icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

veronika1037
5. feb 2017

@lukelu ja to ale neuzivam... to som si dala len raz ...

lukelu
5. feb 2017

@veronika1037 jaj, ja som myslela, ze si ju davas stale. Inak pri takom behani na toaletu ako mas, by si mala aj stracat na vahe trosku.

werunkah
5. feb 2017

@lukelu Ja bych zavolala poradkyni, cim to muze byt.

werunkah
5. feb 2017

@veronika1037 Vlakninu jsi zkousela? Psylium?

lukelu
5. feb 2017

@werunkah rano si skusim zmerat ketozu

werunkah
5. feb 2017

@lukelu Ja si ketozu vubec nemerim. Jen po prvnim tydnu poradkyne zkontorolovala, jestli ketoza uz zacala a od te doby se nepta. Asi si taky koupim ty testy, at vim, jak na tom jsem.

lukelu
5. feb 2017

@werunkah mne zistovala pri tom merani po dvoch tyzdnoch a mala som velmi silnu. Tak teraz zo zvedavosti chcem 🙂

tamichloe
5. feb 2017

@werunkah v lekarni

veronika1037
5. feb 2017

@lukelu ved prave to ze by som mala chudnut a nic... mne meria ketozu za kazdym ked som na poradni.

lukelu
5. feb 2017

@veronika1037 ved aj mne, len ja som tam bola len raz 🙂

glloria21
6. feb 2017

@nellyy8 pekny den. Este mate nieco na predaj?

katulkaaaaaa
6. feb 2017

Dobre rano a mne zase pre zmenu nemerala ketozu ani raz😕idem na kontrolu stredu 8.2 prejdem uz na 2 sacky ja sa tak tesim na normalne ranajky😂razny kvaskovy chleba a rajcina to je to co mi najviac chyba😁26den -8kg,z vahy 64.7 na 56.7💪

lukelu
6. feb 2017

@katulkaaaaaa tebe to ide uplne ukazkovo 🙂 cize po mesiaci normalne ranajky budu 🙂

veronika1037
6. feb 2017

No ja som sa inak nasrala rano... stuoim na vahu a uplne presne taku istu mam ako pred tyzdnom na poradni... a to tak dobre mi to islo...

lukelu
6. feb 2017

@veronika1037 moja, vitaj v mojom stagnujucom klube ☹

lukelu
6. feb 2017

U mna dnes pokles na 64,6. Kedze mi uz pred tyzdnom a pol vaha ukazala 64,3, ani sa netesim, len cakam, ako mi to zase vyskoci 😕 ketoza dnes bola stredne fialova, tak hadam to je ok.

mirus1205
6. feb 2017

@mucilienka No mne to poradkyňa vysvetlovala tak, že Cambridge diet nespĺňala nejaké naše slovenské normy , tak preto ju museli zrušiť a nahradili ju Nutrifood-om...V Česku funguje ešte CD- asi tam nemajú také prísne normy.....No vyskúšané mám obidve diéty a myslím, že v CD boli koktejly chutnejšie a tyčinky väčšie 🙂...ale zase NF má lepšie polievky a tie hlavné jedlá, takže to nie je až taká tragédia 🙂

veronika1037
6. feb 2017

@lukelu no aj dnes rano mi bolo hrozne zle... tak neviem asi musim prejst na pevnu stravu

lukelu
6. feb 2017

@veronika1037 pridaj si nejake normalne jedlo. Normalne v zmysle masko a salat.

katulkaaaaaa
6. feb 2017

@veronika1037 ja by som sa obratila na poradkynu ked je ti zle prehana ta na wc a vaha cez to vsetko stoji aby si si neublizila 😦

katulkaaaaaa
6. feb 2017

@lukelu netusim preco je to tak ja vahu zapisujem do diara od zaciatku a sledujem ,teraz mam zenske dni tak som nafuknuta ale aj tak vaha isla trochu dole ale 4 dni mi to stalo

lukelu
6. feb 2017

@katulkaaaaaa netusim ani ja. Akoze stale cakam na MS, tak mozno zadrziavam vodu. Ale zeby az tak dlhoooo? 😲

majka10
6. feb 2017

@veronika1037 no cd vo fakt ako vývar títo z nf neviem k ničomu prirovnať

werunkah
6. feb 2017

@katulkaaaaaa No tobe to teda pekne jede dolu! Ja jsem si na zacatku naivne myslela, ze dam dolu 8 kg za mesic. Ale bez sance.

katulkaaaaaa
6. feb 2017

@werunkah ja som dufala ze dam dole 5 toto je aj pre mna velke prekvapenie

veronika1037
6. feb 2017

Vcera som sa zo srandy odfotila, ze ake to bude.... no myslela som si ze vacsi rozdiel bude...

lukelu
6. feb 2017

@katulkaaaaaa
@werunkah
Ja budem rada, ked dam aspon tych 5 za mesiac dole 😀

lukelu
6. feb 2017

@veronika1037 ved to aj rozdiel je! Sa pozri na mensie brusko a aj ruky mas tensie.

veronika1037
6. feb 2017

@lukelu noe je ti z rovnakej dialky fotene... tak nehovorim, ze som neschudla ... ale tak sere ma ta stagnujuca vaha ty ma isto chapes 😐

lukelu
6. feb 2017

@veronika1037 ja ta chapem uplne dokonale, prezivam to dvakrat tak dlho ako ty. Tebe to islo tak krasne. Ale tu v diskusii dievcata spominaju, ze vaha im povedzme par dni stala a potom sa aj o kilo pohla dole.