Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
ja tiez nehovorim, vedia to samozrejme len najblizsi a inak - zdravou stravou :D:D a @pellet1 - ak si sa pytala na motivaciu mne manzel slubil, ze ked tam uz bude 65tka kupi mi nove spodne pradlo z Intimissimi, tak sa aj celkom tesim 🙂 Aj ked, kym sa my dostaneme do obchodov mozno budem mat este menej :D
@pellet1 ahoj velmi dobru otazku si dala tykajucu sa motivacie!to bol u mna velky problem v kazdom chudnuti som vzdy zlyhala nemala som motivaciu a nevidela som ani zmysel v tom ze by som opat raz mohla normalne vyzerat...nic ma nebavilo.az ked mala nastupila do ms 1.3 tak som si povedala ze uz nemam ziadne vyhovorky ze nemusim uz varit obed a po nikom dojedat.tiez som si povedala ze posledne dva rodicak miniem komplent na seba ako odmenu za starostlivost o dieta🙂 potom chlap mi povedal ze ked vydrzim mesiac tak ze mi prispeje.popravde kupila som si sacky len na 2tyz.sama sebe som neverila ze to dam.a ked som si zaplatila dva tyz.a videla kolko penazi to stoji tak som si povedala ze tak teraz to nesmiem porusit nejakou sladkostou za par centov.takze aj ta suma ma motivala.potom ma motivovali stratene kg.potom som si povedala ze ked som vydrzala 2tyz tak este dva vydrzim ze to prejde rychlo.isla som z vahy 84 teraz mam aktualne 67.dietu som drzala viacmenej poctivo 2mesiace.v mani som uz zacala vymyslat a hlafala lacnejsie alternativy.a uz som zacala aj obcas papat a nevedela som sa znovunastartovat nakolko cielom bolo mat 60kg.teraz uz dietu nedrzim.stravujem sa zdravo a hlavne teda melony a sezonne ovocie.po lete planujem este tie zvysne kg dat dole.mojim cielom je teraz udrzat si vahu.a som skutocne stastna a mam dobry pocit.a ja som o diete hovorila vsade a vsetkym a to hlavne koli tomu aby som sa dokazala udrzat v motivacii ze aha kolko ludi to o mne vie to bude hanba ked nieco neschudnem.lebo vzdy som doteraz vsetky diety drzala potajomky aby nikto nic nevedel ze az ked schudnem.tak teraz som robila presny opak toho ako zvycajne.a u mba to zabralo.vela ludi ma podporovalo.tak som to chcela dokazat.a potom ma motivovali aj handry kt.mi stali v skrini za to ze som ich neobliekla.a teraz su mi uz velke a zas motivuju handry ktore si chcem kupit.no a min.tyz som kupila nohavice vel 36!!!predtym ze 42! Sa tesim naozaj.
@stellina1982 No výborne, je to skvelý výsledok 🙂
ahojte, kde prosim kupim papieriky na ketozu? v ktorej lekarni? dakujem
@fixinela03 v kazdej by to mali mat
Ahojte dievčatá, sledujem vás už dlhšie a zvažujem túto dietku...S dietami mám bohaté skúsenosti a s dukanom som schudla pred dvoma rokmi 26 kg 10 už mám späť :( ale keďže nelubim mäso bolo to ťažké a už to nezopakujem.nakoľko všetky kolegyne mi s týmto schudli pred očami,chcela by som sa K vám pridať... Ale...po prvé. Je to dosť finančne náročné...prosím nejaké tipy,ceny príp.ponuky zvyškov jedál...nelubim pikantné..
A po druhé je veľa veľa diét,Nupo,ketoaktiv atď..
Takže aký je medzi nimi rozdiel prosím poradíte? Ďakujem ps: všetky máte krásne výsledky
@jenn44 mam na predaj sacky cambridge diety, sejky a polievky, PC 3,- ja ich ma po 2,5...na diete som stvrty tyzden a mam -7,5kg dole...danne tri sacky a biela a zelena zelenina
@cceeccyyll ja by som si urcite zobrala. Ake mas?
sejky cappucino, jahoda, lesne ovocie, banan a polievky paradajkovu, chilli a hubovu a spagety
Ja by som zobrala sejky capucino, jahoda, lesne ovocie a banan, polievku paradajkovu. Po kolko ks mas z kazdeho?
@silvia20102014 ahoj, mam na predaj sacky za 2,5 PC 3,-
@cceeccyyll ahoj a vysvetlis mi prosim ta co s tym? Musim ist niekde na tu prehliadku?
@silvia20102014 keď chces mozes, tam ta odmerajú, no mozes aj bez, budeš jesť 3x denne sacky a bielu a zelenú zeleninu okrem hrášku a najmenej 2,5 l vody...
@silvia20102014 je dobre chodit ku konzultantke,hlavne v tych zaciatkoch,odvaži ta.....všetky parametre,a postupne vidiš ako ubudaju tuky,zle tuky,brušne tuky.......poradi ,ked niečo potrebuš
Čaute,už aj ja som na CD. Piaty deň. Čo ma ale uviduje (mam okolo 115kg), zjem len tri porcie CD a cítim sq úplne normálne. Ziadne podvadzanie, hlad, nervy,nic. Dokonca športujem aj ďalej,ako sme s manželom a malým zvyknutí. (včera 3,5 km prechádzka, 3 hodiny splav Dunaja a 5 km bicykel a večer tutumutu) A som úplne v pohode. To znamená,že sa mi este nenastartovala ketoza?
@cceeccyyll kolko tej zeleniny a co kava? Ake mate sacky?
Ja sa hlásim po nejakej dobe. Schudla som za tri mesiace cca 20 kilo, váhu si stále držím, už viac ako mesiac a to už papám naozaj všetko, ale samozrejme si dávam pozor, neprejedám sa. Jediné čo sa mi nezdá, že mi začali padať vlasy. Telu asi predsa len niečo chýba, nakúpila som si vitamíny a prípravky, tak dúfam, že sa to zastaví. Inak sa cítim výborne a diétu odporúčam. Geniálny pocit takto schudnúť!!! Držím palce, nech sa aj vy radujete🙂
Ak dodržiavaš, co mas, nepotrebuješ zisťovať ketozu. Ješ 3x sacok denne a bielu, zelenú zeleninu plus sampiony, žiadna soľ a pit len vodu, zelene bylinky a káva čistá, tj vsetko. Príde moment, keď sa váha na chvilu zastaví, ale potom sa to zas začne posúvať, nezúfajte, oklamali by ste len samy seba. Krasny den baby
Ja dodržiavam uplne, lebo keď zhresis, tak ketoza príde o tri dni. Načo potom zbytočne jesť sacky. Chodim aj na žúrky aj na grilovačky, neláka ma alkohol ani jedlo. Ja som asi divná, ale mne stačí nadýchať sa iného jedla a mam ukojené chuťové poháriky. Keď CD, tak poctivo. Milujem sampiony, tie si robim skoro každý den na suchej panvici oprazim a niekedy na ne šupnem bylinky
@silvia20102014 zeleniny mozes zjest kolko chces, mne stačí malo, ja mam maly žalúdok, ale mozes si jej pojedat cely den.... Základ vypiť najmenej 2,5l vody
@cceeccyyll mozem sa spytat, ty si poradkyna?
@keasy nie, nie som. Minuly rok som bola na tejto diete cezCD poradkynu, takze mam informacie.

je to trochu demotivujuce...:(...ano ja na troch sáčkoch.