Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@veronika1037 parada aky rozdiel !! nebud skromna vaha sere aj mna ja som skusala milion diet viem ake je to na figu ked nieco na co spoliehas nefunguje ale nevzdavaj to,prekonzultuj s poradkynou a zarad na obed meso syry zeleninu...ja takto mam od zaciatku a vaha dole ide ja by som umrela jest len tie sacky...
@veronika1037 merias sa metrom?? vaha moze kolisat stat ked mame ovulaciu menzes a milion veci co my zeny mame ...
@katulkaaaaaa ja mam vela zeleniny ale uz mi je ztoho zle.. ani varit neviem co mozem... a surovy kalerab, biela redkovka a uhorka mi uz lleze ale paradne na nervy...
@katulkaaaaaa nemeriam lebo to je tiez take viac zatiahnem povolim a tak
@veronika1037 maso potrebujes a syr vajcia ...proste bielkovina
@katulkaaaaaa inak mne povedala poradkyna, ze mam uplne vylucit mliecne vyrobky... ze z toho rastie brucho
@veronika1037
tak meraj stale v tom istom bode ,ja ked som chudla aj na sutaz pre mna neboli kila dolezite pri cviceni som dokonca na vahe dala plus 2kg ale pevne telo som mala ako nikdy ,centimetre su dolezite...teraz mam s NF -8 pas aj boky
@katulkaaaaaa skusim sa pomerat ked budem doma...
@veronika1037 poradkyna ta nemerala na zaciatku?nechapem ze to vsetky nerobia rovnako
@veronika1037 presne to co ti katulka radi, zarad radsej viac bielkovin
@katulkaaaaaa nie nemerala ... iba odvazila nic viac
@lukelu zajtra idem na poradnu... uz jwj poviem ze prechadzam na pevnu stravu. Povedala, ze aj potom bidem chudnut... dufam ze si to do zajtra nerozmyslim ako aj minule 😂
@veronika1037 nafuknuta mozes byt prave z tej zeleniny - kamoska drzala macingovu princip len zelenina a mala brucho jak tehotna - zmenila stravu na bielkoviny a brucho krasne islo dole,netrap sa radsej hladaj cestu
@katulkaaaaaa skusim sa s nou porozpravat...
@kiristinka1 mňam👍
@kiristinka1 vyzera supeeee 🙂
@veronika1037 ty tam chodis tak pekne kazdy tyzden. Ja len raz za dva tyzdne.
A dnes som zhresila, dala si cinske sote na obed, bez prilohy samozrejme, iba s kapustou
@lukelu aj ja raz za dva tyzdne mne vyhovuje lebo to mam 60km.mne poradkyna povedala ze sa nesmie nic solene dochucovane a zelenina v ziadnom naleve lebo sa zrusi ketoza tak to bude ten dovod ze ti vaha nejde dole co myslis?
@katulkaaaaaa dnes som si dala tu cinu, predtym nic a vaha stala. Tak uvidim ako sa to prejavi zajtra rano 😲
@katulkaaaaaa a nam povedala ze sa moze solit... ze nemame jest nesolene jedla ... ja to uz nechapem...
Baby tak uznajte kazdej ine povedia 😬by sa mohli dohodnut😂
@veronika1037
@katulkaaaaaa
Je zvlastne ze solit nejaka zakaze, ale druha povoli a povoli napriklad sunku, ci syr. Ved aj tam je kopa soli 🙂
@lukelu ved toto ze kopa soli.. ja neviem nemaju rovnake skolenia?
@veronika1037 @lukelu No fakt neviem mne bolo povedane mozes -sunka 90% mäsa.syr max 30% tuku.cotrage.mozzarela.kuracie morcacie mäso.biela zelena zelenina surova varena pecena ziadna sol cukor nic max vegeta od nej
@katulkaaaaaa ved ano, ale ta sunka aj syr maju v sebe kopu soli 🙂
@lukelu ano maju preto si to protireci no co narobime ze :D
@katulkaaaaaa mozeme si to prisposobovat 🙂

@lukelu no uz by to aj bodlo na motivaciu.