Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Marost . Nie je to podľa teba len taký predajný ťah , aby sme nevynechali CD a čo najviac nakupovali🙂? Veď ked vynecham jedno CD a nahradim ho mäsom so zeleninou bez sacharidov ,tak tam nie je dôvod,aby kilá nešli dole.
ahojte,
diétu držím presne týždeň a mám dole 1,5 kg. nie je to málo? 😠
Leony nie, nie je to malo. U kazdeho to je individuane...
ako dalej pokracujete, volako to tu utichlo, ja sa drzim dobre, pomalycky to ide dole, v stredu idem na kontrolu
@pente123
super, gratulujem 🙂
mam prosbu na vsetkych, co uz maju za sebou 1.extra tyzden, teda tyzden, ked pridali na obed maso. ako ste sa stravovali, pokial chodite do prace, cestujete? priznam sa, varit si obed do misticky, aby to bola len "sucha" kuracina... sa mi urcite nebude chciet. preto som zatial ziadnu dietu nedrzala. odradza ma extra varenie. nedaj boze to este vazit... jedavali ste obedy v restauracii? co ste si objednavali? casto je v ponuke maso s nejakou omackou, keby som nezjedla prilohu. potrebujem tipy, co ste jedli 🙂 resp. je tu niekto, kto nabehol na normalne restauracne jedlo, nic neriesil, len proste nezjedol prilohu? dakujem za odpovede 🙂
cililing1123 - ak mas moznost, cisto maso a zeleninu. vsetko ostatne vynechaj. Idealne je kuracie. Mozno by stalo za uvahu dat si to doma vecer a nie na obed v jobe, kedze maso moze byt obalene v muke, salaty so zalievkou z cukru atd...
@cililing1123 ahooj, urce nie restiku, tento tyzden musis zvladnut varenie sama, ja som si vzdy na panvici oprazila kus kuraciny, uvarilia trocha brokolice, karfiolu....
@cililing1123 ahooj, no mne povedali, ze mozem kvapnut trosinka oleja, tak som kvapla🙂 troska som to vyklepala, pridala golden a na panvici orestovala, potom som si to nakrajala na milimetrove pasiky, a orestovala spolu so sampionmi a cukinou , zmiesala, mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, koreniny mozu byt, ale nie sol... ja dnes zacinam 7my tyzden, neviem kolko vazim, som mimo SR a nemam tu vahu 🙂)) tak to bude prekvapko, ja som dala za 4 tyzdne prve 8 a pol Kila dole..

@woman14 samozrejme zeleninu. CD sa vynechavat nesmie ani 1x za den. Minimalne 3 porcie sa musia zjest. Ak to nahodou zacnete vynechavat vaha prestane ist dole a telo nedostane vsetko co ma...