Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
ahojte, kúpim produkty CD - nie tyčinky.
CD je super....mám odskúšané na sebe . Za necelé 3 mesiace -25 kg. A cena ??? Prijatelná , keď si spočítam, čo som zjedla predtým ....A pocit na nezaplatenie 🙂
@ddk gratulujem 🙂
Tak mas este stale CD? Bez normalnej stravy ? Ja mam 2 kg dole za tyzden nieje to malo ?kolko si dala dole za tyzden ty ?
A odkedy sa mozu jest tie tycinky ?
@minnie55 myslím si, že robí konzultantku, vie o tom veľmi veľa informácií a veľmi to obhajuje . pokúsila som sa o iný kontakt, napísala som meil, ale nikto sa mi ani len neozval len mi presne takého info dali do meilu ako je tu.
@konvalika1 ja som objednana na september, skusim si kupit jedlo na 2 tyzdne a uvidim 🙂
@ddk ahoj, blahozelam Ti k seznacnej zmene 🙂
Chcem sa opytat, po cely cas si bola na uplnej nahrade stravy? a co si preferovala? koktejly alebo polievky, tycinky? ja som uz bola na CD a opat po dovolenke, ktora uz bude posledna toto leto, sa chystam na CD. Len mam problem s tym, ze v praci nechcem miesat koktejly a polievky, lebo ludia su dost neprajni, tak som rozmyslala, ze to obedy budem riesit tycinkami, budem rada, ak sa niekto s uzasnymi vysledkami dokaze vyjadrit k tomuto a poradit mi, ci tycinky nespomaluju chudnutie, ked ich budem jest kazdy den na obed tri mesiace, lebo tolko to iste potrva. Dakujem pekne.
@woman14 Ahoj. Tak mne sa chute v priebehu diety menili, prve 2 tyzdne som mala iba koktejly a polievky, vzdy na kazdy den 2 krat sladke a raz slane, ale moze to byt aj naopak, ale nie je vhodne mat 3 x sladke, aspon raz treba aj polievku. Mne tie polievky velmi nechutili, takze som pila iba zeleninovu. Po 2 tyzdnoch mozes aj kase a tycinky, ale stale plati, ze musis mat aspon 1 polievku a maximalne 1 tycinku alebo 1 kasu. Ja som zo zaciatku jedla vzdy iba 1 polievku, 1 tycinku a 1 koktejl, je uplne jedno v akom poradi. Po case som sa tych tyciniek prejedla a presla som na kase, len tam je trosku zlozitejsia priprava 🙂 , takze tie som si robievala doma, na veceru. Tycinky boli super vtedy, ak som vedela, ze nebudem mat moznost si urobit napoj, ked som bola cely den mimo domu alebo prace.Dodnes ich mam par hodenych v taske a ked sa nestihnem najest, tak ich vytiahnem 🙂 . Tak dufam, ze som Ti pomohla 🙂
@woman14 A este dodam, ze v praci to zo zaciatku tiez nebolo lahke, kde kto mal vtipne, ci ironicke poznamky 🙂 Ale naucila som sa na ne reagovat s usmevom a neriesit to 🙂 a po case , ked bolo vidno vysledky, tak reci ustali a dokonca mi aj fandili 🙂 Horsie to bolo s rodinnymi oslavami, ale aj tam si na to zvykli 🙂 Najtazsie to znasala moja svokra 🙂, mame skvely vztah aj po rozvode a ta sa len bala, ci nemam anorexiu, co v mojom pripade a s mojou nadvahou bolo komicke. Ale aj ona nakoniec pochopila, ze neustupim a zvykla si 🙂
@minnie55 neni to jedno, len mi niekedy pride ze ludia tu spekuluju co preco a ako, ci sa neda ine jest a tak,,,moj nazor je ze da sa jest aj ine aj inak aj inu dietu drzat aj nedrzat, je to na kazdom jednom z nas, ja som sem uz pisala ze nelutujem ani cent za CD, a je len jedna cesta bud clovek chce alebo nechce, uplne jednoduche, a moja konzultantka je uplne super
@nekonecna úplne s tebou súhlasím, najlepšie to vie ten, ktorý si tým prešiel a poznám aj kočky, ktoré nechudli s CD, ale nakoniec sa priznali, že to nedodržiavali a najviac ma hnevalo, keď vraveli, že to nefunguje. Ja som toho názoru, že keď chceš 100 % výsledok, musíš sa 100 % držať. Je to o tom...niečo za niečo 😉
Ahojte! citam diskusiu, inak ak chcete nejake dietne recepty, a aj zdrave, davam do pozornosti stranku www.fitrecepty.com 🙂 prestudujte, snad najdete nieco, co vas oslovi 🙂
Ahojte no ja mam za sebou 9 dni a 3 kg dole takze som spokojna len mam jedn problem..idem na jeden a pol dna s dcerou do nemocnice a neviem ako to mam vyriesit tam..na obed mi manzel donesie moju davku ale co vecer? myslite ze by som si mohla zobrat tu tycinku aj ked som len v 2 tyzdni?zevraj by sa mali jest az od tretieho tyzdna..mala by som ju potom vlastne na veceru a na druhy den na ranajky teda pokial by nas nepustili hned rano..mohla by som aj tak?
ahojte, hlasim sa opat a po takmer 12 a pol tyzdni mam dole 20,7 kg 🙂
No tak to nepoznate nemocnicu v Topolcanoch tu ich otravujes aj ked si len teplomer vypitas uz su hned nervozne z toho.no nic uz sme tu tak ma to hadam nezabije ked si dam na veceru tycinku .a rano vydrzim uz domov a dam si koktejl
Je poradca aj v Nr? Dakujem
ale hladám niekoho overeného z Nitry, dakujem
Moja znama s nou schudla 60 kg... je aj na ich stranke :D

Stare mesto