icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mucilienka
17. jan 2017

@lukelu z akej vahy ides dolu?

lukelu
17. jan 2017

@mucilienka idem zo 68 pri vyske 165, moja predstava je dat dole 10, neviem ci je to realne za mesiac. A opravujem moj polievkovy prispevok 🙂 sparglova je naozaj chutna 🙂

mucilienka
17. jan 2017

@lukelu za mesiac urcite nie

lukelu
17. jan 2017

@mucilienka tiez si myslim, ale ked to bude nieco okolo 6-8 kg, budem spokojna 🙂 ty mas ake skusenosti?

pamela76
17. jan 2017

@lukelu podľa mňa je to reálne.

lukelu
17. jan 2017

@pamela76 mas s tym skusenost? 🙂

pamela76
17. jan 2017

Mám ja som schudla 11 kg s cambrigde dieti cca za 6 týždňov mimo tejto diéty som dala dole 21kg cambrigde bola v poslednej fáze chudnutia moje okolie som naštartovala tak že kolegovia kamaráti začali s cambrigde dokopy ich bolo okolo 20 a každý dosiahol neuveriteľný výsledok takže smelo do toho ja chcem taktiež ešte 10 kg dať dole nie preto že sa kilá vrátili ale ešte to potrebujem takže v najbližšej dobe tie, idem na to.

lukelu
17. jan 2017

@pamela76 wau, tak to je uzasny vysledok. Gratulujem. A musis mat ozaj pevnu volu. Ja taku nemam ani zdaleka, ale zatial sa drzim 🙂 aj ked viem ze je to len druhy den, ale nejako som sa tak nastavila, ze to proste musim zvladnut. Ale ktovie co ti poviem o tyzden ;) nikomu z tvojich znamych sa potom kilogramy nevratili?

bubu37
17. jan 2017

@mucilienka ja som dala 8.5 kg,z toho 7,5kg čistý tuk🙂

bubu37
17. jan 2017

Meriate si aj či ste v ketoze?Ja dnes takto

lukelu
17. jan 2017

@bubu37 ja som si este nemerala, ty si vlastne v kolkom dni? lebo mne povedala, ze si mam ketozu zmerat tak po tyzdni

adus5553
17. jan 2017

Ja sa tesim na tu sparglovu

lukelu
17. jan 2017

@adus5553 ta je naozaj dobra, dam si ju aj zajtra 🙂

bubu37
17. jan 2017

@lukelu ja som od 2.1.2017,ale mala som ketodiet,občas som zhresila....Od dnes som na Cambridge

lukelu
17. jan 2017

@bubu37 ja s CD nemam skusenost, rovno som zacala s nutrifoodom

peps8
Odpoveď bola odstránená
katulkaaaaaa
18. jan 2017

Ahojte ja som dnes 7 deň na nutrifood uz som si na ten hlad zvykla😂idem z vahy 63.7 dnes 59.9 tak sa tesim ze to funguje😁 co si robite na obed?dochadza mi inspiracia - mam ranajky kokteil obed - mäso vajce syr biela zelena zelenina, olovrant kokteil,vecera polievka😊

veronika1037
18. jan 2017

@katulkaaaaaa vajce sa smie????
Ja vacsinou robim dusanu cuketu so sampionmi a spenatovym listom. Ale uz aj mne to leze hore krkom :D

katulkaaaaaa
18. jan 2017

@veronika1037
No mne povedala poradkyna ze mozem mäso kuracie morcacie kralika mozzarelu vsetku bielu a zelenu zeleninu aj vajicko nie kazdy den... uz sa tesim na ine jedlo ako kokteil a polievka som zvedava na hlavne jedlo a tycinky😁

veronika1037
18. jan 2017

@katulkaaaaaa kam chodis do poradne? lebo ako vidim vsade je to uplne inak. Ja som mala prve dva tyzdne koktejli, polievky a tycinky a zeleninu. A este stale mi nedovolila maso.

bubu37
18. jan 2017

@veronika1037 skúste kalorické tabuľky,dajte si tam do príjmu čo zjete za deň a uvidíte či nepresvihnete sacharidy nad 50.Ketoze je,keď ste sacharidmi pod 50.

katulkaaaaaa
18. jan 2017

@veronika1037 do Skalice , ja mam horsie pecenove testy preto musim mat jedno jedlo hned aby sme pecen nezatazovali😉

veronika1037
18. jan 2017

@katulkaaaaaa aha ta ty mas potom iny ten program 🙂

lukelu
18. jan 2017

@katulkaaaaaa tak to mas inak nastavene aj ako ja 🙂 ja mam prvy tyzden koktejly, polievky a kase kazdy druhy den, druhy tyzden mam pridane jedno ich hlavne jedlo. Pomedzi to len bielu a zelenu zeleninu, ziadne maso, vajcia, nic

lukelu
18. jan 2017

dnes som sa nestihala ani najest, takze rano bol coko-mata koktejl a pred hodinkou zeleninova polievka, obe veci boli fajn 🙂 len pitie som dnes zanedbala 😒

katulkaaaaaa
18. jan 2017

Je to tazke vsade vsetci jedia mne tak vsetko voni😂doma varim ale nic neochutnavam ja sa tak tesim na chleba😂cez vikend oslava to zas bude reci ked nic nebudem jest no nic viem preco to robim drzme si palce😍

lukelu
18. jan 2017

@katulkaaaaaa aj tak si za tych 7 dni dala skoro 4 kila dole, to je super 🙂 a este pri masku a vajickach 🙂 takze si nieco take urob aj na oslave na obed a bude ;)

efkak
18. jan 2017

Baby mam na vás otázočku ci je nejaká poradkyňa aj v ke pripadne okolie. Chcela by som totiž aj ja skúsiť podietovat (poviem pravdu nechcem ale musím 😜) a Google mi ukazuje len v cr.

lukelu
18. jan 2017

@efkak ty asi hladas cambridge vsak? lebo ja som na diete nutrifood. To ti mozno skusenejsie baby odtialto budu vediet poradit ;)

efkak
18. jan 2017

@lukelu áno Cambridge hľadám.