoplati tam k nej cestovat, tak ma napadlo ze ktora chodite si pre vyrobky ci by ste mi kupili a poslali postou, peniaze plus postovne vyplatim prevodom, dakujem emoticon
Ahoj, ja som chudol pred 2 rokmi na CD. Dal som dole 40 kg. Teraz pokračujem zase. Ak by sa niekto chcel pridať, tak v Považskej Bystrici je už zastúpenie v mojej osobe, takže v mojom okolí už netreba zháňať shake a goldeny, ale treba zavolat a dohodnúť si odkup od priameho konzultanta Cambridge Diet. 0901797770.
@erika1235 je divne, ze 115 na dva týždne. Ak si certifikovaná na CD, alebo odoberas od Certifikovanej CD poradkyne, tak neviem ako môžeš mať cenu 115. Já som mal tiež ponuky od ruky na zvyšky CD, ale poradca je len poradca...
@cambridgepb keby si to cital hore cele tak zistis ze niesom certifikovana na slovensku , v cechach ten sacok nestoji 3 eura ale menej ,
@cambridgepb 3066 czk stoji na 14 dni deleno 26,5 je kurz , vychadza to presne 115 euro a
@cambridgepb jo a aby som nezabudla , najskor som musela napisat na slovensku centralu ci mozem byt v cechach kedze to mam najblizsie a dohodnut si vynimku. Inak slovensky obcan by mal byt na SR , ale kedze byvam na pohranici presne a mesto vedla uz je ceske tak som mohla
Ahojte, citam si vas spatne a idem aj ja na CD. Postavila som sa na vahu a je mi do revu 87,6 kg. Moja vaha sa kolise. No zas som sa vyjedla, mojou nepravidelnostou, vinom vecer pri TV a blbostami ku tomu. Este 2 roky dozadu som mala 67 a aj to bolo vela, kedze som pred 6 rokmi isla rodit a to som mala 80 kg mysliac si, ze je to moja najvacsia zivotna vaha. No casom som schudla a udrziavla sa ako tak, -+ 5 kg. Ale ked tu citam vase uspechy, tak dostavam znovu motivaciu. Som objednana na konzultaciu, cize coskoro budem tu s vami. Zaciatky budu tazke, ale dokazem to. Ide vam to krasne dole, uz teraz ste dali pekne dole a dam aj ja do Vianoc jujuj do pojde a aj po novom roku.
Najnovsie uz ani nechodim medzi ludi, pretoze som velmi pribrata, na mne to vraj nieje vidiet, ale je ma dost. Chcem spat svoju postavu, a hlavne byt sama sebou. Maloktora zena sa vyrovna so svojou vahou...a poviem uprimne, ze uz aj pri zapinani ciziem a inych banalnych veci fucim a som nervozna z toho. Kaslem na tie peniaze, ved ozaj ked idem na nakup kolko penazi vsetko stoji, a pri CD nakupim a budem to jest a asi aj hladovat. 🙂 Ale zas ked budem syta, neschudnem. Len mat pevnu volu, ale dufam, ze teraz uz fakt ju budem mat.
@erika1235 super, ponúkať to než dohľadu je fajn, ak keď sa niekomu niečo stane, tak zodpovednosť prevezme kto? Prosím Vás všetci, hľadajte autorizovaných poradcov, nie predaje poštou. Hrozí bez dohľadu poškodenie obliciek, a ďalšie komplikácie. Prosím Vás nepodceňujte to.
@cambridgepb co ale nechapes na tom ze ja som bola pod autorizovanym cambridge poradcom . pod dohladom , kde ma normalne merali a vsetko mi vysvetlili , ?

uuu no gratulujeeeem, vidis nakoniec sa mozno dostanes aj co najblizsie k tej 60 🙂 aj tak super vysledok gratulacia velka 🙂 no ja po merani, mam 66,1 s tym ze my ubudol ten vonkajsi tuk a dokanca sa mi zvysil podiel svalov. pytala sa ma ci uz nechcem ist na normlanu stravu ze ved som v pohode, ale dohodli sme sa ze tento tyzden este na shakoch polievkach ale nabalili mi aj rizoto aj tycinkyyy mnam a od dalsieho tyzdna mam tu extra porciu c aj povedala ze mozem brat ako prechod na pevnu stravu. takze o dva tyzdne idem opat a chcem to uz ukoncit. kks dnes som si tak oratala kolko penazi ma to uz stalo. a kolko este bude. ano ano vysledky krasne ach ale tie peniazeee. takze som schudla osem kg za tri tyzdne. dva tyzdne este zlvadnem a potom novy zdravy zivotny styl. ked budem mat 65 budem spokojna 🙂 a k tej vysnivanej 58 sa verim dostanem aj cvicenim a zdravym stravovanim. to daaaame 🙂