Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Ahoj holky, tak ja hlasim po 3 tydnech skromnych 4,5 kg dole na inbody (z toho 3 kg tuku), doma je to presne 4 kg celkove. 6 cm v pase. No mohlo to byt lepsi. Ale ja jsem rada, ze to jde aspon takto pomalu. Pri vysce 160 cm a pocatecni vaze na Inbody 67,7 a doma 65,8 je to lepsi, jak nic. Ja bych sama 4 kg za 3 tydny nikdy dolu nedala. Ale teda zhrozila jsem se, kdyz jsem se mrkla na podrobnou analyzu a zjistila, ze na stehnech neslo dolu vubec nic na centimetrech a na hmotnosti 20 dkg na tuku dolu a zaroven 20 dkg na svalech nahoru. Je pravda, ze po detech mam spise sklony k hruskoidnimu tvaru postavy (driv jsem byla presypaci hodiny, pekne soumerna). Ale ze bych neshodila za 3 tydny vubec nic na stehnech, tak to me vydesilo. Zatim nesportuju, ale jak zacnu trochu pridavat jidlo a budu mit vic energie, chci zacit s rychlou chuzi kombinovanou s behem. To me bavi. Snad to pomuze. Mate nekdo taky podobnou zkusenost, ze na problematickych partiich jste nezhubly ani pri Cambridge nebo NF?
@lukelu ahoj, no ja som dala tusim len sol a tak do truby.
Boze ja sa vam musim priznat... boli sme v kine na Vsetko alebo nic (mimochodom vynikajuci film) a po 5 tyzdnoch som si dala pukance a colu 🙈🙊😢
Babenky moje ja som to nezvládla včera sme boli na oslave a zjedla som všetko čo som videla...som zo seba sklamaná ale idem ďalej...😢😭😢 a do stredy sme na hoteli v Tatrách ďalšia veľká výzva predo mnou...
@veronika1037 dakujem. No ked sa tak staviam na vahu, asi si uz ozaj nebudem davat nic len sacky. I ked som striktne na bielkovinach pridanych.
Ja keď som držala dieru, naozaj som dodržiavala ,lebo keď jeden deň porušite,vypadnete z ketozy,pri nej sa spaľujú tuky.Kym nabehnete znova do ketozy,trvá to aj 3 dní.Musite si povedať,že ten mesiac vydržíte,ja som za mesiac schudla čistý tuk 7.5 kg,nemala som veľkú váhu,67 kg a 165 cm.Tajze držte sa!!!
Baby, date mi niektora link na cambridge stranku ? Ja som nasla len cesku, ale snad maju aj slovensku, nie ?? Dakujem 🙂
A kocky vsimli ste si, ze czmbgidge vyrabali v UK a nutrifood vo FRA?...ide o uplne inu dietu, asi na SVK prestala platit licencia na cambgidge...
Chutovo je to krok k horsiemu, podla mna
ahojte dievcata 🙂 chcem sa opytat ak som spravne pochopila tak CD skoncila a zacalo nutrifod 🙂 teda ak ide o tu prvu fazu ake "sacky" sa konzumuju , potom ako to vychadza cca cenovo pozerala som produkty a je toho vela druhov a dalej ci taka strava nesposovuje zapchu 🙂 a ak ste tu niektora ktora ste schudli ci sa vam nevratili kila po prechode na nesackove stravovanie dakujem 🙂
@ariana18 vychadza to 9euro na jeden den. Ale to ti nepoviem, ci sa vratia kila kedze som len v chudnucej faze... ale ja si myslim ked clovek zacne jest tak ako predtym tak ano. Poradkyna ti nastavi, ze ake sacky mozes a ake nie.
@lukelu Hmm, ale ty zase mas dole opravdu jen ten tuk. Mne sly k tomu i svaly... A stehna nic. Ja uz taky nejsem jen na 3 pytlikach. To bych umrela hlady. Asi od 9. dne mam k tomu denne jeste jednu kedlubnu (kalerab) a od 3. tydne jeste k te kedlubne jednu malou misku dusene cukety se zampionama s tou jejich vegetou a cesnekem. Na to se tesim celej den, protoze jinak mam jen kase a koktejly. Polivky, spagety apod. do sebe nedostanu☹
@mucilienka áno tak ja som tu už písala ze cd bola omnoho lepšia aj chuťovo aj som lepšie s ňou chudla....aj keď poradkyna stále si hovorí svoje ze je to do isté nie je už len ta chuť ....
@majka10 a mna moja poradkyna presviedca ze nutrofood je chutovo ovela lepsi... ze jej to vsetci hovoria. Ja to neviem porovnat.
@veronika1037 nech si skúsi dať tu vegetku v tom je riadny rozdiel predtým som to masla ako jedlo keď bolo zle teraz to ledva dám raz za čas je to ble....
@majka10 je pravda ze vegetu nam predala cambridge, povedala ze ta je lepsia som si myslela ze kvalitovo a nie chutovo... aspon viem
mne je posledne dni hrozne od zaludka.... som strasne nafuknuta, kazdu hodinu chodim na wcko... no neviem co sa to deje... a to ani nehovorim, ze sa vaha ani nepohla....
@veronika1037 nemoze to byt z tej vody?
@lukelu ja som uz nad tym rozmyslala... lebo ako som si ju dala tak som lietala na zachod a normalne mi brucho pracuje vkastne creva a naduva ma neskutocne...
@veronika1037 skus ju neuzivat par dni, uvidis ci sa to upravi

@veronika1037 snazila som sa najst tvoju fotku zelerovych hranoliek, ale akosi sa mi nedari 🙂 ako si ich prosim piekla a korenila?