Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@katulkaaaaaa tak mi napadlo. Aky si mala jedalnicek, ked si bola v tej sutazi? Zalozeny na com?
@lukelu to co aj tu sama bielkovina a zelenina .ovocie a chleba len doobeda poobede len bielkovina cvicenie 4x do tyzdna😉jest kazde 3h
@katulkaaaaaa nemas nahodou ten jedalnicek este niekde? 😉
@lukelu to bolo presne na mna moju vysku vahu bmi a vsetko 😉ja mam jedalniceky od viac trenerov idem skopirovat
@katulkaaaaaa kludne to hod do posty, nech to tu nezahlcujeme 🙂
@mirus1205 nieje to o normách....je to biznis,pretlačil sa k nám nový dodávateľ NF a tým pádom bolo nepodstatné dodávať podobný produkt po dohode......,ale po nie kladných začiatkoch NF pre nas starých CD ......CAMBRIDGE sa vracia späť na Slovensko 😉....normy....dievčatá ,biznis to bol a dokonca na sackoch pridať mlieko nizkotucne, tak poradci radili bez,inak by ste nechudli....dobrá hovadina....biznis
@katulkaaaaaa ....ketozu nemerala ani mne Kati,kup si v lekarni a meraj,na štvrtý deň začína,pri menzese niekedy vypadne....čo sa týka poradkyn,áno každá hovorí inak....väčšinou odporúča to čo jej zabralo,niekto 3 nápoje denne a dp obeda zelenina povolená,iná piť každé 3 hod.,polovicu nápoja,pred cvičením pol tycinky 😁....v podstate je to jedno,hlavne dodržiavať kcal príjem,žiadne sote a podobné kraviny....MUSI BYŤ napoj,polievka,napoj alebo kaša,polovica napoja,polievka,polovica napoja,golden.veg striedany so zeleninou,obden....čo sa týka soli, aj ten golden ju obsahuje len morsku,aj uhlovodany-cukry,pri prechode môžte solit,skuste himal.sol,bylinkovu a v miere,soľ zadrzuje vodu,narastie váha....všetko s mierou...dobrá rada pri stravovaní po prechode brichac tom.....no a po diete odporúčam zinok,biotin za pár korun z dm....žiadne vitamíny krásy,tam je kopu becka....vlasy to potrebujú,bo budú padať....mne osobne pomohlaCD preto sa teším,že sa vracia späť na SR bo ty nápoje na raňajky mnamka....Kati v Senici bude mať kocka poradňu,môžeš vyskúšať,ale ty už si vahovo krásne dole....devcata držím palce nech sa vám to podarí....najťažšie obdobie začína,udržať si to 😉
@jojina21 dakujem za radu 😘si zlata ...ano je to biznis ako vsetko
@jojina21 no keby sa vrátil cd shakei a tyčinky to by bolo super..polievky a jedla od nutrifood a tým pádom by to bolo super 😊
Dievcata ozaj bola CD lepsia? Lebo mne tieto koktejly od NF veru chutia super 🙂
@lukelu ono je to tak,ten čo frcal na CD nedá dopustiť na CD, a ty čo zazili NF a nepoznajú CD neriešia chute,nepoznajú rozdiel 😉....ale poznám aj kocku co skusila aj CD a nej viac chutí NF....sto ludi,sto chutí....ale koktejly CD to je iná mnamka, NF mi príde taký presladenoumely ,bez chuti...len môj názor
@bubu37 teraz skončili prvé školenia marec,apríl tu na Záhorí sa začne Senica...mrkni cambridge cz tam by to malo byť,poprípade tam nájdeš kontakt na slovensku dodavatelku a ona ti povie viac,poprípade priamo ta bude MAŤ ako klienta...postupne školia a nanovo otvárajú nové centrá
Inak baby žiadny normálny lekár ani dietolog vám túto dietu neschváli,jednoducho to pre telo nieje zdravé ,aby sa tak rychlo chudlo, ja som dala za mesiac a pol 20 kg dole,vlasy inak total ko,cvicila som,brucho jaktak,ale prsia katastrofa,z vel.85E padli na 80 B( vykojene ,strašné ) koža ostala.....ale kuva aj tak som to riskla a stálo to zato
....prsia poriesil silikon,vlasy išli na kratko a musím makať,stačí si dopriať viac jedla a kilá sa lepia.....tak sa držte ....my....ja večna dietarka 😘
@katulkaaaaaa ahoj 🙂 cize ty si jedla 3 sacky denne plus si si este davala sunku, syr, vajcia a pod.? A napriek tomu, alebo vdaka tomu mas dole uz 8 kg? Inak svokre ked stala vaha tak sa normalne najedla a na druhy den mala o kilo menej 🙂
Inak baby, ja som des druhy den na NF, pred pol rokom som mala aj Cambridge takze viem porovnat....polievky cca to iste, ale coko koktejl co bol moj oblubeny bol ovela lepsi v Cambridge. Ale zas NF ma vyborny lieskoorieskovy 🙂 a moja poradkyna mi vravela ze koktejly si mozem kludne robit s nizkotucnym mliekom...ale robit to nebudem. Len vidite ako sa lisia tie ich nazory....