Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@bielalalien neboj, ked to budeš najmenej čakat, ten pravy sa objavi......kolko mas rokov?moja dcera ma 19r a frajera nema, a tvrdi že ano nechce ☹
@stellina1982 ahoj,ako sa ti dari?
@tamichloe ale pozor aj na bielu a zelenú zeleninu,napr.karfiol 300 gramový má 13.4 sacharidov,kapusta biela 200 gr má 9 sacharidov,zeler 100 gr má 7.34 sacharidov,paprika biela 100 gr má 4 sacharidy. Princíp diéty je,aby ste boli v ketóze.
"Slabá ketóza není škodlivá, naopak zajistí tělu potřebnou energii štěpením tuků a chrání svalová vlákna a vitální orgány v těle. Do ketózy se tělo dostane při spotřebě méně jak 50g sacharidů denně.
Test na ketózu je jednoduchý test moči. Kontrolní papírky lze zakoupit v kamenných i internetových lékárnách."
Takže skúste si spočítať príjem sacharidov v sáčkoch čo cez deň zjete,plus zeleninu a uvidíte😉
@bubu37 ja jem stráaaasne vela zeleniny a stale som v ketoze... a chudnem. Mne povedala, ze neobmedzene mnozstvo mozem zeleniny.
Ahojte ja dnes 10 den mam dole -4.2kg vcera kriza hrozna ale ani raz som neporusila ,dnes ma cakaju dve akcie to bude najtazsie a tie otazky preco nic nejes?nedas si vino?😂mne uz 3 den stoji vaha neviem ci treba viac pit ci co neviete?
@veronika1037 naozaj?Tak potom super,aj si merias papierikom?
@tamichloe ja neviem, proste mi tak povedala. Prve 4 dni som bola uplne v pohode, vcera som citila hlad. Uvidim ake budu dalsie dni. Od pondelka pridavam jedno z ich hlavnych jedal.
@bubu37 ta hranica 50 g nie je nizka? Lebo ked zratam 3 sacky denne a sacharidy v nich, vychadza to viac ako to g a to som ratala 2 polievky a jeden koktejl
@katulkaaaaaa vyborny vysledok 🙂 na to z akej nizkej vahy ides 🙂
Ten príspevok čo som skopírovala o ketoze je z cambridge stranky
@bubu37 nie ona mi meria na poradniach a bola som v ketoze naposledy 😆
Boze baby mi dnes ideme na oslavu neviem ako to prezijem bez zakusku a na koktejli len 😆😆😆😲😲😲
@veronika1037 joj mojaaa 🙂 to ti nezavidim 🙂 mna by na oslave trapili zakusky najmenej, ale nejake masko a zemiaky...och 😀
@lukelu a tak neviem ci take nievo tam bude ja by som sa ulakomila uz aj na kuracom stehienku alebo francuzskyh zemiakoch od maminy hehe
@veronika1037 ja tiez tak😈najprv bratovi na oslavu a odtial svokre...u jedneho dam kavu bez cukru a mlieka u druheho bylinkovy caj a mozem ist domov😂😂😂
@veronika1037 ved to by bolo este lepsie 🙂
@katulkaaaaaa 😀😀😀 to sa rozsupnes 🙂
@lukelu to bude najtažší deň😂😂😂
@katulkaaaaaa ja budem mat takyto den o 2 tyzdne, ale uz teraz viem, ze si ho normalne uzijem. Veceru na tom mieste zazijem asi raz v zivote a tak sa tam ozaj nebudem sackom krmit 🙂
@lukelu to ano treba sa riadit ako to citis ja nevien kolko mi vlastne program bude trvat kedze ja som chcela dat dole 8kg polku uz mam za sebou...
@katulkaaaaaa ja tiez neviem. Ciel mam 8-10, tak uvidim. 30teho idem na meranie, som zvedava co mi povie poradkyna. Ty uz mas aj tie hlavne jedla? Ci len polievky a koktejly?
Dievčatá to dáte,ja som takto minulý rok oslavovala svoju 40.tku a nedala som si nič,ani kvapku alkoholu😅
@katulkaaaaaa asi podobne ale dufam bratranec urobi aj salat aj on drzal tuto dietu 8 tyzdnov tak snad bude snami sucitit 😂
😅
@katulkaaaaaa vidim, ze kazda poradkyna to ma inak 🙂 a zeleninku jes?
@lukelu
Ja mam ranajky kokteil obed meso alebo vajcia zelena biela zelenina syr do 30% mozzarela ... olovrant kokteil vecera polievka . ..Baby co dnes k pecenemu stehnu kuraciemu?uz ma nic nenapada

@pamela76 čo mi odporučil poradca merať?Čo myslíš?