icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

danca1984
1. sep 2013

ahojte. Tak 7 dni za mnou. A dole 4,5 kg. uvedomujem si že je to len voda a keby som teraz začala jesť normalne hned je to nazad. pri príjme toľkých tekutín sa cítim ako prietokový ohrievač 😀 Ale celkom sa to da. Hlad uz nie je taky strasny. tesim sa ked prejde este 9 dní a kúpim si u poradkyne tie tycinky. Ake su tie ovsene kase? Ja tie samotne co predavaju napr Emko - nemozem jest fuj. Tak asi tie od CD su podobne, vsak? alebo este horsie? to asi si kupovat nebudem. Skor len tie tycinky. Uz mam vytipovane ktore shaky a polievky si budem kupovat dalej. Dnes som sa aj merala. Ubytky celkom su. Od zajtra planujem zacat cvicit (chodila som do fitka aj pred zacatim CD tak hadam to budem zvladat.) Je to tazke, ale ked vidim vase PERFEKTNE krasne vysledky - to je dokaz ze sa to da zvladnut. 😵

voskovka
1. sep 2013

@danca1984 tvoja poradkyna ti mala povedat ze prvych 14dni sa necvici....telo ma celkovo problem vysporiadat sa s novou stravou tak pockaj este aspon tyzden a zbytocne ho nezatazuj.

danca1984
1. sep 2013

@voskovka aj na svojej stranke pisu ze ak clovek cvicil aj pred tym tak moze v tom pokracovat. Prvy tyzden som bola unavena a teraz sa to skludnuje takze chcela by som uz chodit do fitka. tak neviem. Vravela ze ano nemlo by sa cvicit ale ked som cvicila cca cely rok pred zacatin CD tak mozem v tom pokracovat.

marost
1. sep 2013

@danca1984 ano, ak ste na aktivitu zvyknute tak netreba to prerusovat a pokracovat... Obmedzenie plati skor pre tych, ktori neevicia ale pocas diety chcu zacat...

ewka23
1. sep 2013

Ja som zatial vyskusala len tu jablkovo skoricovu kasu a ta mi celkom chutila..len som si to neuvedomila a dala som tam viac vody a mala som z toho shake ;))

ad50
2. sep 2013

@nekonecna Sorry, volaka som zmatena...

kapokapo
4. sep 2013

ahojte, takze vaha 71,1 kg, vyska 180 cm, som spokojna. Od pondelka prechadzam na 3 tyzdne prechodu na pevnu stravu.
@marost som sa chcela este tea opytat, ci pocas prechodu na pevnu stravu este nieco zhodim alebo zu budem stat, alebo aku mas skusenost?

marost
4. sep 2013

@kapokapo Ahoj Ahoj, ak nezacnes zrat co nemas, este cca 1-2 kila zhodis 🙂)))))) drzim palce

kapokapo
5. sep 2013

@marost juchuuuu, dik, a ty si ako dlho po diete a ako sa stravujes? pribral si?

marost
5. sep 2013

@kapokapo ahoj, neviem ako dlho. niekolko mesiacov ale neratam to. stravujem sa v style "paleo" takze vahu si udrziavam, nepribral som ani gram. ale nedodrziavam to striktne. teraz som za 2 dni zmastil cely plech sliivkoveho kolaca a ratam ze do 3 dni mam naspat svoju vahu 🙂

kapokapo
5. sep 2013

@marost tu paleo stravu ti oni odporucili? alebo si sa ty hned po diete tak rozhodol? Ja neviem ci chcem prejt na komplet stravu, zemiaky, ryza, cetsoviny, pecivo, sa bojim, ze naberiem zasa...

kapokapo
5. sep 2013

veget na modrom koniku s coko tycinkou Cambridge....

marost
5. sep 2013

@kapokapo sa som sa rozhodol kedze takato strava je v podstate velmi obmedzena sacharidmi

lakinko
9. sep 2013

Ahojte tak dnes som sa k vám pridala aj ja. Mám za sebou kavu ☹bez cukru a mlieka a vanilkový shake. Tak som zvedavá ako to vydržím papat.

kapokapo
10. sep 2013

Ahojte, dobre rano..... babanovy shake, modry konik , vaha 70, 1 kg, vyska 179 cm, schudla som za necele 4 mesiace 23,5 kg. Som na udrziavacej faze, ale dufam, ze este zhodim zo 3 kilka🙂

eset19
10. sep 2013

ahojte. dnes som zacala s CD a dufam, ze sa mi podari schudnut. citala som tu vela pozitivnych ohlasov, tak hadam to funguje 😉

lakinko
10. sep 2013

Ahoj tak som druhý den na CD a včera som si musela dat 2 kalerabiky cez den aby som vydržala a 4 sačiky ako mi povedala konzultntka , že ked budem hladná. OChhhhhh je to dost naročne necitím sa vobec najedená a to furt stavanie zo stoličky pomaly každu pol hodku a ist na ........... 😒

pente123
10. sep 2013

@kapokapo BIG LIKE!!! chcem to zacat znovu, ale myslim si ze nie celych 12 tyzdnov, iba 4, este som nevolala poradkyne... chystam sa na to psychicky :D :D odkedy som skoncila s CD mam naspat 2-2,5 kg , ale zjem vsetko, okrem cukru, zemiakov, cestovin, a pš. muky. ........... 10 kg este rada by som chudla :/

nekonecna
10. sep 2013

@kapokapo vyzeras fantasticky,,,

nekonecna
10. sep 2013

dnes som si kupila po dlhej dlhej dobe šaty, a to po kolena, uzasny pocit prist do obchodu a vybrat si na seba nieco pekne, vsetkym CD odporucam, co ste sa dali na boj vydrzte, ten vysledok stoji za to

pente123
10. sep 2013

@nekonecna maximalne suhlasím! ani neverim tomu, ze nosim velkost č.40, a trická M-ky! a to, ze mozem nakupovat skoro hocikde nielen v C&A 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😀 😀 😀 😀 😀

kapokapo
10. sep 2013

@nekonecna dakujem!tesim sa velmi....

kapokapo
10. sep 2013

@pente123
@nekonecna Baby, aj ja zu nechcem C&A, vsade krasne veci a ja nohavice vzdy len tam, inde mi nesadli vobec 🙂)))

eset19
11. sep 2013

ahojte, neviete mi prosim poradit, ako spravne namiesat ten shake na ranajky? mne tam totiz ostavaju hrcky, aj ked sa snazim to urobit podla navodu... 😝 dakujem za pomoc

lakinko
11. sep 2013

kríííza dnessss ale velkáááááá.

miaa19
11. sep 2013

Ahojte dievčatá. Ja som diétu držala pár týždňov, ale neskôr som to musela prerušiť. Mám na predaj niekoľko koktejlov, aj polievok. Na cene sa viem dohodnúť, ak by mal niekto záujem 🙂 🙂

lakinko
11. sep 2013

baby je tu nejaka z vas ktorá to tiež nevdržala byt len na tých sačkoch ako ja? Mne bolo strašne zle od hladu. Dnes som to porušila dala som si šalat s kuracím maskom. Ale na stranke CD som čítala kde je program 1 zdrave jedlo plus 3 sačiky.
Ja asi zostanem pri tomto že sa na obed napapám nejakeho šalatiku s maskom a cez den si dam 4 sačiky cd. Pojde to asi pomalšie ale nemožem teda neviem len na takejto strave fungovat. Bohužial mám taku robotku kde sa musím sustredit a dnes to bolo brutal. Písla som aj mojej kontultantke čo si možem dat ale zatial neodpísala. ☹

maros313
Odpoveď bola odstránená
nekonecna
11. sep 2013

@kapokapo vidis ja som nechodila ani tam, myslela som si ze na mna nikde nic nemaju, nerada somnakupovala pre seba

nekonecna
11. sep 2013

@eset19 ja to vypijem aj s hrckami, ale staci habarkou zamiesat alebo popucit lyzickou