icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

nekonecna
25. júl 2013

@marost urcite je to uzasne, len skoda ze sa najprv vyžereme a potom sme schopni sa zaťať,,,len co s tou kožou???

marost
25. júl 2013

@nekonecna ja som dal dole skoro 50 a koza nevisi. ale tak daval som to 2 roky, nie narazovo...

kapokapo
27. júl 2013

@marost
@sonickaopicka
@pente123 ahojte, ako vam to ide? ja hlasim 9 a pol tyzdna a minus 17kil :DDD Este by som chcela dat dole 6 Kil a hotovo, vyzeram potom ako herecka :DDDD

kapokapo
27. júl 2013

a neverim ze uz len 6 kil k vysnivanej Vahe... samozrejme nie modelkovskej, ale k velkosti 40 a nohavice 42, to mi uplne staci.... mam 180cm a kedysi som Bola ako prutik, 63 az 67 kil. teraz chcem ist na 72 🙂

marost
27. júl 2013

@kapokapo ked si na diete, odporucam este vydrzat tych 5 kil 🙂 to nejako zvladnes 🙂

kapokapo
27. júl 2013

@marost vydrzim, jasne.... 🙂

ivussska
27. júl 2013

Ahoj holky, chtela bych taky vyzkouset CD. Dnes jsem psala maila poradkyni. Jak probiha konzultace a to vam daji hned jidlo a muzete zacit?

marost
27. júl 2013

@ivussska ano, urobia ti vstupnu konzultaciu a hned mozes zacat...

ivussska
27. júl 2013

@marost dekuji. Po porodu mi zustalo 10 kg nahore tak bych to rada dala dolu.

marost
28. júl 2013

@ivussska drzim palce a myslim ze nielen ja 🙂

sonickaopicka
28. júl 2013

@kapokapo ja som zatial na detox diete ktoru mi poradil ludovy liecitel a vraj sa s nou da schudnut pekne
12 dni bez jedla (akurat si denne na 4 litroch vody s hnedym cukrom a kilami citronov) kazdu hodinu od 8 do 20 treba vypit 250ml vody ja som 6 deň a mam 4,5kg dole, uz som ju drzala aj min.rok ale vydzala som len 9dni a to posledne dni som uz ochutnala aj kus polievky a tak som si zobkala, je pravda ze aj dnes som neodolala dvom hlavockam karfiolu 🙂 samozrejme dolpnam si vsetky vitaminy a mineraly od znacky Nutrilite...citim sa fajn...este musim vydrzat do soboty 😀 chcela by som aspon 6-8kg dat dole a potom prejst na delenu stravu, zatial kym je zeleninka lacna a aj v zadhradke 😉
lebo zatial setrim na CD 😀 😀 😀 a inac ide ti to skvele 🙂 snad sa aj ja raz budem radovat z takychto bravurnych vysledkov 🙂

marost
28. júl 2013

@sonickaopicka si na najlepsej ceste zhumplovat si organizmus

ivussska
29. júl 2013

Tak jsem se objednala na prvni konzultaci s poradkyni, ale bohuzel ma ted dovolenou, tak jdu az v pulce srpna. Za jak dlouho myslite,ze je realne shodit 10-15 kg?

sonickaopicka
29. júl 2013

@marost? preco? ved CD je v podstate to iste, jes len ich veci v ktorych su vraj vsetky mineraly a stop prvky co telo potrebuje...a ja pri tomto detoxe si doplnam vsetky vitaminy a vsetko co telo potrebuje ... necitim sa zle...preco som na naj cestee??? dakujem za odpoved

marost
29. júl 2013

@sonickaopicka pre toto: 12 dni bez jedla (akurat si denne na 4 litroch vody s hnedym cukrom a kilami citronov)

sonickaopicka
29. júl 2013

@marost a pri CD si na com??? na umelych riedkych polievkach predsa

marost
29. júl 2013

@sonickaopicka dostavas kalorie a dostavas vyvazenu stravu. voda s cukrom a citronom sa neda povazovat ani s akymkolvek optimizmom za nieco vyvazene a uz vobec nie za stravu...

marost
1. aug 2013

co vy na to? 🙂

ivussska
1. aug 2013

@marost to je parada, kez by se mi povedlo neco podobneho 😉

ficksacha
1. aug 2013

@marost Tak ja len ziram s otvorenou pusou...vyborny vysledok. Gratulujem!!!

minnie55
1. aug 2013

Ahojte, mozem sa pridat ? Tiez som sa dnes objednala na konzultaciu, ale az 14.8., lebo ta pani ma dovolenku. Chcela by som sa poradit: je lepsia plna nahrada stravy alebo to radsej kombinovat s jedlom ?

marost
1. aug 2013

@minnie55 zaezi od toho ako rychlo chces schudnut. Ja osobne odoporucam uplnu nahradu stravy ale je to idividualne. Zalezi na tom ako sa dohodnete atd...

minnie55
1. aug 2013

@marost Ďakujem za odpoveď. ja potrebujem dať dole cca 10 kíl, tak uvidím, čo mi poradí konzultantka 🙂

minnie55
1. aug 2013

@marost a môžem sa ešte opýtať - ak si zvolím úplnú náhradu stravy, čo konkrétne dostanem na jeden deň ? Z každého druhu jedla ? Alebo viac kusov z jedného druhu ?

marost
1. aug 2013

@minnie55 idealne zobrat si zo vsetkeho nieco, zistis co ti chuti a co nie a potom si vyberies len to co ti chuti. To co ti nebude ti potom konzultantka vymeni. Takze bez strachu 🙂

minnie55
1. aug 2013

@marost tak to znie super, už sa neviem dočkať 🙂 ....škoda, že má dovolenku 😀 😀 😀

borka35
6. aug 2013

ahojte, ja som vyskusala cambritge dietu, mozem poskytnut svoje skusenosti...mam problemy so stitnou zlazou (mam ju uplne nefunkcnu) a samozrejme aj hormony spojene s prechodom spravili svoje...pri mojej vyske 156 cm som mala zrazu 80 kg, nech som robila cokolvek. Pravidelne som cvicila 5x v tyzdni (3x 3 hodiny a 2x 2 hodiny)...Kondicku som mala super, ale vaha sa ani nepohla...skusala som sa racionalne stravovat, ale nic...ked som mala cambridge dietu tak som schudla za 3 mesiace 12 kg. som uz 15 mesiacov po diete a ziadny jojo efekt, pribrala som spat len 3 kg (poradkyna mi vravela, ze zdrave zeny priberu spat 2 kg, ale ja mam predsa len iny metabolizmus spojeny s poruchou funkcie stitnej zlazy). Pri tejto diete je super, ze je nielen vyvazena (ved je lekarsky testovana a bola zostavena na Cambridskej Univerzite), takze obsahuje vsetko co organizmus potrebuje, straca sa pri nej iba tuk (je super, ze aj vnutorny tuk sa riadne upravi), nestracaju sa svaly!!!! Pravidelne chodim na lekarske vysetrenia a som viac ako spokojna, pretoze dieta bola vyvazena, po ukonceni diety sa mi nedostavil ziadny ubytok svalov, tak ako je to pri inych dietach, pri pravidelnej lekarskej prehliadke som mala zly LDL cholesterol v norme a taktiez aj cukor sa mi upravil. Tento stav trva stale (kedze chodim na lekarske kontroly kazdych 6 mesiacov)!!! Moja internistka a endokrynologicka ma riadne pochvalili!!! Tato dieta je ovela drahsia ako ostatne diety napr. ketoyova, ale zamyslite sa preco je to tak...ved lekarske studie a tim odbornikov, ktori ju zostavovali musia byt zaplateni!!! Zdravie mame len jedno, myslite na to...nie je to sranda a objednavat si nieco na internete, bez osobnej konzultacie, bez toho aby ten kto vam dietu nastavuje vedel vsetko o vasom zdravotnom stave, by som sa bala!!! Tuto dietu mozem len odporucit, nebojte sa jej! Z vlastnej skusenosti viem, ze diety su aj nebezpecne...kamaratka sa ulakomila na nizku cenu a mala od svojej kozmeticky ketozovu dietu, schudla, ale ketozova dieta drasticky znizuje sacharidy a napr. voda viazana na zasoby sacharidov (glukózy) v svaloch (a peceni) sa uvolni a je vylucena, co je hlavny dovod rychleho ubytku vahy, nizky prijem sacharidov nechrani pred ubytkom svalov!!! Takze bola aj po ukonceni diety stale unavena, bolievala ju hlava, svaly jej uplne "odisli". Treba davat pozor a riadne si to premysliet! Ketozova dieta je nizkosacharidova a vysokoproteinova dieta takze prinasa vyssí obsah kyselin do krvi, co sposobuje aj vyssie vylucovanie kalcia v moci, to moze mat nepriaznivy vplyv na kosti - pretoze dochadza k permanentnej strate kostnej hmoty - moze to viest az k osteoporoze!!!, zatazuje ladviny-co moze viest az k vzniku ladvinovych kamenov, taktiez v niektorych pripadoch po ukonceni diety zvysuje zly LDL cholesterol - ketozova dieta je bohata na zivocisny tuk, ktory je rizikový aj z hladiska srdecnych chorob. Naviac mozu sposobit vyssiu cirkulaciu kyselin, ktore mozu sposobit srdecnuí arytmiu.). Budte opatrne, nemusime byt len stihle, ale musime byt aj zdrave!!! Myslite nie len na seba ale aj na svoje deti!!! Ja odporucan Cambridge!!!

ewka23
9. aug 2013

Ahojte ako sa dari?som tu nova a dnes som bola na konzultacii a od zajtra zacinam tak drzte palce 🙂 je super ze sa tu takto podporujete dufam ze mi to tak pojde lahsie.kolko sa da schudnut behom mesiaca? som po 2 detoch a hrozne som pribrala potrebujem dat dole 30kg tak dufam ze sa mi to podari viem ze nie za mesiac stacilo by mi aj za dva haha. 🙂 chcela by som to dat dole do konca roka tak dufam ze to zaberie a ze tato dieta uz bude konecna 🙂

ewka23
9. aug 2013

marost ty vyzeras super gratulujem za aky dlhy cas sa ti to podarilo a kolko si dala dole ?

marost
9. aug 2013

@ewka23 dik, ale ja som muz. na tej fotke nie som ja, to je len tak 🙂 Inac tych 30 kil mozes tak do konca roka dat dole. Zalezi, ako rychlo ti pojde dole vaha, zalezi aj od tvojho metabolizmu a tak. kazdopadne, drzim palce 🙂