Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahojteee 🙂 dnes som bola na kontrole a za 3 tyzdne som dala dole 8kg 🙂 jooj taka som pysna na seba 💪 idem dalej a tesim sa na vysledne cislo na vahe 🙂
Dievčatá chcem sa opýtať na Golden Vegetable , aké je to množstvo,koľko Vám to vydrží a koľko stojí?Ďakujem
@bubu37 je to 125g,je pisane,ze na 25 porcii,stoji to 10eur.
Potom je ta sumienka,ta je tiez za 10eur a vyrobis z nej 30litrov napoja.Mne ale nechuti taky silny,tajze ho robim slabsi,vydrzi teda viac
Ďakujem pekne 😉
@bubu37 bujon je pre mna iba ako vegeta,som to porovnavala s Podravkou Natur.Ta ma este menej kj ako ten bujon z cd,len ma viac cukrov v sebe
@mucilienka a nespomalí chudnutie?
@bubu37 ja drzim dietu 3tyzdne a este mam stale prve balenie goldenu, pocas nasledujuceho tyzdna to uz ale isto dorazim, takze som si kupila dalsie balenie 🙂 u mna teda vydrzal cca 4 tyzdne. ja si ale nerobim bujon, tekuteho mam dost aj pri hlavnych jedlach, robim si zeleninku jedno jedlo denne a tym si to dochucujem.
@bubu37 to neviem veru,ja tuez tym iba solim... ale sumienka je lepsia
Ďakujem za info 🙂 Mne čistá voda nevadí 😉
4 den mam za sebou a v pondelok bude prve vazenie, dam vam vediet ako som dopadla 😉 drzte sa ozvem sa po vikende
@123tana123 drzim palce ✊
@adulabb... lyzickou goldenu a mnam 😀 Alebo si s tym posypem kalerab, ked mam chut na slane. Je to super, odporucam kupit. 👍
Tak ja presne po 3tyzdnoch hlasim -7kg, boli tu aj lepsie cisla no ja som max spokojna aj s tymto veru 🙂
normalne , pridala do kase trosicku vody , par lyzic ,a slahla na panvicku :D
@erika1235 na suchu predpokladam
Baby niake recepty s tej bielej /zelenej zeleniny... už mi dochádzaju nápady 🙂 Ďakujem
no ty vole kocky, dnes rano som myslela, ze sa mi pokazila vaha - ale v pozitivnom zmysle 😀 ako som vam pisala, ze mam po 3tyzdnoch -7kg, tak dnes som sa postavila na vahu a mala som zrazu este o 1,5kg menej, nechapacky. Dostavila sa mi v tieto dni mrcha, tak predpokladam, ze som zadrziavala vodu a narazovo mi to skocilo, mi to aj konzultantka vravela, ze sa take moze stat. Takze normalne neveriim 😀 -8,5kg 🙂 este, aby to tak fajn pokracovalo, lebo su to kraasne cisla, ale pri tej nadvahe to nejak na mne este moc nevidno 🙂

@mucilienka Vydrž ! Ja som mala včera druhý deň krízu,tak si polievky,sáčok rozdelím na 2 krát a je to lepšie,nie som taká hladná a už mám ketózu