icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

nekonecna
25. máj 2013

@kapokapo schudla som za 5 tyzdnou 13 kg, a moj ciel v papieroch u poradkyne je 30kg, ale viem ze ked budem disciplinovana pojde dole aj dalsich 10-15, len musim potom pomalsie a s cvicenim aby som neostala mlandrava, mala som 107 a teraz 94

kapokapo
25. máj 2013

@nekonecna supeeer a si vysoka? lebo ja mam 180 cm.... som zvedava ako to pojde zo mna, tajne dufam o 10 kg za mesiac a do oktobra budem ako lan 🙂))))

nekonecna
25. máj 2013

@kapokapo nie som vysoka mam len 164 a viac ako 40 a je to moja chyba ze som sa vyzrala za poslednych 5 rokov a az teraz sa mi otvorili oci, ked budes disciplinovana urcite zhodis, a hlavne vypi aspon 4 litre vody, a kup si v lekarni pruzky na moč na kontrolu ketozi, ja ju mam kazdy den

kapokapo
25. máj 2013

@nekonecna nevadi, hlavne ze to die, to je super, ja nemam az tku nadvahu, 20 kil ked dam tak budem akoze ok.... ale ja som Bola cely zivot spilka a posledne roky len tlstnem.... a tehotenstvo to zaklincovalo :((((

paula80
25. máj 2013

No baby akurát som po polievke,mala som šampionovú,no ale normálne ma z nej napínalo nejako a je mi total ťažko,ale dala som si vody ako mi ukazovala poradkyňa,že po čiarku na šejkri,no a bolo to riedke a akési vodové,dávate do polievky 227 ml vody ako je na nej nepísané?Inak jahodový kokteil je celkom fajn,na večeru si dám asi capucíno.
Aj mne povolila zeleninu prvé týždne len zelenú/bielu,vraj až potom ostatnú.A aj ja pijem kávu dala som si ráno a dám si ešte teraz poobede,keď mi prestane byť ťažko po tej polievke.A moj cieľ je tiež schudnúť aspoň 20 kg,čo na mne zanechali 3 tehotenstvá za posledných 10 rokov.Inak ja som pred 3 rokmi dodržiavala delenú stravu a schudla som 18 kg,ktoré som ale potom pred a počas tehotenstva a po do teraz nabrala spať v podobe 20 kg ☹Tie potrebujem dat teraz znova dole a budem s váhou v normále,ako som bežne mávala.

raghida
25. máj 2013

ahojte, paula: je to hore dole par desiatok gramov tak, ja som bola na takej dost tazkej operacii pred cca 2 rokmi a potom som aj brala lieky, aj posobim skor tak opuchnuto nez tucne...ked ma prvykrat merali, tak mi povedali, ze mam edem na avej nohe, problem s lymfou, tak som isla na masaz...a vraj to pomohlo, lymfa je uz ok...ja si myslim, ze som v prvom rade zadrziavala vodu a ze preto islo tolko dole a fakt mam taky pocit, ze som "splasla"...teraz som sa po 4 dnoch pohla minimalne navahe, ak vobec...

ad polievky, mne napr rajcinova a chilli chutia najviac a ked som minule cakala v centre, tak si dam jedna baba menila vsetky len za chilli...🙂 zavisi od nastavenia cloveka 🙂

a ad odstupy...tiez 4 az 5 h a goldenku kedykolvek a bielu a zelenu zeleninu takisto...cize obcas chrumem ladovy salat alebo uhorku, kalerab...

AD casy...mne tiez

pente123
25. máj 2013

@gab1ka
@paula80
použivajte tycový/ponorkovy mixer na rozmixovanie sejkov a polievok! ja s muzom uz drzime 6.týzden .... 4 tyzdne 3xCD, 5.tyzden bol extra 80-100gr kur.maso alebo ryba + biela alebo zelena zelenina + 3x CD (vlastne 2xsácok+1x tycinka) a 6., 7., 8., 9., tyzden 3xCD ........... odidvaja -11kg, a ja -12cm aj bruska aj z bokov. ja polievky vobec nejedávam, muzovi chuti iba sampionova, ja si dám radsej 3x sejk... vanilkovy, jahodovy, lesné plody, a karamelovy- tie su moje oblubene. ked sme velmi hladne tak si dáme surový kareláb, uhorky, redkovky ... alebo si dám pol litra vody. Kavu som si pred diétou nevedela vypit bez cukru, za 3dni sa da na nu zvyknut, ale trosku mliecka aj tak si dám do kávy, aj tak schudnem + nemám zápchu 😀
veeeeeela uspechov dievcata, a pite veeeela vody!!!

pente123
25. máj 2013

vela krat si urobim sejky z vlaznej vody max. 200-220ml, a este teplé caje su velmi dobré, zeleny caj bez akejkolvek prichute alebo matovy caj.

paula80
25. máj 2013

@pente123 Ďakujem za radu,lebo naozaj tam mám hrudky a večer skúsim ten tyčový,mne poradkyňa ani karamelový šejk neponúkla,asi nemala a mne dnes teda tá šampionová polievka nechutila,uvidím ako budú chutiť ostatné,či tiež nebudem radšej piť len šejky a kaše ste ešte neskúšali?A tyčinky sú vraj veľmi dobré,ale vraj majú viac kalorií,lebo sú sladšie,ako aj tie kaše,preto sa zaradujú neskor.

linteonka0
Odpoveď bola odstránená
pente123
25. máj 2013

@paula80 kašu, myslim ze s mango prichutou raz mali, ale volaco strasné bolo, nikdy viazc 😝 😝 😝 😝 a ano tie tycinky su dobré, ale tiez az od 5.-teho tyzdna mozeme 1x za den, muzovi velmi vyhovujuce do roboty 🙂 Karamelový= Butterscotch Flavour Shake, mne chuti ako tie karamelové cukríky

kapokapo
25. máj 2013

@paula80
@pente123
@raghida
@nekonecna ahojte Baby, ja mam Shaker svoj vlastny, nemam hrudky, len Sem a tam... co sa tyka prichuti, vsetky polievky mi chutia okrem chilli a paradjkovu sa bojim otvorit :DDDD co sa tyka shakov, absolutne nikdy viac cokolada pomaranc, v zivote som nic horsie nejedla....fuuuj. najlepsi je banan, lesne plody a cappucino pre mna, velmi chutne, potom sa da vanilka aj jahoda su chutne celkom pre mna, bojim sa otvorit ine, mango ani neskusam, mam tam este cokolada mata, potom nejake karamel, oriesky, tak napiste ak otvorite..... vitazi banan a cappucino 🙂)))

pente123
25. máj 2013

@kapokapo karamel kludne vyskusaj 😉 😎

kapokapo
26. máj 2013

@pente123 Karamel za mnou, vyborny!!!!!

brouzilka
Odpoveď bola odstránená
paula80
27. máj 2013

@pente123 ahoj chcela som sa ťa spýtať,či od začiatku diety piješ len shejky,lebo mne tie polievky teda vobec nechutia,ani mi z nich nie je dobre,či ti polievky poradkyňa v pohode zamenila za shejky.Inak tie sú všetky úplne chutné,nezobrala som si len mango a tie čokoládové s príchuťou,nakoľko mi prídu tie chute také čudné.Skúšala si aj tie?

pente123
27. máj 2013

@paula80 na zaciatku mi dala vselijake prichute aj polievky, aj sejky, ale po tyzdni som jej vrátila, aby mi vymenila, skusala som zeleninovu, ta bola este ako tak ..... 😒 ale ostatné vobec, ked som jej povedala po 2 tyzdnoch ze chcem iba shejky, tak mi povedala, ze aspon jednu kasu mi musi dat, aby som mala aspon 1x do dna nieco teplého, tak som povedala, ze ja si zvyknem vypit niektoré z vlaznej vody, tak kukala na mne cudne, ale nevadi, takto som vybojovala 3x shake 🙂 Cistá cokoládová mne chutila, aj pred CD som kupovala update vyrobky od norbiho, aj oni maju kakaovy nápoj v prasku, co sa riedi iba vodou, taky isti chut má.Mango, nikdy viac 😝 😝 Vies, tie chute su "zaujimave" iba na zaciatku po 2 tyzdnoch uz to je jedno. ja uz vydrzím na tych 4och : vanilka, jahoda, lesne plody, karamel. + Tycinka: brusinkova, cokoladova.

pente123
27. máj 2013

@paula80 ostatné coko s prichutou, hned vrátila! 😀 😀

kapokapo
27. máj 2013

@paula80 cokoladove ja ani neskusam uz, stacil mi ten s pomarancom, isiel do umyvadla hned, to sa nedalo.... ja mam Rada banan, lesne plody a cappucino. es aj karamel, Toffee , jahoda celkom a vanilka sa da.... Budem brat len 4 chute , ostatne nechcem.

nekonecna
27. máj 2013

tak co kočky ako sa drzite, no ja som dnes mala taku chut na nejake syte jedlo, ale jasne ze som si nedala a uz som teraz neni ani hladna, to je urcite tym pocasim, ale som dobra, nepodlahla som, uz nechcem nikdy naspat svoje kila

paula80
28. máj 2013

@nekonecna ja dnes 4-tý deň,zatiaľ sa držím a už 3 kg dole,určite hlavne voda,ale sú dole 🙂

pente123
29. máj 2013

ahojte! ako sa mate?

nekonecna
29. máj 2013

ako sa chudne? ako pokracujete?

jjakub1
29. máj 2013

zdravim, predam 12 kusov polievok a 10 kusov shake-ov. KUS 2 € povodna cena 3 € za kus... golden vegetables polovica balenia 3 € .. pri kupe vsetkeho pridam shejker v hodnote 7 € zdarma, v pripade zaujmu ma kontaktujte cez spravu a vypisem ake prichute mam. dakujem

nekonecna
29. máj 2013

@jjakub1 a co skoncilo sa s dietkou? ake boli skusenosti?

paula80
30. máj 2013

Ahojte,ja dnes 6. deň,ale tiež po týždni končín,dojem,čo mám kúpené.Vydržala som to všetko,ale z finančných dôvodov predčasne končín,lebo to vidím na dosť týždňov a hlavne potom udržiavačka pri 1-2 CD denne by bolo na dlhšie,škoda.
A dnes -4kg. 🙂

pente123
30. máj 2013

@paula80

kapokapo
30. máj 2013

@paula80
@pente123
@nekonecna
@gab1ka ahojte Baby, ako? Ja dnes 9ty den , v sterdu som Bola na kontrolu🙂 dnes mam minus 3 Kila, juchuuu, zu len 22 kil :DDDD Inac som mala totalneu krizu 2 dni, az som mala zimnicu, ale zvladla som , juchuuu.....

barbor26
30. máj 2013

ahojte,
idem sa k vam pridat. uz som na cambridge stvrty tyzden, zajtra kontrola. mne strasne pomaha si kazdy sacok delit na polku, a tym mam kazde dve hodiny jedlo. aj poradkyna mi to odobrila, ze to odporucaju najma cukrovkarom, je to podstatne znesitelnejsie.

jankafa
30. máj 2013

baby chudnete tu krasne, ale nebojite sa, ze si uplne rozhasite metabolizmus? Strava sami zda velmi, ale velmi jednostranna. Je pravda, ze mate ubytok na vahe, ale nemali by ste ho aj keby ste si dali na ranajyk ovsene vlocky s bielym jogurtom, na obed poctivy vyvar a na veceru mlieko s rozmixovanym cerstvym ovocim? Nechem aby ste to brali ako zaparanie, len sa mi to zda strasne, ale strasne drahe 😲