Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@mimi1089 paradicka,coskoro budes cica-mica!len tak dalej!
@mucilienka @samanta36 vdaka kocky, tesim sa, ze to ide pekne dole 🙂 je to len dalsia motivacia pre mna vydrzat bez poruseni 🙂 idem z vahy 90kg :/ pri vyske 171cm, takze aktualne 81,5kg.
ozaj baby, vzdy sa zabudnem opytat.. cvicite aj? ak ano, co? ja som teraz sa konecne po troch tyzdnoch dokopala zacat, ale idem tak pozvolna na to.
@liviaz ja som sa na to cvicenie pytala a vraj cvicit mozem, ale teda nic take privelmi narocne, nijake kardio a podobne, kde ides dusu vyplut 😀 skor tak zlahka, ja som si tento tyzden dala cviky na brucho, stehna a zadok, take parminutove videa co mam stiahnute z youtube a mam doma rotoped tak na nom aspon trosku a teda, ze to je v pohode mi bol povedane, tak sa zo zaujimavosti pytam ako ostatne, ci aj daku inspiraciu nedate 🙂 na Jill sa chystam aj ja, ale az neskor, ked budem mat mensiu vahu, lebo minuly rok som si s nou odpalila clenky 😀
Zdravim dievcata, prosim Vas je tu niekto okolie SNV? Chcela by som zacat, tak ake mate skusenosti. DAKUJEM
Ahojte, taak ja sa dnes musim pochvalit, robila som oslavu manzelovi, piekla sladke - slane aaa odolala som, svagrina ma naposledy videla 6/1 a ze kolko som schudla ani neviete ako velmi sa tesim a ako ma to nakoplo.... no co sa tyka cvicenia aj mne to bolo povedane kvoli nizkemu prijmu kalorii... ale ja som uz zacala behat 4km 3 x do tyzdna..., teraz ideme na tyzden na lyzovacku tak uvidime... 😊
No ja som sa dnes stretla s mojou kamoskou ktora ma asi pol roka nevidela a mi povedala ze kolko si schudla 20kg???? A ja jej co ti sibe iba 8 😀
@liviaz
aj ja sa pustim do 30 dnovrj vyzvi uz som ju cvicila bez diety a krasne sa ti vyformuje postava vrelo odporucam....
Zienky dnes ma caka prva kontrola, vecer vam dam vediet ako som dopadla 🙂
@123tana123 baby a mate to stiahnute,ci original CD?
Ak,tak kde si to stiahnem?
@mimi1089 ?
@123tana123 drzim palce 😉
@mucilienka niektore programy Jill mam original DVD, niektore mam stiahnute z uloz.to, no 30day shred, ripped in 30days su urcite aj na youtube 🙂
@mucilienka
ja to mam stiahnute
Baby, tie, ktore viete, ked prechadzam ba extra tyzden rak aj vtedy chudnem, ci sa to zastavi resp. Spomali? Dik.
@mimi1089 prosim tam a ako to stiahnem?
@mucilienka http://uloz.to/xdJhfbtV/jillian-michaels-30-day...
paci, tu mas cely program 30 day shred, vsetky 3 levely, no ak by si chcela lepsiu kvalitu, je to tam aj jednotlivo po leveloch nahrate, staci dat do vyhladavaca. No a stiahnutie - staci kliknut na Stiahnut, z troch moznosti, ktore ti vyhodi das obmedzene stahovanie, opises kod, ktory ti tam hodi a das opat stiahnut
@mimi1089 dakujeeeem!😘
@liviaz kolko si dala dole v extra tyzdni?
Ahojte baby chcem sa spytat či počas diety bola niektora z vas chora a brala antibiotika, či to naruši nejakym sposobom dietu ???????????????????????? dakujem
@samanta36 ano narusi nebudes mat ketozu
@mucilienka
@mimi1089
@liviaz
@felycity
Dievcata po tyzdni - 3,3 kg ketozu som mala ukazkovu fialovucku a idem pokracovat dalej aj s maminou ona ide od zajtra prvy krat 🙂
@123tana123 ukazkovy vysledok.ja idem v stredu😉
Drzim palceky, potom daj vediet ako si pokrocila
@123tana123 urcite ano 😉sa jej musim opytat,preco mam taku neskutocnu chut na arasidy,obycajne v supke,nesolene
@mucilienka mna ziadne taketo chute nechytaju od dnes mozem aj zeleninku ale nebudem ju jest lebo mozem mat slabsiu ketozu a to nechcem
Baby ako dlho sa drzi tato dieta?

@mimi1089 waaau super len tak ďalej si šikovná ☺☺
S akej váhy ideš dole?