icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

liviaz
22. jan 2016

Baby dnes som sa utrhla s pol litrom vina _ mozem za to ze sme vinari ....????

liviaz
22. jan 2016

Asi som pokazila ket.

liviaz
23. jan 2016

Vaha ide dole - aj po vinku 😉

mimi1089
23. jan 2016

Juhuu po dvoch tyzdnoch minus 5kg, tesim sa 🙂 hned mi rano viac chutilo 😀

mucilienka
23. jan 2016

@mimi1089 krasny vysledok!
Ty uz nekojis?

mimi1089
23. jan 2016

@mucilienka bohuzial nie

scandya
23. jan 2016

Dnes som si spravila sacharidovu vlnu po 3tyzdnoch. 😀 😀 😲 🙂 😉
takze papam cigansku pecienku :D vcera drzkovu s bagetkou od nedele zasa na ketozu

adulabb
23. jan 2016

Zeny ja som dneska nervozna ako keby do mna vstupilo 100 certov!!! Uz idem na nervy aj sama sebe 😠 A jedla by som ☹

mucilienka
23. jan 2016

@adulabb zajtra je spln.to preto,aj ja som hladnaaaaaaaa😞🐵🐒

mabu1983
23. jan 2016

Áno potvrdzujem,
od rana som aj ja mierne vrrrr a mám na krku aj prvý prehrešok, v slabej chvíľke som si naložila na tanier jeden malý kus mäsa na prírodno, ale nedojedla som ho dala som si len polku.... však už toľko snívam o mäse 😀 , ale mohlo to byť spôsobené aj tým, že som doobeda zanedbala pitný režim....ako sa vám darí? Ja som bola teraz chorá, tak bez pohybu viac menej... 😒

liviaz
23. jan 2016

No ja som na tom rovnako este som aj dostala a na obed som mala rajc.polievku namiesto sackovej ale ani mi to netrha zily pokracujem

mucilienka
24. jan 2016

Dobre ranko koceny,ako ste prezili?Dnes je ten spominany spln,to buduu chute 😖
Ja som vcera vecer mala taku krizu,tak som si povedala,ze ak nemam ketozu,dam si s malymi syriky a zeleninu aspon.No,ale isla som ocikat ten pasik,bol az taky bordovy,tak si vravim,ze si to nepokazim...Napila som sa caju a isla spat.

liviaz
24. jan 2016

@mucilienka to je farba ketozy tak mozes byt spokojna

liviaz
24. jan 2016

Inak ja dnes ranajky sejk kava potom ranne fitness zdarma odhrnanim teraz vodicka a idem varit....

bubu37
24. jan 2016

Dievčatá,chcem sa opýtať.Tie ktoré ste už dlhšie na tejto diéte,naozaj Vám stačia 3 sáčky denne + zelenina?Ja som bola zvyknutá jesť 5 x denne.

lelet1609
24. jan 2016

@bubu37 ja som bola tiez zvyknuta tak jest ale nejak som sa na to nastavila a staci mi to...ak pocitujem uz nejaky hlad velky dam si vegety ,ale to je fakt malokedy 🙂

bubu37
24. jan 2016

@lelet1609 Ďakujem za odpoveď 🙂

mucilienka
24. jan 2016

@bubu37 vsak tie dve jedla to su porcie zeleniny 😉

adulabb
24. jan 2016

Ahojte, no tak ja som nedopadla dobre, porusila som vcera, aj dnes. Som slabaaa, neviem vydrzat 😔 Tie chute su strasne. Vidim, ze vy ste bojovali lepsie. Este ze to mozem hodit na ten spln 😋 Co uz, ide sa dalej, od zajtra znova. 👍

adulabb
24. jan 2016

@bubu37
@mucilienka Mne tak poradkyna povedala, ze jest by sa mali 5 x, 3 CD + 2 x zelenina. Vraj by sme na tejto diete mali jest tak, aby sme neboli hladne. Ja robim chybu. Ze si desiatu nedavam, lebo necitim hlad. A posledne dni je aj moj pitny rezim jedna katastrofa. Budem si musiet najst lepsi system...

mucilienka
24. jan 2016

@adulabb treba system,a ten treba dodrziavat aj potom,po duete

kristin111
24. jan 2016

Baby, tato dieta je fakt jednoducha a pre mna extremne pohodlna, nemusim si varit ziadne jedla, vazit si kazdu porciu, premyslat,co budem jest..staci dodrziavat par pravidiel a uspech pride 🙂 jasne,ze aj ja mavam chute, ale potom si spocitam peniaze, ktore som uz do cambridge dala a hned ma chute prejdu 🙂 zajtra ma caka kontrola, tak som zvedava, ale necitim sa nejako pochudnuto,tak uvidime 🙂

elanor1
24. jan 2016

Ahojte baby, v prvom rade klobuk dolu, ze ste sa na toto dali a mate pevnu volu vydrzat. Ja sa priznam, asi by som to nedala. Moja kamoska ju tiez drzala a uz vtedy som si to vravela. A ked to skoncite, urcite budete mat taku vahu aku si zelate. len teda chcem vam napisat, ze ked ju skoncite davajte si pozor co budete jest, lebo jojo efekt je aj pri tejto diete. Totiz ta kamoska potom zacala jest normalne, najprv sa snazila jest zdravo, vela zeleniny, masko len na prirodno na troche oleja. Ale potom prisli drobne prehresky a 3 kilecka boli do 3 mesiacov hore. Po roku boli kila spat... hoci nie vsetky, ale vyzeralo to tak ako keby kazdy mesiac pribrala asi kilo. Teraz to je asi 2 roky a vyzera skoro rovnako ako pred tou dietou, no a dala sa teraz na dalsiu. Cize, hlavne vydrzte potom, nech nie je luto tych peniazkov.

samanta36
24. jan 2016

Ahojte 🙂 Ja idem na konzultáciu 26.1 velmi sa tešim pretože chcem naozaj schudnuť. Chcem sa spytat ktoré ste to skušali či mladšie alebo staršie ako vám to išlo. Ked čitam o tejto diete všety píšete že je naozaj učina tešim sa. Ked som volala s poradkynou ktorá ma objednala povedala som jej že chcem schudnuť 20kg a ona na to že stačia 3mesiace dodržanej dieti a mam ich dole.. Neviem sa dočkat toho momentu 😀

mucilienka
24. jan 2016

@adulabb a to ked takto porusis,tak sko je to dalej?Pokracujes akoby nic,ci ako?

mucilienka
24. jan 2016

@samanta36 ja mam skoro 36r.Normalne beznou stravou sa mi nedarilo schudnut ani deko,hoci som drzala aj macingovu,aj hladovala....teraz sa rucicka pohla dole,zajtra napisem o kolko,drzim ju presne dva tyzdne

lukla12
24. jan 2016

Ahojky..dnes som bola po dvoch tyzdnoch na prevazeni,podarilo sa mi schudnut 3,8 kg🙂dufam,ze to tak pojde nadalej..aj ked si dam zeleninu a platok masa stale pocitujem hlad,ale nikdy som si nemyslela,ze budem mat taku pevnu volu,aj ked chute mam neskutocne..nemam rada vikendy,lebo to su u nas rozne dobrotky..:(bojim sa toho jojo efektu,bo mamina schudla 25 kg pomocou tejto diety a potom sa prestala obmedzovat a pribrala 13 kg..teraz sme v tom spolu a budeme sa potom musiet aj spolu stravovat tak,aby sme nepribrali..

adulabb
24. jan 2016

@mucilienka ano, novy den, riadna disciplina... mala som dni, ked som iba "zobla" z niecoho, a to ma nevyhodilo z ketozy, ale teraz som porusila dost a ketoza je tatam, uz som raz takto zlyhala, trvalo mi 2 dni, kym nabehla znova (3. den rano som uz bola v ketoze). Je to sranda, ze kym nemam ketozu, dieta sa mi drzi lahsie. Ked uz som b nej, mam strasne chute. Pri tomto neporiadnom rezime sa mi aj tak podarilo zhodit 4,4 kg za 15 dni, takze fajn. Dufam, ze po splne uz budem vzornejsia 😀

liviaz
24. jan 2016

Baby ja som vcera robila asi 40 sisiek ani jednu som nedala 😉 🙂 a inak chcem vam poradit tie co mate slabsiu pevnu volu davajte si ciele o tyzden budwm mat tolko a tolko kg _nemusia byt velke ale ciele u mna zaberaju napr 6 febr. Ideme na svadbu tak som si povedala ciel v kg a to ma posuva.....

petus20
24. jan 2016

Tak pridam aj ja koment,,o mojom chudnuti,,, 🙂)) ja sačkujem ale poviem tak ako je že nedodržiavam úplne, tz rano sacok, normalny obed, a večer sačok, niekedy večera normal,,, proste som si to prisposobila ako mi vyhovuje,,,, jem menej, sladke som vylučila, ale ked mam extra chut dam si! 🙂 už takto taham druhy tyž, a mam dole 5 kg 🙂)) najprv som sačkovala 3 krat denne,, ale to som ja nezvladala, začalo ma naťahovat večer už z toho :((((( a bola som hladna,,, takže idem takto dalej a verim že to pojde pomaly dole 🙂))))) 🙂 🙂 🙂 🙂