Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
tamichloe@ Som z Bratislavy, takze tu tie novinky kazdopadne maju. Ved ich nam doma. Mne chutia. Pridam fotodokumentaciu
@tamichloe Som z Bratislavy, takze tu tie novinky kazdopadne maju. Ved ich nam doma. Mne chutia. Pridam fotodokumentaciu
@walerijana a kam v Ba chodíš ? Ja chodím do Ruzinova
Ahojte tak bola som dnes u tej mojej poradkyni a takto to tam dopadlo:
-za dva tyz.som schudla len 2kg vrrr
-ako som dnes spominala z 3cd sackov chcem prejst uz iba na 1cd sacok za den.v podstate mi to nezakazala vysvetlila ako sa mam stravovat a kolko kcal mam za den prijat
-nepovedala som jej vsak ze ranajky vecere budem prijimat v sackovej forme nadalej ale z inej znacky pre mna lacnejsie a chutnejsie nakolko uz som nieco zo speediet mala sacok ma vysiel 1,50 akurat dnes mi prisiel balik.olovrantovat chcem jedno bielkovinovo zeleninove jedlo
-na novinky som sa pytala u nas (som z NR) zatial este nie su.vie o nich ale vraj az tak skoro nebudu.
-som vdacna za osobnu skusenost s vyrobkami s CD a odporucila by som to kazdej jednej ktora bojuje s kg navyse.Nemala som zatial ziadne vedlajsie ucinky okrem hladu🙂 byvalo mi castejsie zima trochu unavena a prve tri dni ma bolela hlava.Dnes mi bezi 9ty tyz citim sa dobre ubudlo mi 14kg a niekolko cm .
-Rozhodla som sa vsak pokracovat v diete ale v kombinacii s jednym jedlom s jednym CD sackom a aj s inou znackou.Uvidim ako mi to pojde.
-Este chcem dat dole 9kg ale budem vdacna aj za 5kg 🙂🙂🙂
Tot moja slohova praca hehe pekny vecer dievcata .
@walerijana mojej poradkyni tvrdili, ze na Sk sa ešte nepredavajua kto je tvoja poradkyna?
@stellina1982 das link na tu druhu znacku?kde ju kupujes?
@luciarichard na kaštielsku tiez
@walerijana mnaaaaaam aj ja ich uz chceeeeem, vyzeraju super a ako ti chutia? musim asi zajtra zavolat tej poradkyni ci ich uz ma, v sobotu mi ide muz pre ostatne CD tlebo nemala vsetko a cakala na tovar
@stellina1982 inak sranda lebo aj mne povedala vcera poradkyna, ze este su neni na sr novinky a to chodim do trencina 🙂 takze sa smejem ako kazda poradkyna ine 🙂
Pekne si zhodila len tak dalej nech sa to odlepuje od teba 🙂 a co ti povedala na kombinaciu aj s tou inou znackou ci to si jej asi nehovorila ci?
@zebrickaa mne chutia. Ale ja celkovo nemam problem ani s ostatnymi produktami,az na par vynimiek
Chcem sa s vami podelit o radost s CD aby ste nezufali a isli dalej. Ja idem z vahy 89 kg a dnesnym dnom mam 71 kg pri vyske 170 cm. ( necele 3 mesiace s prehreskami)Neskutocne ma to tesi. Kozu nemam ovisnutu nic. Proste som spokojna. Momentalne som v prechode v 1.faze prvy tyzden. Druhy tyzden idem do 2 fazy a 3 tyzden idem do 3 fazy. Chcela som mat 70 kg co cochvila aj bude. Este by som chcela nejake 3 kg zist dole. No prezatial som max.spokojna. Strasna skoda ze som CD neverila pred rokom. Mohla som inak vyzerat. Pridavam fotky. Pre zatial som nic lepsie nenasla.
@zebrickaa to som jej nehovorila ze chcem kombinocat inu znacku.mam zlatu poradkynu.viem ze zaraba na tom ked si ja nieco objednam...nechcela som sa jej nejak dotknut a tiez je pravda ze cd mi osobne chuti ale vyskysala som pudingy cerealie zo speediet a tie su jedna obrovska mnamka za polovicnu cenu a s nizsimi kaloriami.a tiez sa neviem nakopnut tak ako prvy mesiac a vzdy si dam kusok niecoho ako kusok salamu kusok maska a pod...tak som si povedala ze ked toto robim nema zmysel aby som bola na 3cd sackoch za 9e na den co je dost.tak si to chcem takto nakombinovat.uvidim ako mi to pojde...
@stellina1982 jasne ved sama si najlepsie rozumies 🙂 inak ked sme pri tom ja mam teraz druhu poradkynu ako prvy krat a z tejto mam pocit mierny, ze ide hlavne o zarobok ale ok je inak mila ale bola som prvy krat na ine poradenstvo zvyknuta 🙂
@tamichloe 1.faza R-CD sacok. O-masko zelenina zelena a biela, OL.- CD sacok, V- CD sacok, 2.faza ( 2 tyzd.) R-jedlo uz aj razny chlebik, O-masko so salatom a rozna zelenina, OL.- CD sacok, V-CD sacok. 3 tyz. R-jedlo, O - jedlo (mozem aj ryzu al.cestovinu) OL.-jedlo, V - CD sacok. 4 tyzden ziadny sacok CD, uz len jedlo jest. (nie zrat 😨)
@tamichloe www.speediet.sk dufam ze neporusujem pravidla kedze sme v skup.CD ...
Pozri si ju maju tam aj tyzdnovy program .teraz bola akcia posta zadara u nich su 4sacky na den cize 28na tyz. mali to v cene 39,90.ja preferujem skor sladke jedla tak som objednala sladke pudingy .polievky boli ok ale ziadne ze wau chut.chutili mi aj omelety su v prasku ale v podstate to ked si dam aj jedno normalne vajce tak ma to vyde na 0,30cen.takze omelety som uz teraz neobjednavala.maju aj palacinku rozne chutovo fajn len akurat ma to vyprovokovalo k tomu ze mnam este by som si dala jednu dve tri🙂 🙂 🙂 takze uz som ich radsej tiez neobjednala plus cas na pripravu stat pri panvici.vyhovuju mi najviac tie pudingy zarobis vodou kdekolvek a hotovo.ine jedla som neskusala ale maju toho tam vela aj tycinky a ine ...
@bianka... to je vlastne ako keby uz prechod na normal stravu ze? takto som tusim prechadzala v tedy mi dala pani papier a sledovala som si kcal a musela sa zmestit aj do urcitej hodnoty to si uz nepamatam presne ale nasla som dokonca dneska tabulku s potravinami a kcal z netu 🙂
@stellina1982 pozrem 😵

@zebrickaa
@dai baby mix&mouse je skvele,presne ako puding to chuti