icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

bubu37
27. jún 2016

@cceeccyyll. Zeleninu len do hrste

bubu37
27. jún 2016

@bubu37 aj to ken bielu alebo zelenu,hrach nie

huma
30. jún 2016

Ahojte. Ja som akurat na poslednom prechodovom tyzdni. Chudnut som zacala 4.5 myslim, celkovo mam dolu 13 kil, teraz vazim 74kg a nosim opat svoje veci v. 38-40 resp. Mko. Na dovolenku som si skusala a kupovala veci 38ky, prsia mi sli dolu z G-H naspat na E-F. Mozno skusim na jesen este 8-10kg dat dole, uvidime. Stale mam este tuk na poporodnom bruchu, ale pas siel dole zo 110 na 89cm, potrebujem aspon 80, to asi cvicenim uz len. Vsetkym drzim prsty! Sebe hlavne, aby som sa ovladala a nenabrala to spat 😝😜😉

liviaz
30. jún 2016

@huma super krásne ja cvičím jilian už 25.den .-)

adelidae
30. jún 2016

@huma Parádní výsledek ! Musíš být spokojená 🙂 U mě dělalo každé 1kg dolů mínus 1cm v pase , takže podle mě , když potom ještě shodíš těch cca 9kg , tak se dostaneš v pase na 80cm 🙂

tamichloe
2. júl 2016

Babyyyy,idem vam povzbudit,určite nevahajte či zacat s touto dietou,ja som vahala 2roky a som stastna,že som sa na to dala....zacala som 2.3.2016 s vahou 102kg a dnes ručička ukazala 78,8kg...babyyyyyyy takmer po 15r vidim sedmičku na zaciatku....tešííím sa velmi.....priznam sa,dost porusujem,ale polepsim sa,ešte aspon 5kg chcem.....držte sa ,da sa to 😵

tamichloe
2. júl 2016

Babyyyy,idem vas povzbudit,určite nevahajte či zacat s touto dietou,ja som vahala 2roky a som stastna,že som sa na to dala....zacala som 2.3.2016 s vahou 102kg a dnes ručička ukazala 78,8kg...babyyyyyyy takmer po 15r vidim sedmičku na zaciatku....tešííím sa velmi.....priznam sa,dost porusujem,ale polepsim sa,ešte aspon 5kg chcem.....držte sa ,da sa to 🙂 a to som sa vydavala ako 64kilova tehulka 😵

stellina1982
2. júl 2016

@tamichloe akurat som na teba myslela !!!super vysledok tesim sa s tebou...ja uz nedrzim ale urcite sa k nej vratim po lete.este 8kg musim dat dole.len neviem odolat ovociu a grilovanemu masku 🙂 tak aspon udrzat si chcem.a si spat na 3cd sackoch?ci ako sa stravujes?

tamichloe
2. júl 2016

@stellina1982 tiež ma všetko laka,ked porusim dam si len 2cd....chcem to dojest a končim.....snažim sa o paleo,chlieb,ryzu,cestoviny,zemiaky som nejedla od 2.3. ani mi to nechýba......a nejde ti to hore?

cceeccyyll
2. júl 2016

Ahoj baby, som 26.den na CD a mam - 8,5kg, dodrzujem poctivo, mne tato dieta vyhovuje, lebo mi chuti, rychla priprava pri mojej casovo narocnej praci. Kamoska to nezvladla a preto mam na predaj produkty....sejky coko orange, jahoda, lesne ovocie, mango, polievky chilli a veget a spagety 2,5/ks ...chcela by som este mesiac potiahnut, citim sa vynikajuco, mam energiu, popri sackoch jem zelenu zeleninu a sampiony 😀

keasy
2. júl 2016

@cceeccyyll prosim Ta kapucino nahodou nemas?

cceeccyyll
2. júl 2016

@keasy len 6 kusov

stellina1982
2. júl 2016

@tamichloe vahovo sa drzim na tych 68kg kilo hore dole mi skace podla toho ako vela a co jem cez vikend.cez vikend jem vsetko veru aj chipsy aj chlieb aj zmrzku som si dala.v pondelok si davam bud vodovy alebo melonovy den to nic nejem a od ut.do pia jedavam bielkoviny sunku vajcia jogurty syr kura a pod.so zeleninou.tak uvidim ako to pojde dalej.dolezite je nepribrat teraz u mna a po lete by som chcela dat zvysok dolu.no obavam sa ako prezijem dovolenku a lakave dennodenne mnamky.a snazim sa nepouzivat muku ked varim.a chlieb som skusala so seitanu.chutovo bol vyborny tak ho budem asi robievat castejsie aj ku gril.masku a pod.aj dnes uz zachvilu ideme opekat.ach ju zmrzka uz caka tiez melon zmurka po mne ...ach jaj tazko je to tazko...ale som vdacna ze som co to schudla.citim sa lepsie.

tamichloe
2. júl 2016

@stellina1982 ako robis ten chlieb?kde si kupila ten keramicky pekac na chlieb? 😵

stellina1982
2. júl 2016

@tamichloe pekac uz ani neviem to mam davno a recept: 200g prask.seitan 50g kukuric.skrob 1praskove kvasnice trosku soli 300ml tepleh vody pomiesat nechat vyjysnut trochu a potom dat piect cca 180st 45min. Ak by si ho robila daj si ho piect na papier na pecenie.ja uz som druhykrat tak piekla lebo mi prilnul ktomu pekaciku aj ked som olej trochu dala.a este som dala donho sezam.fakt vyborny.

chmurkaxy
2. júl 2016

Baby,už ste skúšali tie fit pasta,vo teraz predávajú? Z koreňa rastliny menom konjak. Včera som si robila večer so zeleninou na panvici, 200g cestovín má menej ako 24 kalórií. A chutí to úžasne 😍😍😍 ja som bola na prevazeni po prvom týždni a mam 4,6 kg dole.

stellina1982
2. júl 2016

@chmurkaxy to su cestoviny z cd alebo nejake ine?a kde sa daju kupit?uz som o nich pocula.

tamichloe
2. júl 2016

@stellina1982 kde kupuješ seitan?

chocholusikk
2. júl 2016

Ahojte baby. Pridam sa aj ja. Zatial mam dole s CD 26 kg. Spokojnost. Len som bola na dovolenke a moc som si dovolovala 🙂 chapete. Takze nejake tie kilecka sli hore. 🙂 chcem sa vas opytat ake mate skusenosti ze kedy vam sla vaha rychlejsie dolu. Ci ked ste jedli surovu zeleninu alebo varenu? A kolko krat za den? Ci len na olovrant a na desiatu? 🙂

stellina1982
2. júl 2016

@tamichloe maju ho v bio potravinach resp tam kde predavaju zdr.stravu.len si pytaj prasok seitan je biely ako skrob.lebo ho predavaju aj v nalevoch robeny ako nahrada masa.tiez som to nepoznala.ale fakt vyborny chleba.

stellina1982
2. júl 2016

@cceeccyyll kolko mas dokopy sackov okrem polievok vratane spagiet.ja by som to zobrala.budem isto pitrebovat po dovolenke detox 🙂 🙂 🙂

tamichloe
2. júl 2016

@stellina1982 ved to,že sa mi marilo,že to je vegan maso

cceeccyyll
2. júl 2016

asi 150
@stellina1982

keasy
2. júl 2016

@cceeccyyll tak by som zobrala vsetkych 6 ;) pisem IP

ludka111
2. júl 2016

@cceeccyyll prosim ta shakey coko a coko-mata nemas na predaj?

cceeccyyll
2. júl 2016

@ludka111 len coko orange

chmurkaxy
3. júl 2016

Čaute baby, som dnes 11 deň CD a zbledla mi ketoza. Akože stále je aktívna,ale už len slabo. To je ok?

camaon
3. júl 2016

ahoj predam 6ks cd paradajkovych polievok po 3e v pripade zaujmu piste mi do sprav

camaon
3. júl 2016

ozaj zabudla som predam aj Golden vegetable otvoreny cca pred 2,5mesiacom minula som cca jednu cajovu lyzicku za 5euro spotreba je do 2/17

jenn44
3. júl 2016

@cceeccyyll ako sa nehnevaj ale koľkým ľudom tu ponukas produkty?Tak ja si s Tebou píšem SMS,este nevieš ani kolko čoho mas a ze v pondelok...ATP a Ty tu zas ponukas produkty?Nerozumiem... Dakujem velmi pekne za taký marketing...