icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

marost
19. jún 2013

@woman14 samozrejme zeleninu. CD sa vynechavat nesmie ani 1x za den. Minimalne 3 porcie sa musia zjest. Ak to nahodou zacnete vynechavat vaha prestane ist dole a telo nedostane vsetko co ma...

kapokapo
20. jún 2013

@cikkee ahoj, co si si dala vcera, ze ti doslo zle? ja drim CD zu 4 tyzdne a 1 den, mam dole presne 8,5 kg a aj ja som mala problemy s niektorymi jedlami... nieco islo aj do zachoda🙂)) ale nesla som si svoje.... co si ochutnala zatial ?

kapokapo
20. jún 2013

@woman14 brokolica, karfiol varene ??? nemas Rada?

cikkee
20. jún 2013

@kapokapo Ahoj..Cokoladovy koktail, paradaj.polievku a sampionovu polievku..zistila som ze mne to nevyhovuje skúsim teda viac športu a zeleniny.. a vám ostatným držím palce, nech dosiahnete svoje ciele 🙂

kapokapo
20. jún 2013

@cikkee ahoj, tak presne tie ja nejem 🙂))) drzim palce...

marost
20. jún 2013

@cikkee skus len koktaily keď tak... 🙂 Ja polievky tiež nejem, nechutia mi. Ale tie koktaily znesiem všetky 🙂

woman14
20. jún 2013

@kapokapo sporadicky zjem uvarenu brokolicu aj karfiol, ale mozno tak raz za dva tyzdne

woman14
20. jún 2013

@cikkee hmm, mne chuti najviac paradajkova, okrem nej zjem len zeleninovu a veru aj cokoladovy mi chuti, ten cisty bez mint prichute a pomaranca, kazdy clovek je iny...

kapokapo
20. jún 2013

@woman14 no.... tak to ziadna Slava :(((

kapokapo
20. jún 2013

@woman14 ja jem len zemiakovu a zeleninovu, a vsetky shaky ale ziaden cokoladovy, kase tiez nechcem a mam zopar tyciniek, ale tie mi velmi nechutia...

nekonecna
20. jún 2013

@kapokapo nechutia ti tycinky? mne zase velmi

tobko01
20. jún 2013

@tobko01 prepac, to malo byt este nejakej na zaciatku. prvy krat som pisala prispevok a som to po...lala. islo o to, ze nejaka pise ze si staci kupit polievky a kase v obchode. Blbost

kapokapo
21. jún 2013

@nekonecna ahoj, nie, nechutia mi velmi....

evian3012
23. jún 2013

Marost . Nie je to podľa teba len taký predajný ťah , aby sme nevynechali CD a čo najviac nakupovali🙂? Veď ked vynecham jedno CD a nahradim ho mäsom so zeleninou bez sacharidov ,tak tam nie je dôvod,aby kilá nešli dole.

marost
23. jún 2013

@evian3012 tu nejde len o sacharidy, ale o celkove zlozenie toho, co denne zjes. Skusal som za celu tu dobu 8 dni jest iba 2 CD jedla a k tomu kuracie maso a vaha dole isla iba 1 kilo. Ked som pridal tretie, zrychlilo sa to. Takze asi to bude mat nieco do seba...

leony83
25. jún 2013

ahojte,
diétu držím presne týždeň a mám dole 1,5 kg. nie je to málo? 😠

marost
25. jún 2013

Leony nie, nie je to malo. U kazdeho to je individuane...

nekonecna
28. jún 2013

ako dalej pokracujete, volako to tu utichlo, ja sa drzim dobre, pomalycky to ide dole, v stredu idem na kontrolu

pente123
29. jún 2013

10 týždnov .......... -15kg ............pokracujem s paleo stravovaním

nekonecna
30. jún 2013

@pente123 krasny vysledok a aka vaha bola na zaciatku a aka je teraz? super, klobuk dole

kapokapo
30. jún 2013

@nekonecna
@pente123 ahojte Baby, ja som momentalne mimo domu, po 4 tyzdnoch som mala minus 8,5 kg, teraz mam 5 a pol tyzdna za sebou ale nemam tu vahu, tak uvidime o 2 tyzdne, dufam ze bude prekvapko a dam dalsich 8 aspon :D

pente123
30. jún 2013

100,7 (fuuuuuuuuj) a teraz 85,5 🙂 a este ide dole :D podla BMI uz "iba" nadvahu mam! (vysku mám 168cm)
@nekonecna

pente123
30. jún 2013

@nekonecna a tie hnede nohavice maju velkost 40!!! predtym som nosila 46 :( a tricko M-ko! velmi sa tesím, ani neverim tomu, ze ja som na fotkách!

cililing1123
30. jún 2013

@pente123
super, gratulujem 🙂
mam prosbu na vsetkych, co uz maju za sebou 1.extra tyzden, teda tyzden, ked pridali na obed maso. ako ste sa stravovali, pokial chodite do prace, cestujete? priznam sa, varit si obed do misticky, aby to bola len "sucha" kuracina... sa mi urcite nebude chciet. preto som zatial ziadnu dietu nedrzala. odradza ma extra varenie. nedaj boze to este vazit... jedavali ste obedy v restauracii? co ste si objednavali? casto je v ponuke maso s nejakou omackou, keby som nezjedla prilohu. potrebujem tipy, co ste jedli 🙂 resp. je tu niekto, kto nabehol na normalne restauracne jedlo, nic neriesil, len proste nezjedol prilohu? dakujem za odpovede 🙂

marost
30. jún 2013

cililing1123 - ak mas moznost, cisto maso a zeleninu. vsetko ostatne vynechaj. Idealne je kuracie. Mozno by stalo za uvahu dat si to doma vecer a nie na obed v jobe, kedze maso moze byt obalene v muke, salaty so zalievkou z cukru atd...

kapokapo
2. júl 2013

@cililing1123 ahooj, urce nie restiku, tento tyzden musis zvladnut varenie sama, ja som si vzdy na panvici oprazila kus kuraciny, uvarilia trocha brokolice, karfiolu....

cililing1123
3. júl 2013

@kapokapo
@marost
dakujem za odpovede.
@kapokapo na oprazenie si pouzila olej? alebo nasucho? 😎 mozu byt na mase koreniny? 🙂
dnes koncim 3.tyzden, dole -10 kg 🙂 a uplna mnamka je pre mna karfiol na pare + 5 min cukina na pare - pokrajat na male kusky a dat lyzicky Goldenky a este teple zjest 😀

kapokapo
3. júl 2013

@cililing1123 ahooj, no mne povedali, ze mozem kvapnut trosinka oleja, tak som kvapla🙂 troska som to vyklepala, pridala golden a na panvici orestovala, potom som si to nakrajala na milimetrove pasiky, a orestovala spolu so sampionmi a cukinou , zmiesala, mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam, koreniny mozu byt, ale nie sol... ja dnes zacinam 7my tyzden, neviem kolko vazim, som mimo SR a nemam tu vahu 🙂)) tak to bude prekvapko, ja som dala za 4 tyzdne prve 8 a pol Kila dole..

kapokapo
3. júl 2013

@pente123 inac na tej fotke nevyzeras na 85 kg....

pente123
3. júl 2013

@kapokapo ????? viac???? alebo menej ?????? 😒