icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mucilienka
8. feb 2016

@katka700 co tu u nas robi tvoj koment?

tamichloe
8. feb 2016

baby,ktorym jedlam z CD sa treba vyhnut,že su fakt nechutne....

123tana123
8. feb 2016

Ahojte tak tento tyzden - 1,6kg tak dokopi za 2 tyzdne - 5 kg a idem dalej aj napriek tomu ze som papala viac zeleninky v sobotu som mala ketozu uplne perfektnu 🙂 drzte sa a neporusujte 😉

Dnes som mala spagetky mnamka!!!!!

samanta36
8. feb 2016

Baby keď porušite cd diet.. tým pádom sa vám zruší ketoza však? A potom sa k nej zase dostanem ak budem všetko dodržiavať tak ako sa ma ?

tamichloe
8. feb 2016

@kapokapo ahoj ,kt.ti vyhovovala najviac? keto alebo cd

mucilienka
8. feb 2016

@samanta36 ano,presne tak...😉len budes nejaky ten den stat aj s vahou

bubu37
8. feb 2016

@123tana123 Super,ktorý si týždeň na CD?

anes52
8. feb 2016

@erika1235 nie nenafúkala som, to by som teda bola riadne prekvapená keby áno. Jój a dnes som bola na "meraní", presne 4 týždne sú zamnou zhodila som 8 kg , 6 cm prsia 😝 ,11 cm pás a iba 3 cm boky ☹ , tak idem ďalej a od zajtra aj môj muž, sa teším že som ho nahovorila, len neviem ako ho budem presviedčať aby to nevzdal. Tak teda do úspešného schudnutia 😀

samanta36
8. feb 2016

@mucilienka ďakujem ☺

123tana123
9. feb 2016

@bubu37
dnes som začala 3 týždeň

mimi1089
9. feb 2016

Caute baby 🙂 dnes je presne mesiac co drzim CD 🙂 boli aj krizy, no zatial som to dala bez jedineho porusenia. Mam -9,5kg a to sa mi posledne tri dni vaha nepohla ani o gram (vazila som sa teraz kazdy den, lebo som dufala v okruhlu 10tku 😀 )

evusikba
9. feb 2016

@anes52
Anes si uuuuuuzasna 🙂, len tak dalej.
Ja sa musim priznat, ze sa veeeeelmi trapim, ale nevzdavam. Je to omnoho tazsie, ako ked som zacinala prvykrat. Ale ked vidim Vase ubudajuce kg, tak zatnem zuby a snazim sa tiez.
Majte pekny den!

mucilienka
9. feb 2016

@mimi1089 krasne ciselko!
Ja mam mesiac az 11teho,tak uvidim.Kontrolu mam v pondelok
Vcera som si dala iba pitny den,a som bola prekvapena,ze -1,4kg.Ale mam dostat ms,tak to asi zadrziavam vodu

123tana123
9. feb 2016

Ja man mesiac 22.2 tak som zvedava aky bude vysledok 🙂

mucilienka
9. feb 2016

@123tana123 aky bude,ale bude😉

dai
9. feb 2016

dievcata ako robite lievance z tych shakov? ja ich mam doma kopu ale nejak ich neviem pit - je mi z toho v tekutej forme zle☹ chut je ale fajn, takze si viem predstavit ze ako lievance by som to zjest vedela...

liviaz
9. feb 2016

kočky ja som frustrovana ja mam pocit že sa na tu šestku začiatočne číslo asi nikdy nedostanem ☹ ☹ ☹ , zelina mi prestáva chutiť som uplne z toho naprd. ....

felycity
9. feb 2016

@dai ja som to síce ešte neskúšala, ale ja by som tam dala trošičku menej vody, dať na teflonovú panvicu za lyžičku a nechať to piecť z jednej a z druhej strany, neviem či z kaše by to nebolo ešte lepšie, lebo tá je hutnejšia.

mucilienka
9. feb 2016

@liviaz zavolaj poradkyni 😉
A nezufaj,ono sa yo podda...vyskusaj si nejake saty a potes samu seba ako v nich dobre vyzeras 😉

samanta36
9. feb 2016

@liviaz ja som skoro na tom podobne :( už veľa krát som zjedla to co som nemala .. a cítim sa dosť zle.. Ale prisaham ze od zajtra idem do toho zase na plno. Musím !!

anes52
9. feb 2016

@evusikba neboj nič, dostaneš sa do toho aj mne trvalo asi 2 týždne kým som dostala CD aj " do hlavy", teraz som už v pohode a ani už nemávam hlad, samozrejme vône ma dráždia stále ale kedže, ako som už písala môj muž je dnes prvý deň na CD ani tie ma už nemusia, on síce má aj jedno jedlo ale to si môže pripraviť aj sám 🙂 drž sa a nevzdávaj to, samozrejme aj my všetci ostatní 😲

solange
9. feb 2016

@dai da sa kupit prasok, vola sa to mix a mousse a ked zmiesas odmerku toho prasku so shakom a cca 150 ml vody,das na 10 min do chladnicky tak sa z toho vytvori nieco ako puding a chuti to fakt ze velmi dobre.

mucilienka
9. feb 2016

Kocky,ja uz ani neviem,co by dom si dala,keby mozem....😢

bubu37
9. feb 2016

ani ja 🙂 všetko,hlavne tie k.....ky čo sú v špajzi

liviaz
9. feb 2016

Baby budem musiet byt castejsie frustrovana porad kilecko dole 🙂))

mucilienka
9. feb 2016

@liviaz ty sa stazujes?!!!!aku peknu selfie si pridala!!!!!

liviaz
9. feb 2016

@mucilienka na mojej tvari nie je vidno kilecka az od pasa dole ver mi, viem byt aj za peknu 😀

mucilienka
9. feb 2016

@liviaz a kolko ich nas este nad?ci teraz to uz len sperkujes?

liviaz
9. feb 2016

@mucilienka nechapem ta teraz kolko co ?

mucilienka
10. feb 2016

@liviaz ze ci uz mas normalnu vahu (bmi) k vyske,akebo stale nadvahu