Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@priora odpisala som ti ale neklikla som na "odpovec" prosim ta najdi to.vdaka
@chocholusikk neznamena ze sa musis prejest, treba si dat nieco kalorickejsie ako obvykle mavas
@chocholusikk si teraz na sackoch? Kolkych?
@priora teraz som na dvoch. Dobre tak zajtra to skusim. Som zvedava 🙂 vdaka za radu.
@chocholusikk ja som radu nedala 🙂 ja som ju iba vysvetlila 🙂
@chocholusikk možes aj dva....skus jeden a postav sa na druhy den na vahu
@chocholusikk nemusis sa prejest,presne ako pise
@priora ,das si niečo,čo si doteraz nemala....tortu...zakusok...vyprazany rezen.....sladkost....čokoladu...niečo z toho
@chocholusikk mas dva sacky plus jedlo zdrave?
zajtra si sacky vobec nedaj
@tamichloe waaw.velmi zaujimave. Prvy krat o tom pocujem. Vdaka za clanky. No dnes som si dala ten den 🙂 tak uvidime. Som riadne zvedava. A ano na dvoch sackoch som bola a na jednom zdravom jedle.
@chocholusikk drzim palce😉
ahojte vsetci my sme muzom 3 den on ma 3 jedla a jedno svoje a ja jedno len rano nakolko nemozem na celodennu nabehnut som zvedava ako to pojde vysadila som chleba a davam pozor co jem no ale mam s tym fakt problem
Neviete či zaberajú tie tabletky Formoline?
@jarmilasemankova Nie, žiadne tabletky nezaberajú. 😉
Ahojte,,mala by som zaujem o dietu,ak niektorej nevyhovuje,alebo nemoze,rada kupim...ponuknite..dakujem
@katty2012 ja si ich robim do menej vody aby boli huste , a sladke su podla mna rovnako , a mam pocit ze z toho jedneho vydrzim dlho nebyt hladna . skor ze som stale najedena ..ale skor u mna palec hore za polievky , tie su vsetky uplne bomba , , aj tie hlavne jedla su vyborne ,,fasirka so zemiakovou kasou je super
@erika1235 chcela by som ťa poprosiť o jednu infošku. Aj pri Nutrifood sa tyčinky môžu papať až po 2 týždňoch alebo sa môžu od prvého dňa? Chcela by som sa dať na túto dietku, ale na obed v práci (cez víkend problém nemám) by mi najviac vyhovovalo rýchlo pomedzi prácu zjesť tyčinku. Mám problém pripraviť si koktejl alebo polievku. Ďakujem pekne za info.
Ahojte,objavila som teraz toto..mate s tym niektora skusenosti ? Pride mi to velmi podobne ako CD...len o nieco lacnejsie...
http://www.dietalegre.sk/chudnutie-prva-etapa/
@laskavesrdce Ono tych diet uz je vela..ketodiet,prottisimo,speeddiet napriklad..
@laskavesrdce je aj toto http://nupo.sk/startovacie-balicky/3650-3-tyzdn...
sáčky sa jedia 6 x denne,ja som to rátala,tak treba 4 sáčky denne aby to sedelo s cambridge
ahojte ak máte niekto záujem mám na predaj NUPO produkty rôzne 🙂
cestoviny, hotové jedlo + polievka 🙂 ak máte niekto záujem napíšte ceny od 2,5e/ ks mne to nesadlo 🙂
@katty2012 ja som dosla po dovolenkovom obzerstve ,,a hned som vyskusala teda tuto novinku tak som si dala len deto na dva tyzdne , ale akoze rychlo kila idu dole , rychlejsie ako naposledy , neviem ci to bolo tym ze to boli rychlo nabrana kila ,,tak isli aj rychlo dole , ale paci sa mi to :D a hlavne to je rozmanitejsie ta strava to sa mi paci

Akoze uz som mala taky pred nedavnom. Na druhy den mi bolo zle. Zlcnik ma strasne bolel. Ale strasne. Nemas este nejaky iny napad? Poradit daco ine este. Lebo sa bojim ze ked sa teda prezerem ten jeden den ze zas budem k.o. v bolestiach