icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

adulabb
8. jan 2016

No, tak prvy den takmer za mnou... Dalo sa to vydrzat, dokonca aj vody som vypila 3,5 litra. Akoby ma cely den chcela boliet hlava, ale pijem, pijem, tak len tak tlmene. Trosku ma zaskocilo, ako velmi citit prasok v shakoch i polievkach, uz chapem preco niektore baby skoncia pri 2-3 prichutiach. Snad si zvyknem. Myslim, ze nasledujuce 2 dni budu horsie, ale musim to zvladnut. Obdivujem baby, co to zvladaju bez zeleniny, ja by som asi umrela od hladu... Drzte sa zienky!

liviaz
9. jan 2016

@mabu1983 podľa mna su špagety fajnove - dokonca som nevladala zjesť naraz, musela som si ich odložiť na druhy den. Inak vo všeobecnosti mne od začiatku chutilo uplne všetko - okrem mandloveho šejku z toho som sa skoro povracala. Aj polievky mi chutili aj chutia. až ku koncu mi prestala chutiť tá chili. Rizoto som ešte nemala 😅

liviaz
9. jan 2016

@mabu1983 inak ak maš s polievkami problem, skus tu vegetu - vyvar s brokolicou a karfiolom je fantastický - ja to pochlipkavam vždy ked ma chyti hlad 😀

felycity
9. jan 2016

Ahojte, tak ja sa pridavam. Od stvrtka drzim,tie ostala zo zaciatku zaskocena ako citi prasok, ale zistujem, ze da sa to. Shake mi zatial chutia ( vanila, choclate a capuccinu su super- ostatne musim vyskusat) sj polievky zatial okdokonca aj rizoto sa dalo, ale ten ryzo y vanil puding mi teda nechuti... kocky troska som magor z toho preco niekto ma len shake a niekto aj polievku, rizoto. A este otazka je mozne mat 2x shaje za den namiesto pudingu?

scandya
9. jan 2016

Ahojte, pridavam sa
od 3.1.2016 som v ketoze :D cize za 7dni 4kg dole, no 2 kg som sa asi vyprazdnila len, takze ratam 2kg tuku. Necitim hlad, niesom unavena, super :D

lalilla
9. jan 2016

ja som napirklad mala asi dva tyzdne len shake a polievka, zevraj to sa ma davat na zaciatok. ale kazda poradkyna to dava inak nvm podla coho sa to robi. moja povedala ze ostatne veci sa daju az po tychto dvoch tyzdnoch, a najma ze z polievok a shakeov sa najviac chudne. ked som mala aj ostatne vyrobky shaky a polievky mozes aj dva za den, ale rizoto spagety puding tycinku len jednu, nemalo by sa jest viac ako dva kusy, lebo to uz je vela. ci je to podla pravidiel neviem, ale ja som to mala takto. scandya myslim ze to urcite neni tuk ale voda ;)

mucilienka
10. jan 2016

@liviaz ta vegeta uz je ochutena tou brokolicou a karfiolom,ci to si k tomu prasku pridavas zeleninku?

scandya
10. jan 2016

@lalilla ahoj, ja sa nestravujem so sackami, ale ozajtnou stravou. Poznam svoje telo, uz som s touto dietou schudla 10kg, takze viem ze ide dole tuk :D

mimi1089
10. jan 2016

Caute kocky, tak aj ja sa pridavam 🙂 vstupnu konzultaciu som mala v piatok 8meho a odvcera ficim na dietke, zatial na moje prekvapenie som necitila nijaky zvlast velky hlad, skor take pokusanie, ked som varila pre manzela s dcerkou 🙂 a som tiez rada, ze sa mi dari dodrziavat pitny rezim,lebo som sa toho bala asi najviac, no stale som smadna zrazu 😀

lalilla
10. jan 2016

ok nejsom odbonik takze berem tvoj nazor, ale necham si moj. a inak neprbrala si nic kedy si to naposledy drzala?

adulabb
10. jan 2016

Ahojte, ale nás tu je, co teraz zaciname, uz sa tesim, ako sa budeme chvalit prvymi vysledkami 😊👍. Ja dnes treti den a dolahlo to na mna, cele doobedie migrena az strach, ale potom po tabletke ustupila, tak uz bolo dobre. Pomohla aj voda, veeela vela pit, to je asi zaklad. Len to behanie na zachod je dost otrava 😛. Kazdym dnom citim menej hlad, dnes som dokonca len 3 CD a nic ine, a som v pohode. Inak, s tymi polievkami mam dost problem, nejako im nie a nie prist na chut...

kikus88
10. jan 2016

Baby a akym tempom vam to ide dole ci Sa vobec nevazite?

mabu1983
11. jan 2016

Ahojte, ale to tu postupne pribúda 🙂
@kikus88 ja sa nevážim, ale dnes idem na prvú kontrolu tak už som aj ja zvedavá, ale miery som si odmerala sama, tak večer vám napíšem ako som dopadla, ale musím povedať, že sa cítim fantastický 😉
@adulabb neboj tie intervaly chodenia na wc sa budú skracovať 😉 aj ja mám problém s polievkami jem len zeleninovú a kuraciu s hríbmi, aj to tak že si poviem že musím...
@mucilienka vegeta je ochucovadlo, ňou si ochucujeme povolenú zeleninku

mimi1089
11. jan 2016

@kikus88 ja som len treti den na diete takze nema vyznam sa este vazit. no ani po dlhsej dobe to nechcem prehanat, ved staci sa zvazit ozaj vzdy po tych 2 tyzdnoch u konzultantky 🙂

mimi1089
11. jan 2016

@adulabb zatial mam odskusane len 2polievky, no tiez ma ani jedna nejak zvlast neoslovila, zeleninova sa este celkom dala, ale orientalnu uz viac nechcem 😀

liviaz
11. jan 2016

@felycity je to preto, že každy ma svoju vlastnu poradkynu/poradcu a tá špeci váha ti vyhodnotí, a ona ti predpiše čo treba, podla meraní. Ja som dostala na prve dva tyždne šejky , polievky a tu vegetu a mohla som iba bielu a zelenu zeleninu.

liviaz
11. jan 2016

@mucilienka nie je to ich vegeta, uvarim liter alebo kolko toho chceš mať vodu, dam do bodu varu, a pridam ružičky karfiolu a brokolice a dam tej vegety kolko treba - každy ako lubi slane. Je to fakt super vyvar, ked si moc hladna.

liviaz
11. jan 2016

@kikus88 ja som dala 7kg dole za 3,5 týždna 😉

kikus88
11. jan 2016

Super baby dakujem 😉

mucilienka
11. jan 2016

@liviaz ja mam presne to co ty, len polievky a shake... teraz mam tak nastavene chute, ze nemam chut na nic z toho... 😝 a bielu a zelenu zeleninu... musim si zadovazit tu vegetu este, to mi neponukala ani minule (teda pred dvomi rokmi) co to obsahuje?

liviaz
11. jan 2016

@mimi1089 ja som posadnuta, ja mam vahu totiž vedla zachodu tak šup každe rano 😅 😅

liviaz
11. jan 2016

@mucilienka ja neviem čo to obsahuje neskumala som navod, ale je to taky prašok ozaj ako naša klasicka vegeta, a obyč. vyvar je z toho perfišny.

mucilienka
11. jan 2016

@liviaz dakujem, kupim nabuce...

inak koceny, teraz je pribudajuci mesiac - dva tyzdne, tak chudnutie nepojde tak rychlo ako ked je ubudajuci, kvoli zadrzovaniu tekutin v tele a pod.... ja by som sa tak casto nevazila, aby nas to nedemotivovalo 😉

halali1980
11. jan 2016

@mirus1205 Anka má číslo 0905548227, kľudne sa odvolaj na mňa 🙂 je naozaj super a s ňiu sa fajn chudne...ja som z BA, ale robím v ZA, takže tu to mám lepšie...

liviaz
11. jan 2016

@mucilienka ja na tie mesiace nepozeram teda, ale niečo v tom bude, som zistila že ked mam ovulaciu tak priberam aj z vody ☹

mucilienka
11. jan 2016

@liviaz ja som sa naucila pri mojej kolegynke, co mam v praci... ta je stihla ako lanka aj po patdesiatke, ona to dodrzuje roky rokuce.... a potom ked sa spatne pozeram, ze co bolo za znamenie a aka faza mesiaca, tak mi to vzdy zapasuje jedno do druheho.... Ja mam take "kysnuce" obdobie pred MS

erika1235
11. jan 2016

baby mna strasne bolievala hlava ked som to drzala prvykrat , no prisla som na to ze kvalitneho turka spravit (davidof je uzasna) bez cukru bez mlieka a hlava prestala ,a teraz som prvy tyzden a cakala som kedy zacne bolest hlavy ked dojdem do ketozy ale dala som preventivne uz toho turka a voobec neboli ,,take male experimenty ale pomaha mi to ,vyskusajte , ja som turka vobec nelubila , teraz aj po tej prvej diete som ho pila neochuteny , som si zvykla , chutove bunky mam mnohonasobne citlivejsie , chutia mi veci co mi pred tym nikdy nechutili , je to bomba ,

erika1235
11. jan 2016

@kikus88 podla mojho tempa ( kazdy sme iny takze to neber pevne , ty mozes chudnut inak ) prvy tyzden 4,5 - 5 kg, druhy tyzden 2,5-3 kg, treti a potom uz dalsi a dalsi 1,5 kg , prve cislo je ked necvicim a druhe ked cvicim , prvykrat ked som to drzala som vobec necvicila a teraz mam kolo trikrat do tyzdna a ide to rychlejsie , nie o vela ale mam lepsi pocit :D

mabu1983
11. jan 2016

Takže bola som na kontrole a za 11 dní mám dole 5kg...sklamaná trochu... ale keď tak nad tým premýšľam, tak prichádzam na to, že mám ovuláciu, vypila som pred vážením 2l vody a môj pohyb bol nulový a keď píšem, že nulový, tak nulový lebo som mala pár dni dovolenku a hneď na to som bola chorá, tak som sa z domu ani nehla a stále som ležala...necítim hlad, vôbec som nejedla zeleninu tých 11 dní, teraz žujem kaleráb, lebo mi to odporúčala poradkyňa, že musím..tak žujem :D...tak od dnes pohyb a už to vidím pozitívnejšie ako som so tu napísala :D

liviaz
11. jan 2016

@mabu1983 no perfektne len tak dalej