icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

lukelu
4. feb 2017

@veronika1037 snazila som sa najst tvoju fotku zelerovych hranoliek, ale akosi sa mi nedari 🙂 ako si ich prosim piekla a korenila?

werunkah
5. feb 2017

Ahoj holky, tak ja hlasim po 3 tydnech skromnych 4,5 kg dole na inbody (z toho 3 kg tuku), doma je to presne 4 kg celkove. 6 cm v pase. No mohlo to byt lepsi. Ale ja jsem rada, ze to jde aspon takto pomalu. Pri vysce 160 cm a pocatecni vaze na Inbody 67,7 a doma 65,8 je to lepsi, jak nic. Ja bych sama 4 kg za 3 tydny nikdy dolu nedala. Ale teda zhrozila jsem se, kdyz jsem se mrkla na podrobnou analyzu a zjistila, ze na stehnech neslo dolu vubec nic na centimetrech a na hmotnosti 20 dkg na tuku dolu a zaroven 20 dkg na svalech nahoru. Je pravda, ze po detech mam spise sklony k hruskoidnimu tvaru postavy (driv jsem byla presypaci hodiny, pekne soumerna). Ale ze bych neshodila za 3 tydny vubec nic na stehnech, tak to me vydesilo. Zatim nesportuju, ale jak zacnu trochu pridavat jidlo a budu mit vic energie, chci zacit s rychlou chuzi kombinovanou s behem. To me bavi. Snad to pomuze. Mate nekdo taky podobnou zkusenost, ze na problematickych partiich jste nezhubly ani pri Cambridge nebo NF?

veronika1037
5. feb 2017

@lukelu ahoj, no ja som dala tusim len sol a tak do truby.
Boze ja sa vam musim priznat... boli sme v kine na Vsetko alebo nic (mimochodom vynikajuci film) a po 5 tyzdnoch som si dala pukance a colu 🙈🙊😢

dione84
5. feb 2017

Babenky moje ja som to nezvládla včera sme boli na oslave a zjedla som všetko čo som videla...som zo seba sklamaná ale idem ďalej...😢😭😢 a do stredy sme na hoteli v Tatrách ďalšia veľká výzva predo mnou...

lukelu
5. feb 2017

@werunkah mne to ide este pomalsie, resp.prakticky vobec. Za tyzden od merania mam dole 0,2 kg!!! To kvoli takemu ubytku sa mi ani neoplati dietu drzat ☹ a dnes mam 21 den. Som dufala ze aspon 4 kila budu dole 😔

lukelu
5. feb 2017

@veronika1037 dakujem. No ked sa tak staviam na vahu, asi si uz ozaj nebudem davat nic len sacky. I ked som striktne na bielkovinach pridanych.

lukelu
5. feb 2017

@dione84 neboj, nabehnes na to znovu 😉

bubu37
5. feb 2017

Dievčatá, našla som starú brožúru cambridge,pocítila som Vám to,len som mala brožúru rozmocenu ,tak je to horšie vidieť

bubu37
5. feb 2017

Ja keď som držala dieru, naozaj som dodržiavala ,lebo keď jeden deň porušite,vypadnete z ketozy,pri nej sa spaľujú tuky.Kym nabehnete znova do ketozy,trvá to aj 3 dní.Musite si povedať,že ten mesiac vydržíte,ja som za mesiac schudla čistý tuk 7.5 kg,nemala som veľkú váhu,67 kg a 165 cm.Tajze držte sa!!!

lukelu
5. feb 2017

@bubu37 ja som z mojich 3,1 pri merani mala 3 kila cisteho tuku a ketozu velmi silnu. Takze nerozumiem preco takmer ziadny ubytok u mna.

bubu37
5. feb 2017

@lukelu treba vydržať,ono sa to určite pohne!

minnie55
5. feb 2017

Baby, date mi niektora link na cambridge stranku ? Ja som nasla len cesku, ale snad maju aj slovensku, nie ?? Dakujem 🙂

bubu37
5. feb 2017

@minnie55 na Slovensku už nie je

bubu37
5. feb 2017
mucilienka
5. feb 2017

A kocky vsimli ste si, ze czmbgidge vyrabali v UK a nutrifood vo FRA?...ide o uplne inu dietu, asi na SVK prestala platit licencia na cambgidge...
Chutovo je to krok k horsiemu, podla mna

ariana18
5. feb 2017

ahojte dievcata 🙂 chcem sa opytat ak som spravne pochopila tak CD skoncila a zacalo nutrifod 🙂 teda ak ide o tu prvu fazu ake "sacky" sa konzumuju , potom ako to vychadza cca cenovo pozerala som produkty a je toho vela druhov a dalej ci taka strava nesposovuje zapchu 🙂 a ak ste tu niektora ktora ste schudli ci sa vam nevratili kila po prechode na nesackove stravovanie dakujem 🙂

veronika1037
5. feb 2017

@ariana18 vychadza to 9euro na jeden den. Ale to ti nepoviem, ci sa vratia kila kedze som len v chudnucej faze... ale ja si myslim ked clovek zacne jest tak ako predtym tak ano. Poradkyna ti nastavi, ze ake sacky mozes a ake nie.

werunkah
5. feb 2017

@lukelu Hmm, ale ty zase mas dole opravdu jen ten tuk. Mne sly k tomu i svaly... A stehna nic. Ja uz taky nejsem jen na 3 pytlikach. To bych umrela hlady. Asi od 9. dne mam k tomu denne jeste jednu kedlubnu (kalerab) a od 3. tydne jeste k te kedlubne jednu malou misku dusene cukety se zampionama s tou jejich vegetou a cesnekem. Na to se tesim celej den, protoze jinak mam jen kase a koktejly. Polivky, spagety apod. do sebe nedostanu☹

werunkah
5. feb 2017

@lukelu
A tvoje poradkyne ti to jak vysvetluje, ze se ti vaha nehybe??

majka10
5. feb 2017

@mucilienka áno tak ja som tu už písala ze cd bola omnoho lepšia aj chuťovo aj som lepšie s ňou chudla....aj keď poradkyna stále si hovorí svoje ze je to do isté nie je už len ta chuť ....

veronika1037
5. feb 2017

@majka10 a mna moja poradkyna presviedca ze nutrofood je chutovo ovela lepsi... ze jej to vsetci hovoria. Ja to neviem porovnat.

werunkah
5. feb 2017

@dione84 No tak to te obdivuju. Ja si nedovedu predstavit, ze budu nekde v hotelu a nedam si poradnou hotelovou snidani atd. To bych na pytlikach nedala.

majka10
5. feb 2017

@veronika1037 nech si skúsi dať tu vegetku v tom je riadny rozdiel predtým som to masla ako jedlo keď bolo zle teraz to ledva dám raz za čas je to ble....

veronika1037
5. feb 2017

@majka10 je pravda ze vegetu nam predala cambridge, povedala ze ta je lepsia som si myslela ze kvalitovo a nie chutovo... aspon viem

lukelu
5. feb 2017

@werunkah len vies, ked sa to tak dlho nehybe, je to velmi frustrujuce 😔 ja zeleninu takmer nejem, davam si kuraciu sunku a syr a cottage, ked je zle. A mam koktrj, hlavne jedlo. No je fakt ze napriklad dnes som si polievku ani nedala uz.

lukelu
5. feb 2017

@werunkah poradkyni som to nehovorila, myslela som, ze sa to tento tyzden pohne a nic.

veronika1037
5. feb 2017

mne je posledne dni hrozne od zaludka.... som strasne nafuknuta, kazdu hodinu chodim na wcko... no neviem co sa to deje... a to ani nehovorim, ze sa vaha ani nepohla....

lukelu
5. feb 2017

@veronika1037 nemoze to byt z tej vody?

veronika1037
5. feb 2017

@lukelu ja som uz nad tym rozmyslala... lebo ako som si ju dala tak som lietala na zachod a normalne mi brucho pracuje vkastne creva a naduva ma neskutocne...

lukelu
5. feb 2017

@veronika1037 skus ju neuzivat par dni, uvidis ci sa to upravi