icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

stellina1982
12. máj 2016

Ahojte hlasim sa som tu a citam vas pravidelne a neustale...po zhreseniach a po opätovnych zdrbkaniach samej seba a naslednych depkach ze ja to vzdavam a pri neklesajucej vahe a milion xy dalsich faktorov a vyhovoriek som sa dnes pistavila na vahu a tam konecne som porazila uz aj tu 69🙂 takze dnes rano 68,4 ouje!!!!idem z vahy 83,9.cd som drzala od 1.3.a teraz som na 1sacku cd na 2sackoch inej znacky a na jednom bielkov.jedle.do konca maja chcem ist na 65kg a v juni este 5kg.ciel je teda 60kg.no uvidim drzte paluchy.a ozaj pocas kramov mam vzdy o kg viac a vaha mi stoji tyzden.niekto sa to tu pytal....pekny den spolubojovnicky.letim pracovat 🙂

liviaz
12. máj 2016

@mimi1089 waw perfiš

liviaz
12. máj 2016

@stellina1982 ina značka je čo prosím ťa ? som zvedava, a gratulujem, krásne !

zebrickaa
12. máj 2016

@bianka... ja by som zobrala tie spagety ak nikto nebude chcet, konecne by som ich vyskusala 🙂

lakepake
12. máj 2016

Ahojte! . Som na cambridge 3 den a kedze nasa dietologicka je na cambridge pobyte som nahrata mala som si ist po sacky dnes ale ona pride az nasledujuci tyzden.Mam este nieco v zasobe ale to je malo. Nemate niekto sacky na 3 dni navyse bud predat alebo vam potom vratim.Niekto z BB. Vdaka

lakepake
12. máj 2016

@bianka..ahoj potrebujem na 3 dni ale zoberiem aj vsetko ak este mas. Dakujem. Aka je cena a spotreba? Hana

lakepake
12. máj 2016

@lakepake a tie špagety kludne prenecham zebricke mne nechutia.

mimi1089
12. máj 2016

@lakepake ja z BB nie som bohuzial, ja len tolko, ze teda sa pekne zachovala konzultantka, ked ta nechala bez jedla..

lakepake
12. máj 2016

@mimi1089 nieeeeeee ona nevedela ze chcem zacat , je v tom nevinne Mimi . Ja som sa rozhodla ze zacnem a volala som jej az po prvom dni, povedala ze mam pockat lenze ja by som potom spekulovala, uz sa odhodlavam dva mesiace takze ked som začala musim pokracovat. Ak nic nezozeniem skusim na tie 3 dni Nupo ale to nie je take chutne ako cambridge. A Mimi si uplne fantasticka klobuk dole čo si dokazala wau!!!!!

lakepake
12. máj 2016

@mimi1089 nieeeeeee ona nevedela ze chcem zacat , je v tom nevinne Mimi . Ja som sa rozhodla ze zacnem a volala som jej az po prvom dni, povedala ze mam pockat lenze ja by som potom spekulovala, uz sa odhodlavam dva mesiace takze ked som začala musim pokracovat. Ak nic nezozeniem skusim na tie 3 dni Nupo ale to nie je take chutne ako cambridge. A Mimi si uplne fantasticka klobuk dole čo si dokazala wau!!!!!

stellina1982
12. máj 2016

@liviaz ahojky ta druha znacka je speediet.sk vyskusala som od nich par jedal a frcim na ich pudingoch.ranajky puding sacok obed cd sacok olovrant jedlo a vecera puding sacok.ale na cd nedam dopustit !!! Speediet mi chuti a sacok stoji cca 1,50e.cd mavam len na obed.

bianka...
12. máj 2016

Dievcata CD jedlo predane !!!

bielalalien
12. máj 2016

Ach jaj, ja už mám 4 deň menzes a váha mi stojí a nehýbe sa :( Smutná som.

mimi1089
12. máj 2016

@bielalalien neboj, nebud smutna, mne stala tyzden a zrazu vyse kila dole, hlavu hore moja, ono sa to pohne isto iste 🙂

mangabika
13. máj 2016

Zdravím všetky chudnúce,stelli, chcem sa ťa opýtať,či pudingy speediet sú chutné a ktoré ty pokladáš za najlepšie.Pozerala som na ich stránku a našla tam mnoho jedál napríkla sušienky.Niekedy by som si fakt dala.Poraď ,či sa dajú jesť pa

tamichloe
13. máj 2016

Blavacky😉 😊😉😜😝vy ste vykupili vsetky novinky....moja poradkyňa ma objednane od začiatku ako mali byt a stále sme sa k nim nedostali...neustale sú vypredané 😀😀😀

stellina1982
13. máj 2016

@mangabika ahoj mala som so speediet palacinky omelety par polievok pudingy cerealie a puding s chrumkami.polievky sa dali ale neocarili ma.omelety mi chutili ale vzhladom ktomu ze som na jednom jedle denne tak sa oplati urobit obycaj.omeletu z vajicok ako tu praskovu takze chutovo ok cenovo nie a rovnaky cas na pripravu.palacinka tiez ok ale som ju jedla taku suchu.mi to prislo take onicom a plus cas na pripravu.pudingy mi chutili najviac odporucam cokoladovy.coko-nugat.coko cerealie a coko s chrumkami.mala som aj vanilkovy kokosovy ale tie mi nechutili az tak ako tie coko a boli redsie. Tieto coko su aj dost sladke aj huste.davam si ich na ranajky a veceru.a teraz som si zacala robit tak ze si tam svacnem trochu vlakniny psylia plus praskove kakao plus umele sladidlo zmiesam to a mam skoro 3dcl husteho pudingu a mam to ako maskrtu.a este som mala kase orechovu a jablkovu ale tie mi viac chutili z Cd.objednavam si vyhodnyvtyzdnovy balicek namixujem si co chcem.nemala som od nich susienky ani tycinky ani nic ine..cenovo ma 1sacok vysiel na 1,50 vratane posty.ja uz prechadzam pomaly na jedlo a nechcem si uz kupovat take ze muffiny keksiky a pod.lebo sa mi oplati urobit nieco sladke podla dukan.diety a to sa z toho najeme vsetci.je to bez muky a cukru.aj teraz som robila cheescake.takze ak nedodrziavas 10o% sackovu dietu tak sa ti to neoplati .jedine ze dodrziavas a prisne si strazis a kontrolujes kalorie.

zebrickaa
14. máj 2016

@tamichloe to jak ta moja mi hovori vzdy, ze su este neni :( po nas sa asi nedostanu 🙂

zebrickaa
14. máj 2016

Baby ja som mala dva dni total abstak jedenia tak som si dala 100g sunky s trochou zelenej zeleniny na miesto 3.CD (idem stale 3CD aj ked moja poradkyna uz chce aby som isla 2CD a dve bielkovinove jedla) a bala som sa dneska postavit na vahu, že isto som nic neschudla a vysledok? ja mam konecne 67,3kg som neverila vlastnym ociaaaaaaam...kilo dole taka som bola happy

huma
14. máj 2016

Cavte, idem sa posťažovať. Maaaam takú krízu vcera a dnes, bo naši mi vzali starsiu dcérku na prázdniny a ja zrazu nemám co robit.... Tak na jedlo myslim iba. Zatial som neporušila, ale neviem, neviem... Mam menštruáciu, tak asi aj preto 😔😔😕 inak som šla dolu na 82,2 kg z pôvodných 86,5kg na mojej váhe dome, aj ketoza je naštartovaná u dobre, len proste psychika. 🙁

liviaz
14. máj 2016

@huma napi sa vody, a vydrž, alebo si uvar goldenku a spapaj ako vyvar samotny, ved to ta musi už posunuť vpred kolko si už šla dole. Treba vydržať, ja som tiež mala tieto stavy pri mojich dnoch, by som zožrala aj kona.

huma
14. máj 2016

@liviaz presne to si hovorim stale dookola, ze pekne mi to ide dole a nebude to trvat vecne, ze tie dva mesiace to musim dat!!! Uvarila som si brokolicu vo vode a pridala goldenku, rozmixovala na vodavu polievku a popijala pomedzi jedla. Bolo toho viac ako za hrst 😀 😀 😀 ale aspon som si nedala tie veterniky a zapekanky, co sme mali v chladnicke 😀 😀 😀

kvetinka0099
14. máj 2016

Ahojte baby , mozno blba otazka ale co je ta cambridge dieta? Potrebovala by som zhodit aspon 20 kg mam 78 kg a pred porodom som mala 55kg . A neviem ako na to potrebujem pomoc nutne !!!!!!!!!!! Dakujem 😢

mimi1089
14. máj 2016

@kvetinka0099 to je nadlhsie, skus si poriadne prestudovat ich stranku www.cambridgediet.sk , podstatou je telo dostat do ketozy, ked sa telo zbavi nahromadenych zasobarni cukrov v peceni a potom nasledne zacina premienat tuky na cukry a energiu.. pocas diety prijimas len ich sackove jedla, kde su tie cukry regulovane (dodavane len v urcenom mnozstve), ale zaroven su tam vyvazene vitaminy, mineraly, stopove prvky atd.. okrem toho mozes jest bielu a zelenu zeleninu, ktora neobsahuje take mnozstvo cukrov, aby ti narusila ketozu.

kvetinka0099
14. máj 2016

@mimi1089 a stej stranky si to mam objednat ci ?ako to funguje?

mimi1089
14. máj 2016

@kvetinka0099 nie nie, tam som myslela, ze si mozes prestudovat o diete, viac si ju ozrejmit 🙂 je tam mapa Slovenska, podla regionov, mozes si najst najblizsieho konzultanta a u neho si kupit. on ta zmeria, zvazi, zmeria vnutorne hodnoty, kazde dva tyzdne sa chodi na kontrolu ako sa ti dari, po nove jedlo a tak..

kvetinka0099
14. máj 2016

@mimi1089 aj to pomaha, mislim ci mas stim skusenosti?a cenovo to ako vichadza?

tamichloe
14. máj 2016

baby,prave som sa pozerala v zrkadle ,že aka som peknaaa,toto som si už davno nepovedala......normalne som drobnejšia,vyzeram mladsia,už aj vyziabnuto,podla mna.....som stastna, že som sa dala na cd....dnes rano vaha ukazala 83,1kg.....😵, idem zo 102kg...od 2,3, som na cd....ododnes na 2sackoch cd....baby ak vahate,určite sa na to dajte.....ja som sa odhodlavala 2roky........držim palce 😉 🙂

mimi1089
14. máj 2016

@kvetinka0099 pozri moj profil.. schudla som takmer 26kil s CD doteraz, zacala som na rovnej 90tke, vaha dnes ranno 64,3.. funguje to 😉 v dolnej casti (mam siroke boky) z velkosti 46 na velkost 38.. v hornej z velkosti L/XL na S/M..

mimi1089
14. máj 2016

@tamichloe supeeer a foto bude kedy? 🙂