Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@veronika1037 mne poradkyna povedala ze cottage mozem. Inak ani ja uz nemam nejake zachvaty hladu. A ked si robila tu zapekanu zeleninu (ak si dobre pamatam 🙂 ), kolko si z nej zjedla?
@lukelu tak za dve hrste asi ... ale tam som samozrejme trosku porusila kedze sa vajicko nesmie.... a my sme tam dali...
@veronika1037 mne napriklad vajicka nezakazala, ze sice nie su idealne ale mozu sa. Dakujem za radu 🙂
@lukelu sranda kazdemu nieco uplne ine hehe
@veronika1037 ano, aj ja mam ten pocit 🙂 ono logicky vajicko nemoze vadit, lebo je to bielkovina. Jedinou "vadou" moze byt zltko skrz vyssieho obsahu tukov.
Porovnajte sáčky,koľko majú v porovnaní s: vajce 50 gr má Bielkovín 6,19, Sacharidy 0.47,Tuky 5.4 ,Kcal 76. Tuniak vo vlastnej šťave 100gr Bielkovín 7.3, Sacharidy 6.3, Tuky 7.9 Kcal 145
lukelu, dakujem🙂
Babyyyy ako ste na tom s vahou? Ja 27. den a -7,5kg.
@veronika1037 ty ides ako pila 🙂 ja mam dnes 13 den a 3,2 dole.
@lukelu musiiiim hehe manzel ma dole 10kg a ja len zavidim hehe
@veronika1037 muzom to ide lahsie 🙂 a zase, on ide aj z vyssej vahy 😉
@lukelu ale inak aj tebe tlieskam.velmi pekne 😉
@veronika1037 dakujem 🙂 konecne sa mi vaha prehupla pod 65, tak sa tesim 🙂 v utorok idem k poradkyni 🙂
@veronika1037 len si ich nakrajala a upiekla v rure? Aj si ich korenila?
Ja som si teraz dala na obed polku sacku fasirky nf a k nej kusok kuracich prs a kusok karfiolu zapeceneho 🙂
@lukelu dala som len rascu mletu a trosku zelerovej vnatky a do rury. My mi budeme jest miesto hranoliek aj s masom potom
@veronika1037 fakt su take dobre?
😀 dakujem 🙂 tak ich iste skusim, ked ich obe tak ospevujete 😉
@lukelu ja moc nemam rada zeler aj som sa toho obavala vo to bude to mi poradkyna navrhla ze si to mam spravit. Ale ono to tak ani nechuti 😉 treba vyskusat.
@veronika1037 urcite skusim 🙂 dakujem za tip 👍
Och bože nemôžem vypiť tu kávu bez mlieka 😣 a straaaaasne mi chýba...ako ste to vy riešili?
Baby aj moja mamina si da do kavy mlieko a aj cukor ale xylitol. Vsetko jej poradila poradkyna

@lukelu my mame na jeden den 15dkg sunky, maso vobec a mliecne vyrobky tiez nie. A zeleninu doobeda zjem napriklad jednu uhorku a poobede kalerab alebo opacne. Jnak hladna ani nie som nidky.