icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

lukelu
18. jan 2017

@efkak ja som si tuto diskusiu tu precitala celu a pochopila som to tak, ze Cambridge nahradila dieta Nutrifood, mozno sa mylim, ale tak som to pochopila ja. A dievcata tu spominali aj to, ze su tam male rozdiely v chuti.

tamichloe
18. jan 2017

@lukelu je to realne za mesiac das 8-10kg dole...ja som dala 8

bubu37
18. jan 2017

@lukelu áno už je nutrifood

mirus1205
19. jan 2017

Ahojte babky, aj Vám už lezú na nervy komenty z okolia, ako napr."myslíš, že je dobré takto hladovať?"..."lepšie je chudnúť pomalšie"..."nenarušíš si tým metabolizmus??".. a bla bla bla...ja už začínam byť na to alergická, keď niekto komentuje moju diétu, každý nech si hľadí svojho a nestará sa do druhých...a úplne ma vedia vytočiť mudrlanti, ktorí v živote žiadnu diétu nedržali (lebo nemuseli) a ani si len nevedia predstaviť aké je to skutočne ťažké a budú len mudrovať o tom čo a ako mám robiť 😠😖
Len som sa Vám troška chcela posťažovať 🙂

katulkaaaaaa
19. jan 2017

@mirus1205 jasne ze aj mne lezu na nervy prave preto som to povedala asi 4 ludom z mojho okolia...uz som drzala asi milion diet aj sa mi podarilo schudnut krasne v jarnej premene s Karabinosom,len na praci kde som bola+12tky na bagetach sa na mna krasne nalepilo 10kg za rok a uz sa ich 3roky neviem zbavit preto nutrifood 🙂

felycity
19. jan 2017

@mirus1205 preto som nikomu nepovedala, že to držím 🙂

tamichloe
19. jan 2017

@felycity
@katulkaaaaaa
@mirus1205 ani ja som to nikomu nehovorila,nepotrebovala som pocuvat múdre reči... Muz a deti vedeli,ved videli co maminka papa😀 a jedna osoba,ta to hadam neroztrubila😀ona to drzala kedysi

mirus1205
19. jan 2017

@katulkaaaaaa
@felycity
@tamichloe
no babky, veď ja to ani neroztrubujem...len v práci som od rána do 16tej, takže aspoň jeden sáčok si musím namiešať - aj keď sa snažím to robiť čo nenápadnejšie, nejak ma vždy niekto zbadá 🙄

katulkaaaaaa
19. jan 2017

kaslat na nich..vies ako to je teraz sa pytaju preco to robis ? a potom sa budu ako to mam spravit ??? 🙂 pre mna je najviac motivacia ked sa vidim na foto a ta vaha kazdy den mensia stoji mi to za to vsetko 🙂

bubu37
19. jan 2017

@mirus1205 poznám to veľmi dobre,už som sa obrnila😉

dione84
19. jan 2017

Ahojte baby som tu nova chcela by som začať držať tuto diétu...chcem sa opýtať či chudnete za pomoci poradcu? A či je dieťa finančné náročná...ďakujem za odpoveď

lukelu
19. jan 2017

@tamichloe dakujem za podporu 🙂 myslis, ze to pojde aj z vahy 68 pri vyske 165?
@felycity
@katulkaaaaaa
@bubu37
@mirus1205
jej, ale sa nam tu rozbehla diskusia 🙂 tesim sa velmi 🙂
ja som to nepovedala nikomu, priatel je pracovne na dlhsiu dobu prec, tak bude mat prekvapenie 🙂 dnes som bola nakupit tatovi, tak som sa aspon popozerala po jedle 😅

lukelu
19. jan 2017

@dione84 ahoj dione 🙂 ja osobne chudnem za pomoci poradcu a vyslo ma to tusim na 62 eur na tyzden a 10 eur vstupna konzultacia

lukelu
19. jan 2017

@veronika1037 kde si stratena? 🙂

veronika1037
19. jan 2017

@lukelu tu som tu 😊 mam menzes takze som sa rozhodla ze sa nebudem vazit pocas neho... kedze v zene sa hromadi voda ci co a bola by som tazsia a len by ma to stvalo hehe 😆

lukelu
19. jan 2017

@veronika1037 mudro robis 🙂 to ti hadam aj 2-3 kila mozu naskocit, to by bolo deptajuce 🙂

veronika1037
19. jan 2017

@lukelu hned by som tym sekla keby som uvidela vyssie cislo a vam sa baby ako dari?

lukelu
19. jan 2017

@veronika1037 ja som dnes stvrty den a mam dole 1,8 kila, posledne dva dni som stihala obedovat az okolo piatej a dopijala som vodu az podvecer a vecer, cize asi nie idealny stav. Ale zatial sa prekvapivo drzim 🙂 ty si stale na 3 sackoch? resp.vsetci ste na 3 sackoch?

bielalalien
19. jan 2017

Baby, mam dole 50 kil (rok a pol - nie vsetko som schudla s nou). Chyba mi poslednych desat kil asi. Idu brozne pomaly. S cambridge uz nepojdem dalej. Prisla by som o nervy. Som totiz v bc rocniku. Do konca januara to uz dokoncim a potom prechadzam na racionalnu stravu, trosku magnutu na ten ketoticky/vysokobielkovinovy sposob ale uz normalnejsiu.

Vzdy som si myslela ze ked schudnem, budem konecne stastna... Ale nie som.

Som hrozne hrozne smutna.

Ale vam vsetkym posielam vela sily. Uspechov. Podpory. Vsetkeho co treba.

Obcas sa sem pridem kuk na vas 🙂

veronika1037
19. jan 2017

@lukelu no ja mam ranajky a veceru koktejl a hlavne jedlo... zatial som vyskusala cestoviny ale poviem ti vobec mi to nechuti.... zjem.to lebo musim...
Ja sa skor najem zo zeleniny a z hub

lukelu
19. jan 2017

@bielalalien klobuk dole! a nie jeden, ale hned niekolko! si uzasna a silna zena! tak na to mysli a hlavu hore ;) ak ti je hrozne, bude iste lepsie 🙂

lukelu
19. jan 2017

@veronika1037 ja budem mat hlavne jedlo od pondelka, tak som zvedava co na ne budem hovorit. Zo zeleniny som za tie dva dni mala len 2 kaleraby, kazdy den polku, inak nic ine.

veronika1037
19. jan 2017

@lukelu nam povedala poadkyna ze musime jest vela zeleniny aby metabolizmussa nezastavil ale nastartoval

lukelu
19. jan 2017

@veronika1037 vazne? lebo mne povedala, ze mozem, ale max.tak do dlane. Aj v knizke je tak nejako pisane, nie?

veronika1037
19. jan 2017

@lukelu mne povedala ze neobmedzene hocikolko pocas dna 😄manzel schudol 8 kg za 16 dni...

lukelu
19. jan 2017

@veronika1037 tak sa jej asi opytam 🙂 i ked musim povedat, ze hladna nie som. Chut ma na kadeco prepadava, ale nie je to nic hrozne 🙂 no nemozem povedat, ze som hladna. Chlapom to ide vzdy lepsie 🙂 ale zase, ty si dala dole 5, co je tiez perfektne 🙂

veronika1037
19. jan 2017

@lukelu inak akoze ani ja nie som hladna ale keby dali predomna nieco na co mam chut... nebudem to tu radsej pisat aby sme si chutky nespravili... tak by som to hned zjedla

lukelu
19. jan 2017

@veronika1037 ja som tak dnes po obchode chodila 🙂 aspon kusok suncicky a syra :D ale nekupila som si absolutne nic 🙂

veronika1037
19. jan 2017

@lukelu tak toto hovori o pevnej voli... ale zas keby som sa drzala sama uz davno by som porusila...

lukelu
19. jan 2017

@veronika1037 ja budem cez vikend varit navsteve, tak ti poviem aku pevnu volu som mala 😀