icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

123tana123
28. jan 2016

Dobre ranko tak ako pokracujete?
Mne najviac chutia kokteily jahoda, lesna zmes a banan.... poliecky ziadne. Predvlani som sa nechala prehovorit na polievku cili a som sa dogrckala tak isto aj s cokoladovo pomarancoveho kokteilu ☹
Tam obmienam 3 prichute a teste sa na tycinky tie su perfektnee ♡
Mala niektora z vas spagety ?? Ako chutia?

mimi1089
28. jan 2016

@samanta36 to je super, tak si to pekne zvladla 🙂 ja tiez nepocitujem nejaky velky hlad, skor pokusenia ked varim 🙂 ale vzdy si poviem, ze mi to nestoji za to porusit a zatial to funguje 😀

felycity
28. jan 2016

@123tana123 ahoj, tak každý ma iné chute vidím, ja som si zvykla takmer na všetko okrem chili, mätačoko shake ... špagety som raz mala, bála som sa aké budú, ale musím povedať, že mne chutili, dokonca viac ako rizoto

liviaz
28. jan 2016

@123tana123 podla mna su špagety fajn, rizoto som ešte nejedla, ale špagety mi chutia - je tam citit tu praškovost ale chutia ako bolonske naozaj.

mucilienka
28. jan 2016

ja som bola milo prekvapena tentoraz z rajcinovej polievky... pridala som sice bazalku, ale dala sa... tie ostatne mi fakt nejdu.....

liviaz
28. jan 2016

@mucilienka no mne sa rajčinova po dvoch tyždnoch zhnusila

123tana123
28. jan 2016

@felycity
@liviaz
v ktorom tyzdni ste mohli papat spagety?

liviaz
28. jan 2016

@123tana123 ja v treťom - špagety maju o 60 kalorii viac ako polievky 😉

felycity
28. jan 2016

no podľa toho čo čítam každá to má inak, asi záleží aj s akej váhy sa ide.... mne bolo povedané, že od začiatku môžem aj bielu aj zelenú zeleninu, špagety som mala len raz teraz v treťom týždni, lebo ideme na týždeň na lyžovačku tak nech vyskúšam...

samanta36
28. jan 2016

@adulabb hej hej 🙂 mne chutia tiez shejky mala som uz bananovy,cokoladovy s matou,a jahodovy 🙂 a dnes rano som si dala kašu a ta mi nechutila moc ale musela som ju zjest.. polievku som este nemala ale na obed si ju asi dam... kolko si uz chudla ? a s akej vahy?

mucilienka
28. jan 2016

@liviaz uvidime, co mne... ja tie polievky nemusim ani jednu... a tiez mi je hnusny ten coko-mint a coko-orange shakes...

liviaz
28. jan 2016

@mucilienka čokomint milujem, čokoorange som nemala ešte.

mucilienka
28. jan 2016

@liviaz fakt je to individualne... 😀 sranda

samanta36
28. jan 2016

@mimi1089 To iste som si hovorila aj ja včera ked som malej pripravovala papať 🙂 🙂
vždy ked ma prepadne hlad myslim na to ako budem vyzerat ked dodržim dietu a čo všetko mi pokazi ak si dam kusok niečoho čo nemám povolene..radčej pekne dodržím nech som potom hrdá na seba.. a na vysledky 🙂 🙂 🙂

123tana123
28. jan 2016

Za hodinku si pôjdem dať ,,obedík" 🙂 mňamka dnes lesná zmes .... Dobrú chuť kočky

zojab
28. jan 2016

Ahojte, aj ja som zacala s touto dietou, dnes je to 6 den, najhorsie boli pre mna prvy a druhy den, ale coraz lepsie, Mne zatial chutilo (teda dalo sa) vsetko okrem Mango shake-u. Chudnem zo 69 kg a chcem aspon 10 kg dat dole. Na svojej svadbe som mala 54, ale to uz asi nebude. Ja sa chcem spytat, ako zistim ze som v tej KETOZE? Drzte sa vsetky, hadam nam to pojde 🙂

mucilienka
28. jan 2016

@zojab kupis si v lekarni take pasiky, ktore sa ocikavaju 😉

liviaz
28. jan 2016

ja som dnes bola u lekara na krv, prišla som neskoro, takže prave obedujem zeleninovu polievočku a na večeru mame steaky s ružičkovym kelom 😉

bubu37
28. jan 2016

Tak ja druhý deň,kritický.
Dúfam,že už zajtra dôjde ketóza 🙂

erika1235
28. jan 2016

baby tak uz aj ja som na oficialnej stranke cambridge s pribehom http://www.cambridgediet.sk/pribehy/51

anes52
28. jan 2016

Čaute baby, ja vás už sledujem, teda čítam od začiatku januára , ja som začala s CD 11.1., som už "ostrieľaná", držím ju už tretí krát. Len vám chcem napísať moju skúsenosť s ketózou, píšem to len aby vás neodradilo keď ju nemáte. Ja som ju ešte nikdy nemala a môžem odprisahať na čokoľvek že som ničím diétu neporušila, aj chudnem tak ako väčšina z vás či už na váhe alebo na objeme a tiež mi ubúda tuk. Len aby ste sa netrápili ak nebudete mať ketózu. Držme si navzájom palce a nech nám to krásne chudne.

lelet1609
28. jan 2016

@erika1235 waaaau to je skvela premena !!!!! 👍👍👍😍

kristin111
28. jan 2016

@erika1235 super premena 🙂 krasna si 😉

katty2012
29. jan 2016

@erika1235 uzasnee, tak to vyzera, ked sa clovek rozhodne 🙂

katty2012
29. jan 2016

@anes52 a to uz preco? 🙂 cim ti to vysvetlili, kedze kazdy "podviziveny" ma ketozu?

mucilienka
29. jan 2016

@erika1235 uzasne!!!👍👍👍👍

zojab
29. jan 2016

Ahojte baby , ja mam dnes 7 den a 3 kg dole a to som aj porusila prve tri dni.

bubu37
29. jan 2016

@erika1235 Super,gratulujem !

samanta36
29. jan 2016

@erika1235 waaau uplne ina žena je s teba 🙂 si moja motivácia 🙂 užasne !!!!!!

mucilienka
29. jan 2016

Koceny,ako vam to ide?Ja mam dnes trochu krizu,ale drzim sa zatial.Mam nenormalnu chut na akekolvek orechy,aj arasidy...moje telo volaaaaa,pomoooc!