Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@veronika1037 jaj, ja som myslela, ze si ju davas stale. Inak pri takom behani na toaletu ako mas, by si mala aj stracat na vahe trosku.
@veronika1037 Vlakninu jsi zkousela? Psylium?
@lukelu ved prave to ze by som mala chudnut a nic... mne meria ketozu za kazdym ked som na poradni.
@veronika1037 ved aj mne, len ja som tam bola len raz 🙂
Dobre rano a mne zase pre zmenu nemerala ketozu ani raz😕idem na kontrolu stredu 8.2 prejdem uz na 2 sacky ja sa tak tesim na normalne ranajky😂razny kvaskovy chleba a rajcina to je to co mi najviac chyba😁26den -8kg,z vahy 64.7 na 56.7💪
@katulkaaaaaa tebe to ide uplne ukazkovo 🙂 cize po mesiaci normalne ranajky budu 🙂
No ja som sa inak nasrala rano... stuoim na vahu a uplne presne taku istu mam ako pred tyzdnom na poradni... a to tak dobre mi to islo...
@veronika1037 moja, vitaj v mojom stagnujucom klube ☹
U mna dnes pokles na 64,6. Kedze mi uz pred tyzdnom a pol vaha ukazala 64,3, ani sa netesim, len cakam, ako mi to zase vyskoci 😕 ketoza dnes bola stredne fialova, tak hadam to je ok.
@mucilienka No mne to poradkyňa vysvetlovala tak, že Cambridge diet nespĺňala nejaké naše slovenské normy , tak preto ju museli zrušiť a nahradili ju Nutrifood-om...V Česku funguje ešte CD- asi tam nemajú také prísne normy.....No vyskúšané mám obidve diéty a myslím, že v CD boli koktejly chutnejšie a tyčinky väčšie 🙂...ale zase NF má lepšie polievky a tie hlavné jedlá, takže to nie je až taká tragédia 🙂
@lukelu no aj dnes rano mi bolo hrozne zle... tak neviem asi musim prejst na pevnu stravu
@veronika1037 pridaj si nejake normalne jedlo. Normalne v zmysle masko a salat.
@veronika1037 ja by som sa obratila na poradkynu ked je ti zle prehana ta na wc a vaha cez to vsetko stoji aby si si neublizila 😦
@lukelu netusim preco je to tak ja vahu zapisujem do diara od zaciatku a sledujem ,teraz mam zenske dni tak som nafuknuta ale aj tak vaha isla trochu dole ale 4 dni mi to stalo
@katulkaaaaaa netusim ani ja. Akoze stale cakam na MS, tak mozno zadrziavam vodu. Ale zeby az tak dlhoooo? 😲
@veronika1037 no cd vo fakt ako vývar títo z nf neviem k ničomu prirovnať
@katulkaaaaaa No tobe to teda pekne jede dolu! Ja jsem si na zacatku naivne myslela, ze dam dolu 8 kg za mesic. Ale bez sance.
@werunkah ja som dufala ze dam dole 5 toto je aj pre mna velke prekvapenie
@katulkaaaaaa
@werunkah
Ja budem rada, ked dam aspon tych 5 za mesiac dole 😀
@veronika1037 ved to aj rozdiel je! Sa pozri na mensie brusko a aj ruky mas tensie.
@lukelu noe je ti z rovnakej dialky fotene... tak nehovorim, ze som neschudla ... ale tak sere ma ta stagnujuca vaha ty ma isto chapes 😐
@veronika1037 ja ta chapem uplne dokonale, prezivam to dvakrat tak dlho ako ty. Tebe to islo tak krasne. Ale tu v diskusii dievcata spominaju, ze vaha im povedzme par dni stala a potom sa aj o kilo pohla dole.

@lukelu ja to ale neuzivam... to som si dala len raz ...