Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
a Ty ako?
Jedna kočka tu predáva ketodiet https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/keto-diet-skusenosti-2/
ak si tam zadáš všetko správne (súčasnú a cieľovú váhu, výšku, vek a aktivitu), vypočíta ti to príjem na chudnutie. to treba dodržovať na +- 100%. , stredne aktívnu aktivitu,nastavíš v môj profil - nastavenie jedálnička.Ja som si upravila pomer sacharidov,tukov a bielkovín spočítala som si, či mi kalórie za B T a S dávajú dokopy takú hodnotu ako mi odporúča na chudnutie. (1g S aj 1g B majú po 4kcal a 1g T má 9kcal) .
áno 1400 kcal
Ahojte chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s nápojom na chudnutie Biocom za každú odpoveď budem vďačná.
Kde v PE to kupim?
Caute baby☺dnes 19 den - 7kg👍vikend narocny boli sme na horach kde vsetci len jedli a pili ale dala som to😅
@katulkaaaaaa z akej vahy ides?
@veronika1037 na zaciatku som mala 64.7 dnes rano 57.4 vyska mini 155cm😂
@katulkaaaaaa klobuk doleeee 🙂👍
Dievcata idem si po radu...3t na 3 sackoch 1t na 2 1t na 1...co vy na to?chcem zabranit jojo efektu ale uz to nechcem drzat neviem kolko moja vysnena vaha bola 55kg chyba mi teda 2.5kg a to myslim dam aj takto co myslite?stredu su 3t
@katulkaaaaaa ja teda skusenost nemam, ale ked vidim ako ti ta vaha ide raketovo dole, som presvedcena o tom, ze to takto das. Cize chces prejst na dva a potom na jeden a dost?
@lukelu ano tak nejako a potom hned prejst na zdravy jedalnicek ktory mam od vyzivovej poradkyne😉 plus kruhovy trening uz mam pernamentku😊
@katulkaaaaaa fiha, aj jedalnicek mas? 🙂 a vyzera ako?
@lukelu zo stranky chudnutie zdrava strava😉v podstate to co vsetky vieme vela zeleniny ovocie chude mäso chlieb bez drozdia cotage 😉ja mam vela od trenerov veci bola som v jarnej premene u p.Karabinosa
@katulkaaaaaa tak ty musis mat znalosti ako ziadna z nas 🙂 budeme chudnut pod tvojim vedenim 😉
Caute baby tak ja som to nedala polievky vobec nejem nechutia mi zlihala som takze som si to upravila podla seba rano koktejl obed kuskus s kuracim meskom a zelenina alebo palacinky z spaldovej muky atd. a na veceru zas koktejl za necely tyden pomali dve kila dule

@veronika1037 no super. Ja teda cukor nie, ale mlieko si fakt davam 🙂