Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Baby pre mna je ketoza zaujimava,ja som drzala bez porusenia dlho,potom sme boli vonku a to som povedala že si dám víno,aj chlebicky som jedla obložené a ketoza sa nenarusila.ja si myslím že keď to už držíte dlho tak sa nenarusi jedným prehreškom aspoň u mna je to tak..a opačne keď som dodrziavala pri menzese ketoza nikde..myslím že u každého je to individualne..môj muž držal bielkovinovu ale som mu varila,jedol aj jablka a banany,kávu s mliekom..a ketozu mal,.
@kiristinka1 ja som si včera dala chipsy tortilla a dnes v ketóze nie som☹
@kiristinka1 ako dlho si ju drzala? A aky mala uspech? ;)
@bubu37 netrap sa, aj ja som vcera porusila a ketozu som si dnes merala prvykrat a mala som to take svetlofialove, to je asi ketoza, ze?
@lukelu v podstate pól roka,prvé 3mesiace bez porusenia,potom zdravá strava,keď nemám čas dám si nutrifood aby som nepožrala blbosti.no momentálne po črevnej chripke mám 59kg.isla som z 92.
@kiristinka1 tak to mas moj obdiv, uzasne. Moj ciel je 58 a idem zo 68. Pri tej zdravej strave uz mas aj sacharidy? Ci si ostala najma na kombinacii masko a zelenina?
@lukelu sacharidy vobec.idem maso,zelenina,konjakove cestoviny,mliečne výrobky,a sladké mám proteinove tycinky,kase,palacinky.to si kupujem vo fitpluse.sladkosti,ryzu,zemiaky,muku som už úplne dala preč.a našla som super bielkovinovy chleba,chýbalo mi niečo čo si môžem natrieť.ale ovocie si už dám to mi vyslovene chybalo.
@kiristinka1 musis mat naozaj silnu volu. Bielkovinovy chlebik si kde nasla? Ja som ich poskusala par, no neboli velmi chutne. Ten fitplus pozriem aj ja 🙂
@kiristinka1 wauuuuuuuuu
@lukelu ja som z Trnavy,mame tu pekaren,a teda zen chlebík je ozaj dobry a nenarusuje ketozu.mne aj moc pomôže že nedeľu už mám opustaciu.dam si čo chcem a načo mám chuť.tym pádom už vydržím.ale je to sranda lebo už aj tak toho veľa nepojem..ale keby si nedám budem v týždni spekulovat.no dnes na obed mame napríklad kuraciu "fasirku" pomlete kuracie prsia,trochu toho bielkovinoveho chleba pomleteho,cibulka,lyžička horcice,upecie sa.ja mám k tomu zeleninu,rodinka zemiakové pyre.ked ono je to o tím že už si človek musí dávať pozor stále.vianoce som jedla vsetko tak kilo a pól išlo hore.keby som nedodrziavala a vrátila sa k starému zas to pôjde pomaličky pekne hore.je to makacka stále rozmyslat čo jesť a kedy
@kiristinka1 skusim aj ja nejake pekarne pozriet, ci nejaky dobry nenajdem. Ja som len z roznych obchodnych retazcov skusala. Ja napriklad cez vianoce nepriberiem, jem vsetko, ale snazim sa tak pomenej. Mas naozaj moj uprimny obdiv, no caka nas to vsetky, prestavit sa v hlave.
@kiristinka1 odkial mas konjakove cestoviny?
@mucilienka slimpasta.sk
majú aj v tescu https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...
Dievcata, aj mate skusenosti s tymito cestovinami? Jete ich pri diete? A ako chutia?
ja som mala shirataky a sú také bez chuti
Oni sú samé o sebe bez chuti.ja ich varím v osolenej vode tak sú aspoň slané.naberu chuť z omáčky.zazraky chuťové to nie sú,ale popri sackoch to je delikatesa 😂👌.ja som jedla po sackoch cottage z lídla a muž hovorí že keď tak na mna pozerá by si myslel že jem minimalne sacher tortu a nie cottage.ked človek vkuse sackuje akekolvek spestrenie je super
@bubu37
@kiristinka1 to asi nevadi ked su bez chuti, pokial je omacka dobra, nie? 🙂 myslis, ked si skoncila uplne so sackami si jedla cottage? 🙂 ty si to ako mala nastavene? Tie 3 mesiace si to mala aj s tou prechodovou fazou?
Baby prisli sme z oslavy a musim sa pochvalit... nic som neochutnala... take uzasne jednohubky tam boli, torta vyzerala este lepsie a mne dali nakrajanu uhorku a to som jedla hehe a pila cistu vodu kym mi ju mala nevyliala.. mozem s klidnym svedomim si lahnut po dnesku... ale sliny mi tiekli riadne 😆
@veronika1037 teeeda 🙂 takto si sa dokazala udrzat? 🙂 super 👍
@lukelu bolo co robit, ale nie nie musim byt chudsia v lete 😂 inak baby nejake overene recepty na vyblednutie strii? Mam dve sice len malinke ale vidno to v plavkach.
@veronika1037 chudsia si uz teraz 🙂 a do leta mas casu ajajaaaj 🙂 s tvojou volou budes mat v maji 50 kil 🙂
@lukelu hhahaha ze 50kg 😂 teraz mam momentalne 79,5kg. Inak financne je to dost drahe 😐
@veronika1037 je to narocne. Dokedy ju planujes drzat? Lebo podla mna kedsa budes stravovat racionalne, budes chudnut aj potom.
@lukelu ved prave toto. Chcela som schudnut 20kg. To mi povedala ze to rata okolo 3 a pol mesiaca. Tak som si povedala, ze vydrzim 2 mesiace a potom budem zdravsie jest. Uvidime uz nemozem na tony jest cokoladku ako predtym 😂
@veronika1037 z kolkych kg ides a aku mas vysku? Cokoladku veru nie, ale napriklad cokoladovy koktejl je fajn ;)
👍
Hlasim sa Vam z dnesneho ranneho vazenia 20. den -6kg dole... z 85kg na 78,9kg

@katulkaaaaaa tak to mas lepsie. Ja mam len 3 sacky diety. A aj buduci tyzden este 3 sacky diety, len uz s tym hlavnym jedlom ich 😕