icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

chocholusikk
6. sep 2016

Akoze uz som mala taky pred nedavnom. Na druhy den mi bolo zle. Zlcnik ma strasne bolel. Ale strasne. Nemas este nejaky iny napad? Poradit daco ine este. Lebo sa bojim ze ked sa teda prezerem ten jeden den ze zas budem k.o. v bolestiach

chocholusikk
6. sep 2016

@priora odpisala som ti ale neklikla som na "odpovec" prosim ta najdi to.vdaka

priora
6. sep 2016

@chocholusikk neznamena ze sa musis prejest, treba si dat nieco kalorickejsie ako obvykle mavas

priora
6. sep 2016

@chocholusikk si teraz na sackoch? Kolkych?

chocholusikk
6. sep 2016

@priora teraz som na dvoch. Dobre tak zajtra to skusim. Som zvedava 🙂 vdaka za radu.

priora
6. sep 2016

@chocholusikk ja som radu nedala 🙂 ja som ju iba vysvetlila 🙂

tamichloe
6. sep 2016

@chocholusikk možes aj dva....skus jeden a postav sa na druhy den na vahu

tamichloe
6. sep 2016

@chocholusikk nemusis sa prejest,presne ako pise
@priora ,das si niečo,čo si doteraz nemala....tortu...zakusok...vyprazany rezen.....sladkost....čokoladu...niečo z toho

tamichloe
6. sep 2016

@chocholusikk mas dva sacky plus jedlo zdrave?
zajtra si sacky vobec nedaj

chocholusikk
7. sep 2016

@tamichloe waaw.velmi zaujimave. Prvy krat o tom pocujem. Vdaka za clanky. No dnes som si dala ten den 🙂 tak uvidime. Som riadne zvedava. A ano na dvoch sackoch som bola a na jednom zdravom jedle.

tamichloe
7. sep 2016

@chocholusikk drzim palce😉

vejoe
7. sep 2016

ahojte vsetci my sme muzom 3 den on ma 3 jedla a jedno svoje a ja jedno len rano nakolko nemozem na celodennu nabehnut som zvedava ako to pojde vysadila som chleba a davam pozor co jem no ale mam s tym fakt problem

jarmilasemankova
7. sep 2016

Neviete či zaberajú tie tabletky Formoline?

https://www.tabletky-na-chudnutie.sk/formoline-...

evittam
7. sep 2016

@jarmilasemankova Nie, žiadne tabletky nezaberajú. 😉

cokoladka
10. sep 2016

@moncikova
Ahoj neviem ta kontaktovat zaujimali by ma shaky
Ake su prichute a cena? Diky

cokoladka
10. sep 2016

@moncikova
Poprosim na cokoladka1990@gmail.com
To me moj email
Dakujem

laskavesrdce
11. sep 2016

Ahojte,,mala by som zaujem o dietu,ak niektorej nevyhovuje,alebo nemoze,rada kupim...ponuknite..dakujem

katty2012
12. sep 2016

@erika1235 no tie napoje sa daju, ale maju ovela mensiu gramaz, cize predtym sa dalo z jedneho sacika urobit 2 porcie, a z tychto novych ani nahodou. je to riedke a presladene, cize v porovnani cena -vaha, vychadzaju tieto drahsie 😢

erika1235
13. sep 2016

@katty2012 ja si ich robim do menej vody aby boli huste , a sladke su podla mna rovnako , a mam pocit ze z toho jedneho vydrzim dlho nebyt hladna . skor ze som stale najedena ..ale skor u mna palec hore za polievky , tie su vsetky uplne bomba , , aj tie hlavne jedla su vyborne ,,fasirka so zemiakovou kasou je super

tamichloe
13. sep 2016

@erika1235 podla mna su kokteily sladke menej.....a zdaju sa mi redšie,menj sytejšie....baby a zarabajte si ich s vodou, nie s mliekom....mate potom menej kJ

ludka111
13. sep 2016

@erika1235 chcela by som ťa poprosiť o jednu infošku. Aj pri Nutrifood sa tyčinky môžu papať až po 2 týždňoch alebo sa môžu od prvého dňa? Chcela by som sa dať na túto dietku, ale na obed v práci (cez víkend problém nemám) by mi najviac vyhovovalo rýchlo pomedzi prácu zjesť tyčinku. Mám problém pripraviť si koktejl alebo polievku. Ďakujem pekne za info.

erika1235
13. sep 2016

@tamichloe ano ale ked si ich dam do tych 2 dcl tak je to take iste ,,
@ludka111 po tyzdni sa mozu uz tycinky , aspon aby si sa dostala do ketozy ..ale ked ti mam poradit radsej si najdi cas na urobenie koktejlu, lebo z tych sa lepsie chudne

laskavesrdce
14. sep 2016

Ahojte,objavila som teraz toto..mate s tym niektora skusenosti ? Pride mi to velmi podobne ako CD...len o nieco lacnejsie...
http://www.dietalegre.sk/chudnutie-prva-etapa/

kiristinka1
14. sep 2016

@laskavesrdce Ono tych diet uz je vela..ketodiet,prottisimo,speeddiet napriklad..

bubu37
14. sep 2016

@laskavesrdce je aj toto http://nupo.sk/startovacie-balicky/3650-3-tyzdn...
sáčky sa jedia 6 x denne,ja som to rátala,tak treba 4 sáčky denne aby to sedelo s cambridge

niky93
15. sep 2016

ahojte ak máte niekto záujem mám na predaj NUPO produkty rôzne 🙂

cestoviny, hotové jedlo + polievka 🙂 ak máte niekto záujem napíšte ceny od 2,5e/ ks mne to nesadlo 🙂

katty2012
15. sep 2016

@erika1235 skusala som len napoje... a ty ako pokracujes? vaha drzi? alebo opakujes cd, alebo kombinujes?

erika1235
16. sep 2016

@katty2012 ja som dosla po dovolenkovom obzerstve ,,a hned som vyskusala teda tuto novinku tak som si dala len deto na dva tyzdne , ale akoze rychlo kila idu dole , rychlejsie ako naposledy , neviem ci to bolo tym ze to boli rychlo nabrana kila ,,tak isli aj rychlo dole , ale paci sa mi to :D a hlavne to je rozmanitejsie ta strava to sa mi paci