icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

liviaz
3. feb 2016

@mimi1089 ja šejk zbožnujem. tyčinky pre mna ee.

123tana123
3. feb 2016

Ja budem mat tycinky az od utorka tak isto aj spagety a rizotko mnam tesim sa na nove chute

mucilienka
3. feb 2016

@mimi1089
@liviaz mne tiez tie mentolove chute nerezu😝
Koceny,zistujem,ze mne odkedy topim tuky je neskutocna zima,normalne som skRehnuta,aj ked mame doma 24C. A tie arasidy,co mi idu na chut,to si telo pyta tuky

liviaz
3. feb 2016

@mucilienka moje telo si pýta vlašske orechy a mandle 😀

mimi1089
3. feb 2016

@mucilienka @liviaz veru aj mne byva dakedy dost zima 🙂 ja mam zase velku chut na masko a syry, orechova velmi nie som, tak mi asi preto ani nepridu na chut 😀

bubu37
3. feb 2016

áno,aj mne býva zima- 🙂

mucilienka
3. feb 2016

@liviaz to asi kvoli tukom,drasliku a magneziu,mozno aj e vitamin

mucilienka
3. feb 2016

ja som si vcera merala teplotu a ze 35,1C

erika1235
3. feb 2016

@123tana123 ja som si dala lyzicku psyllia do ust este suchu , a hned to zapila vodou , tiez mi to nejak neslo ked to uz bolo nabopnane , nevedela som to prehltnut , take suche som to suplna do ust a hned aj zapila vela vela vody , aj pol litrom ,,
@liviaz aj mne najmenej chutila ta cokomint , najlepsia je podla mna ta brusinkova a cokoladova , tie su topky
@erikasvk ked budes pit vela vody pokozka bude pruznejsia ,,a masti konopnym kremom v balltipe ho dostat za 2,50 v peknej flasticke aj s pupmickou , ja som mala uz po dvoch tyzdnoch pouzivania jemnejsiu pokozku ,,aj moja mamina ,sestra, babka ,vsetky kupujeme ,

photografko
3. feb 2016

@liviaz ja by som si radšej večer natrel veru ten chleba s cibulu :D:D , ale tiež mam túto CD dietu a za 8 dní mi váha ukazuje 5 KG a neverím že som to vydržal , lebo ja lubim nie že jesť ale ŽRAŤ ! 🙂 tak uvidime čo to bude s tou zeleninou a masom lebo toho si dam asi :D a radšej pojdem na stacionar sa krútiť ako škrečok ako už len 4 druhy CD jest :D

erika1235
3. feb 2016

inak baby hlasim sa ze vaha stoji krasne aj po skonceni CD , krabickujem . vecer si vzdy navarim , 5 jedal , rano si spravim vzdy sladke ranajky, bananove lievance , ryzovy nakyp, chia puding, tvarohy, pohankove kase , mugcake, uplne sa v tych ranajkach vyzivam , peciem zdrave kolaciky , nizkokaloricke je toho plny internet,desiatu supnem nejake ovocie ,pekne si namixujem do krabicky, obed tiez na zdravo , cestoviny perfect pasta bez kalorii som si oblubila, kuracie masko , cottage , spenatove palacinky som robila , cuketovo zemiakove placky , toffu na kari, losos , kludne si k tomu davam prilohy , ryzu , zemiaky , kuskus, quinoju, vecer uz si to dam bez prilohy , len kopu zeleniny k tomu , na olovrant nieco male zeleninku, oriesky , zitny chlebik ,tuniak, Chodim 3 krat do tyzdna na spining ,,a brusko mam pekne sfuknute ,necitim sa hladna , a uzivam si kazdy jeden den moje zdrave JA ,,robime to predsa pre seba ,, pekne ma CD nastartovala , ako tucnej sa mi tieto veci nechceli vobec riesit ..uplne ked si na to spomeniem aky som bola buřt lenivy je mi zle :D tak baby drzte sa , vydrte tych par dni v celom zivote neni nic , ziadne polavovanie , ziadne skoricove buchty , nestoji to za to ,,,stale vas citam , keby nieco piste

erika1235
3. feb 2016

@mucilienka zima je pre toto :D skopcene z official stranky , Je dokázanou skutočnosťou, že po poklese telesnej hmotnosti, klesne aj telesná teplota. Je úplne normálne, ak po konzumácii menšieho množstva stravy, než ste zvyknutí, budete pociťovať chlad. Veľké dávky jedla zaťažujú žalúdok a spôsobujú rýchlejšie prúdenie krvi. Menšie porcie zas vyvolajú menej tepla v organizme. Môže sa stať, že vaše ruky a nohy budú pocitovo studené, ale nemusíte sa báť. Ide o úplne prirodzenú reakciu vášho tela. To sa totiž proti redukcii tukov bráni, a preto aj čiastočne zadržiava teplotu. Riešením vášho pocitu chladu je častejší pohyb, teplejšie obliekanie a popíjanie teplých nápojov.

mimi1089
3. feb 2016

@erika1235 mozem sa spytat pripravujes si jedla aj z tej knizky Brichaca Toma co si tu davala nedavno? som si pozerala aj jeho stranku aj o knizke a zda sa mi fajna, tak rozmyslam, ze si ju objednam 🙂

mucilienka
3. feb 2016

@erika1235 daj obrazok toho kremiku,prosim
Verim tomu,ze to moje telo sa takto brani,ale na druhej strane radsej ladove ruky a nohy ako sa potit vo vlastnej stave
ja mam pocit,ze to obdobie chuti na masko,syr s pod ma uz preslo,mam ken tie orechy a chyba mi ovocie ako jablko,banan....
Vcera som bola na biorezonancnom merani a dr. sa ma pytal,ze vo robim so sebou,ze je to vidiet na vsetkom. Som mu povedala,ze som si upratala hlavu a jem kazdy den brokolicu (to on kaze)..tak som mala vseeetky organy a ich funkcie v poradecku,ziaden virus, nic!tak som sa vytesovala zasa!

mucilienka
3. feb 2016

Kocky,prepacte preklepy,som len na phone...😞

mucilienka
3. feb 2016

@mimi1089 aj ja rozmyslam,ze dalsia do zbierky😃

erika1235
3. feb 2016

@mimi1089 ano aj odtial aj z netu , a uz si vymyslam aj svoje vlastne
@mucilienka presne tak radsej zima a chuda ako teplo a tucna , a super ze mas vysledky take dobre , aj ja mam , a ten cholesterol sa tesim ze klesol , A jasne su obdobia kedy je na nieco chut , ale to prejde , hlavne vydrzat

liviaz
3. feb 2016

@mimi1089 však ja som napisala že orechy, ale ved čo sa bojiš ja by som žrala všetko aj maso aj syry fnuk 😢

liviaz
3. feb 2016

@mucilienka že 35,1 celzia - počuvaj aby si nam nezomrela 😀 😀 😀 😀

liviaz
3. feb 2016

@erika1235 no a presne toto ma najviac vytača po skončeni cambridge diety, KRABIČKOVANIE - je ine robiť to iba pre seba a okrem toho nič, a je iné variť pre ostatných členov rodiny plus pre seba krabičkovanie - ja neviem či to vydržím. Akože ranajky zdrave mi zjedia všetci ale obedy a večere už nie 😠

jennyz123
3. feb 2016

@erika1235 kde kupuješ ten konopný olej?

mucilienka
3. feb 2016

@erika1235 dakujem,len kde ho ja tu u nas zozeniem 😞

123tana123
3. feb 2016

@erika1235 Mozem ta poprosit poslat zopar receptov na krabickivanie ?

mucilienka
3. feb 2016

Tak ma koceny napadlo,ze ci by sa z polievok nedali robit omelety,tak ako @erika1235 robila z kasi lievance,hmmm?

liviaz
3. feb 2016

@mucilienka ja mam zajtra poslednu polievku, už ma ani omeleta nepresvedčí, otras, už beriem iba šejky .

mucilienka
3. feb 2016

@liviaz som na tom podobne

zojab
3. feb 2016

@bubu37 neviem, povedala mi ze staci tyzden, ked nepotrebujem vela schudnut, ale ja sa neponahlam a chcem sa hlavne naucit spravnym navykom jedenia (vela pit, pravidelne jest, menej jest, menej sladkeho a viac zdraveho ) 🙂

123tana123
3. feb 2016

@mucilienka
@liviaz
Ja som sa nechala ukecat na dva cokoladove sejky a poviem vam dnes som mala co robit s ranajkami bleee a na polievky ma nenahovori nik aji keby mi zato platili hnus .... uz aby bol pondelok a zoberiem si tycinky a spagetky aj ked neviem ako chutia verim ze lepsie ako polievky

anes52
3. feb 2016

@123tana123 mne špagety ani ritoto nechutili, ešteže som si zobrala len po 1 kuse, najviac mi chutia kaše a tyčinky, ale nemám problém ani s polievkami a aj kokteily, okrem niektorých mi celkom chutia.Aj tu sa potvrdzuje "sto ľudí, sto chutí". Mňa zas čaká skúška v podobe akcie, už druhá sobota za sebou, prvú som zvládla tak mi držte palce, aby som aj druhú, v pondelok sa vážim po 4 týždňoch.

123tana123
4. feb 2016

Dnes mam pred sebou uz 10 den...ako to rychlo ide a caka ma Welness pobyt zajtra odchadzame v nedelu sa vratime, sacky nachystane mozme vyrazit 🙂 predvlani ked som bola na CD mal ocino akurat 50tku, viete si to predatavit? Ale zvladla som, baby vazite sa kazdy den?