Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@123tana123 ok tak sa tesim na spravu 🙂 ja idem v utorok na prve prevazenie po prvom tyzdni 🙂🙂 ach jaj je to masaker potrebujem dat dolu 25kg!!! A vazim sa kazdy den.totalne mi z toho sibe.asi by som nemala vazit kazdy den.ale aspon viem ze to funguje mam -3,5kg.je realne schudnut za masiac 10kg? A jedavas aj zeleninu?ja musim byvam strasne hladna.ach jaj.
@stellina1982 ano je to realne.....aj ja chcem dat 30kg dole,tiez idem v utorok k babenke😉 po dalsie papko😉
tak drzim palce...a cakam vysledky ... 😉
@stellina1982 jasnacka, je to realne, som zivym dokazom 🙂 za prvy mesiac -10kg. 2.mesiac to uz slo pomalsie, teda teraz v stredu 9teho to budu 2mesiace, ale hlavne, ze to dole ide 🙂 a inak, ja som zacinala na nadvahe 33kg a stale je toho este predo mnou dost, cca 16,5kg.
Poradte mi, prosim, kde zozeniem koktajly CD? Kto mi preda vacsie mnozstvo - tak na 10 dni az 2 tyzdne?
Uz som jedno kolo absolvoval (aj so vsetkymi meraniami a konzultaciami), ale chcem to znova skusit - pomohlo, len chcem este trochu schudnut - tak na 85Kg.
@mimi1089 @stellina1982 kocky, ako prebieha ta 1.konzultacia? Potrebujem dat dole 7-8kg, aby som bola spokojna sama so sebou, neviem sa nakopnut na nejake chudnutie, aj ked zacnem, nedokoncim, slaba vola a navyse pri vareni pre 3 deti mi to akosi nejde 😒 aky mate zvoleny program? Len sacky ci aj nejake jedlo? A co sa tyka tych konzultacii a kontrolnych merani, plati sa aj za to?
@stellina1982 zeleninu som jedla len 2x lebo ketoza nabehne neskor... je lepsie ked zeleninu nepapas a isla kila dole perfektne az kym skm nezacala cvicit ide to pomaly ale vidno na cm ako to ide dole aj ked kg sa vlecu po gramoch blee 🙂 aj vegetu som si kupila ale nechuti mi
@123tana123 A to ťa tie sáčky fakt zasýtia ... lebo ja keby som nejedla zeleninu tak umriem do hladu ☹ a aj po zelenine som o chvíľu hladná ☹
@sisinka76 ahojky, vsetko sa docitas aj na ich stranke cambridgediet.sk , ale v skratke. Plati sa jednorazovy poplatok 10eur za zalozenie karty a konzultacie na cely rok. Potom si platis uz len jedlo, ktore vychadza 3eur/kus, tj 126eur na 2 tyzdne, zvacsa sa chodi na kontroly a premeriavania po 2 tyzdne. Ja som na plnej nahrade stravy, tj len sacky plus povolena biela a zelena zelenina. Zo zaciatku mi ta zelenina dobre padla, teraz som uz vacsinu casu len na sackoch. A na tej prvej konzultacii sa dozvies vsetko do podrobna, ako dieta funguje, na com je zalozena, najcastejsie chyby v stravovani, co mozes jest, co nemozes atd atd.
@luciarichard prve tyzdne ma uplne nezasytili a jedla som aj porciu zeleniny denne k tomu, no postupne sa zaludok uspokoji aj s tymi 3sackami 🙂
Juuuuj baby.. dnes otrasna noc a pravdepodobne aj den predo mnou :/ malemu idu zubky, takze fuuuurt hore a do toho mne je zle ako konovi :( vcera som mala krizu, tak som si vecer robila sampinony s hlivou, spotrebu mali dnes a zajtra tak, ze aspon sa mi nepokazia, hmmm.. Na par kuskoch hlivy som zbadala pliesen tak som ich vyhodila, no zjavne aj ostatne asi uz boli chytene :( celu noc ma bolel zaludok, prehana ma a je mi na... aaach jo, to je za tu moju "pazravost" 😀 ble, zase ma presla chut na vsetko a opat len 3 sacky
@mimi1089 no pre mňa je to strašne ťažké viac menej som stále hladná :( a kolegyňa ktorá v tom ide so mnou tak tá v pohode .... uff no som zvedavá kedy sa dostanem do fázy že mi tie hnusné sáčky budú stačiť :( juuj nejako som zle naladená sorry 😒
@luciarichard ked si hladna napi sa vody
@123tana123 som sa musela zasmiať hlad je prezlečený smäd 😝 ...len ja už ani vodu nemôžem cítiť 😀
@luciarichard bud chces schudnut alebo nie..... je to na tebe daj si aj rezen ked si hladna no necakaj ze budes chudnut 😉 drzim palce
@sisinka76 ahoj odmerala povazila vysvetlila zodpovedala na otazky odporucila kolko kg mam schudnut kolko l vody mam pit.ukazala produkty nakombinovala produkty a odporucila program chudnutia.ja som uz predtym dietu mala teoret.nastudovanu tak som vedela do coho idem.konzul.15e a zaplatila som si na 2tyz.stravu spolu tusim 141e.v utorok idem na prve prevazenie po tyzdni.za tyzden dole -3,7kg.
@luciarichard ja byvam tiez hladna a maskrtna.rozdelila som si prasky na 2porcie. A ked si dam pol davky polievky zo zeleninou tak za hodinu brutal chut na sladke tak si dam davky koktejlu.ale dnes chcem vydrzat len na praskoch.uvidim ci to dam...
@123tana123 ale tak jasné schudnúť chcem len nebudem klamať, že je to pre mňa ľahké a že to v pohode zvládam lebo to tak nie je proste je to pre mňa náročné o to viac že mám doma dve deti ktorým musím pripravovať jedlo, vidím sladkosti a pod. ... ale tak dala som sa na to a zvládnem to na rezeň fakt chuť nemám :D.
Ja som sa chcela len vyžalovať že nie každá to zvláda ako prechádzku ružovou záhradou ... pre mňa je to trápenie ale sama si za to môžem že som sa vyžrala do veľkosti svine 😀 😀 😀
@luciarichard skús to so zeleninou zahnať a proste zaprieť sa, keď uvidíš postupne výsledky bude ťato motivovať, chvíľku trvá pokiaľ si žalúdok zvykne, skús si zacvičiť, ja doma pri deťoch bežne drepujem, brušákujem a deti sa chytajú so mnou 😀 , ja mám tiež troška problém, lebo ja tej zelenine veľa nedám, ale zistila som, že ked prídem domov musím zhodiť veci a ísť si zabehať tak plekleniem čas do večere 😀 výhodou je, že deti chodia so mnou , oni na bicykli , ja za nimi.., ale tiež občas mám hlad... nevzdávaj sa, vydrž, bude to za to stáť
@luciarichard za par dni bude s teba sexi zena neboj nic
@luciarichard pripajam sa k babam - som 4. den na CD a da sa to uz nemusim ani zeleninu len sacky. zatial mam 3 kg dole za tie dni tak duuufam ze pojde vsetko dalej 🙂 Drzim palce nech tie chute prejdu - mna strasne trapili 2. den ale uz som si to nejak zahnala. Vzdy sa napijem alebo nieco robim len aby som nemusela mysliet na jedlo 🙂
@luciarichard nie si v tom sama aj ja bojujem sama so sebou a s prekonavanim sa a odolavanim.ale som si povedala ze toto je moja posledna sanca na chudnutie.vyskusala som uplne vsetko!!! Od 1.3mi dcera nastupila na pol dna do skolky tak uz nemusim varit lebo chlap sa stravuje mimo domu a on drzi delenu takze na veceru pripravim nejaky salat a pre malu zas nieco co je .jednoducho uz nemam ziadnu vyhovorku! A od dnes by som chcela aspon 3-4krat do tyzdna cvicit.

@tamichloe tak si nakoniec na CD? 3x denne? chyba ti sladke? mne tei prve dni vobec a myslim ze ani teraz a to som maskrtna.. 😀