Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@voskovka aj na svojej stranke pisu ze ak clovek cvicil aj pred tym tak moze v tom pokracovat. Prvy tyzden som bola unavena a teraz sa to skludnuje takze chcela by som uz chodit do fitka. tak neviem. Vravela ze ano nemlo by sa cvicit ale ked som cvicila cca cely rok pred zacatin CD tak mozem v tom pokracovat.
Ja som zatial vyskusala len tu jablkovo skoricovu kasu a ta mi celkom chutila..len som si to neuvedomila a dala som tam viac vody a mala som z toho shake ;))
veget na modrom koniku s coko tycinkou Cambridge....
Ahojte tak dnes som sa k vám pridala aj ja. Mám za sebou kavu ☹bez cukru a mlieka a vanilkový shake. Tak som zvedavá ako to vydržím papat.
Ahojte, dobre rano..... babanovy shake, modry konik , vaha 70, 1 kg, vyska 179 cm, schudla som za necele 4 mesiace 23,5 kg. Som na udrziavacej faze, ale dufam, ze este zhodim zo 3 kilka🙂
ahojte. dnes som zacala s CD a dufam, ze sa mi podari schudnut. citala som tu vela pozitivnych ohlasov, tak hadam to funguje 😉
Ahoj tak som druhý den na CD a včera som si musela dat 2 kalerabiky cez den aby som vydržala a 4 sačiky ako mi povedala konzultntka , že ked budem hladná. OChhhhhh je to dost naročne necitím sa vobec najedená a to furt stavanie zo stoličky pomaly každu pol hodku a ist na ........... 😒
@kapokapo BIG LIKE!!! chcem to zacat znovu, ale myslim si ze nie celych 12 tyzdnov, iba 4, este som nevolala poradkyne... chystam sa na to psychicky :D :D odkedy som skoncila s CD mam naspat 2-2,5 kg , ale zjem vsetko, okrem cukru, zemiakov, cestovin, a pš. muky. ........... 10 kg este rada by som chudla :/
dnes som si kupila po dlhej dlhej dobe šaty, a to po kolena, uzasny pocit prist do obchodu a vybrat si na seba nieco pekne, vsetkym CD odporucam, co ste sa dali na boj vydrzte, ten vysledok stoji za to
ahojte, neviete mi prosim poradit, ako spravne namiesat ten shake na ranajky? mne tam totiz ostavaju hrcky, aj ked sa snazim to urobit podla navodu... 😝 dakujem za pomoc
kríííza dnessss ale velkáááááá.
Ahojte dievčatá. Ja som diétu držala pár týždňov, ale neskôr som to musela prerušiť. Mám na predaj niekoľko koktejlov, aj polievok. Na cene sa viem dohodnúť, ak by mal niekto záujem 🙂 🙂
baby je tu nejaka z vas ktorá to tiež nevdržala byt len na tých sačkoch ako ja? Mne bolo strašne zle od hladu. Dnes som to porušila dala som si šalat s kuracím maskom. Ale na stranke CD som čítala kde je program 1 zdrave jedlo plus 3 sačiky.
Ja asi zostanem pri tomto že sa na obed napapám nejakeho šalatiku s maskom a cez den si dam 4 sačiky cd. Pojde to asi pomalšie ale nemožem teda neviem len na takejto strave fungovat. Bohužial mám taku robotku kde sa musím sustredit a dnes to bolo brutal. Písla som aj mojej kontultantke čo si možem dat ale zatial neodpísala. ☹

ahojte. Tak 7 dni za mnou. A dole 4,5 kg. uvedomujem si že je to len voda a keby som teraz začala jesť normalne hned je to nazad. pri príjme toľkých tekutín sa cítim ako prietokový ohrievač 😀 Ale celkom sa to da. Hlad uz nie je taky strasny. tesim sa ked prejde este 9 dní a kúpim si u poradkyne tie tycinky. Ake su tie ovsene kase? Ja tie samotne co predavaju napr Emko - nemozem jest fuj. Tak asi tie od CD su podobne, vsak? alebo este horsie? to asi si kupovat nebudem. Skor len tie tycinky. Uz mam vytipovane ktore shaky a polievky si budem kupovat dalej. Dnes som sa aj merala. Ubytky celkom su. Od zajtra planujem zacat cvicit (chodila som do fitka aj pred zacatim CD tak hadam to budem zvladat.) Je to tazke, ale ked vidim vase PERFEKTNE krasne vysledky - to je dokaz ze sa to da zvladnut. 😵