Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@stellina1982 pozr sem
https://www.protein.sk/akciovy-balicek-pink-fit...
a pozri zloženie na sáčku čo máš
@tamichloe cisto cd presne 10kg prestala som z dovodu absolut.znechutenosti z polievok posledny tyzden uz len sejky ja som presla na stravu co som bola aj pred cd - ziadna muka, chlieb peciva iba cisto vajcia, zelenina akakolvek, maso, cottage syr....a ked som mala svoje dni ako teraz hned mam 1,5kg hore lebo ja som neprechdzala postupne ale som s tym sekla lebo ma napinalo
@mari2310 Ja sa tu už nejdem viac vyjadrovať. Len ešte teda naposledy, keď si ma oslovila. Môj názor- schudla by si aj bez sáčkových hovadín - to je všetko. Stačí si zvyknúť na jedlo, ktoré môžeš jesť a cvičiť - už sa tu len opakujem. Ale taktiež ako som už napísala - je to hlavne o psychike-ak si povieš, že ti nič iné nepomôže, tak to tak aj bude. 😉
@tamichloe s touto stravou by som aj schudla, ale cez sviatky som požrala kolače, takže som na tom istom, ano na foto fakt vyzera že mam aj o 15-20kg menej, ale ja ked chudnem som ako pavuk, nohy tenke a len riť väčšia 😀, teraz si dam taku bielkovinovu zasa že len vajcia, syry, maso, zelina a uvidím dokedy ma to bude baviť....ale ciel je tych 65 kg , ja by som ani nemohla mať menej napr. 58 - to už vyzeram ako anorektička 😀
@bubu37 juj neviem sa v tom teraz vyznat.ktore je lepsie?
Baby pomooooc...kriiiza...mam chut sa neskutocne nazrat sladkymi zakuskami mastnymi slanymi a pikantnymi klobaskani...o moj boze som na pokraji zrutenia...
@stellina1982 co su pipina,teraz???!!!!chod spat!napi sa vody a spi!vies ako si to budes rano vycitat?!!!???
@mucilienka idem veru cele zle dnes somnou.dnes som zjedla tolko zeleniny co hadam cely mesiac nie.och joj.
@stellina1982 lepšie zeleninu ako 4 veterniky ;)
@stellina1982 ja som skúšala tie zo speediet,tie pudingy sú celkom fajn.Ale polievky,bleee.
Neviem aký je ten protein čo som poslala link
@bubu37 vcera som si bola vyzdbihnut balicek zo speed.dala som si tiez buding coko cerealie a jedlopila som aj hraskovu polievku zo slsninou.na tu som sa najviac tesila a v ramci toho mi aj chutila boli tam kusocky slaninky🙂 tie pudingy su fakt dobre chutovo aj konzistencne nieco konecne ine po tych napojoch .objednala som di aj par palaciniek a omelety tie som este neskusala.kazdopadne som rozhodnuta ze tie pudingy si od nich veru z casu na cas objednam.teraz som obj.len skusobny balik na tyzdrn jefna porcia na vysla 1,50 vrayane posty.tu vsak odporucaju jest 4× za den co je 6eur denne.este potiahnem asi 2-3tyz na cd kym ochutnavam speed a potom ssi prejdem na nich teda na pudingy urcite.uvidim ake budu polievky a omelety.ta hrachova mi chutila.
AHojte, tak teda dnes koncim 4. tyzden a mam -9,3kg juchuuu skoro som dosiahla ciel ale sviatky a kramy prekazili :( neva aj toto je super ... este mesiac a som stastna ako blcha 😉
@bubu37
Ahoj tak podavam info ohladom mojho testovania so speediet.
Takze pudingy ako som spominala vyborne.
Dnes som chutnala orech.ovsenu kasu s porovnanim cd mala viac vlas.rechov ale bola menej sladsia a redsia.chutovo mne osobne viac sadla ta z cd.ale na druhej strane nemam co vytknut.mozno zvyk ze nebola taka sladka.
No a snusala som uz aj omelety konkretne syrove.upiect na panvici.chutovo boli vyborne bolo citit akoby vajicko a akoby syr jedla som to s povol.zeleninou.chcela som to opiect ako palacinku ale pri otacani sa mi to potrhalo vid obrazok.tiez odporucam.ALE zas pozor namna lebo mne vzdy a vsade vsetko chuti a chutilo🙂 🙂 🙂 a preto som dopadla tak ze mam 30kg nadvahy ☹ takze co moze chutit mne nemusim nikomu dalsiemu....Kazdopadne co sa tyka omeliet jedna vysla na 1,50€ osobne si myslim ze keby si uvarime omeletu z dvoch vajec alebo iba z bielkou s troskou nizkotuc.syra tak to vyde cenovo lacnejsia rovnaka dlzka casu na pripravu a myslim ze by to bolo porovnatelne aj s poctom kalorii omeleta mala 100,1kcal.musim preluskat kolko kcal by mali bud dve cele vajicka alebo len bielka. Podla cd program 1by sme nemali prekrocit viac ako tusim 650kcal na den.nakolko som v extra tyz.a testujem si chute speed.tak jem 3vyrobky od nich plus jedno povolene jedlo a zelenina.
@stellina1982 jedno vajce cca 50 gr. má
Kalórie: 75,55 kcal
Energia: 316,12 kJ
1x kus (50 g) Jednotka:
Vajcia Kategória:
6,19 g Bielkoviny:
0,470 g Sacharidy:
0,170 g Z toho cukry:
5,435 g Tuky:1,686 g
Z toho nasýtené mastné kyseliny :0 g
Transmastné kyseliny:2,148 g
Mononenasýtené mastné kyseliny:0,889 g
Polynenasýtené mastné kyseliny:215,5 mg
Cholesterol:215,5 mg
Ahojte baby tak ako?nejak ticho tu mame...idem sa spytat.je mozne ze nemam ketozu ked mam kramy? Proste ju nemam.co to?
@stellina1982 ahojky, to ti poradit veru neviem, ja si ketozu nemeriam. Inak ja celkom fajn, opat som v starom rezime, sejk polievka sejk, tak uz to dufam dorazim 🙂
@mimi1089 ja som mala tento tyz extra tyz.ale strasne sa bojim ze sa nedostanem spät .strasne mi chuti vsetko a citim sa veru dost previnilo.dnes som spravila omeletu z 3vajicok na veceru.ale na obed som neodolala a dala si trochu kurata.vobec neviem ako mala vyzerat ta jedna porcia jedla za den.ale prepadaju ma chute.od zajtra chcem nabehnut na tri sacky ale mam strach ze to nedam....tento tyz.bol veru mnamkovy...pomoc.ako si sa dostala ty spät na uroven 3sackov po extra tyz?porad mi bojim sa moc...
@stellina1982 ja som ani nemala extra tyzden, ale mala som dost uz polievok tak som si dala pauzu, ze som si namiesto nich davala maso s povolenou zeleninou. Porcia masa 100 max 150gramov na den. Tesne po sviatkoch som povolila a porusila, no este tych 10kg tuzim adt dole, tak som si povedala, ze to uz musim vydrzat a zatnut sa este, ked som to dotiahla uz sem.

@jarhal nie nemusis 😵, ale to bola rychlost,z ich strany