icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

bubu37
6. feb 2017
lukelu
6. feb 2017

@katulkaaaaaa tak mi napadlo. Aky si mala jedalnicek, ked si bola v tej sutazi? Zalozeny na com?

katulkaaaaaa
6. feb 2017

@lukelu to co aj tu sama bielkovina a zelenina .ovocie a chleba len doobeda poobede len bielkovina cvicenie 4x do tyzdna😉jest kazde 3h

lukelu
6. feb 2017

@katulkaaaaaa nemas nahodou ten jedalnicek este niekde? 😉

katulkaaaaaa
6. feb 2017

@lukelu to bolo presne na mna moju vysku vahu bmi a vsetko 😉ja mam jedalniceky od viac trenerov idem skopirovat

lukelu
6. feb 2017

@katulkaaaaaa kludne to hod do posty, nech to tu nezahlcujeme 🙂

jojina21
7. feb 2017

@mirus1205 nieje to o normách....je to biznis,pretlačil sa k nám nový dodávateľ NF a tým pádom bolo nepodstatné dodávať podobný produkt po dohode......,ale po nie kladných začiatkoch NF pre nas starých CD ......CAMBRIDGE sa vracia späť na Slovensko 😉....normy....dievčatá ,biznis to bol a dokonca na sackoch pridať mlieko nizkotucne, tak poradci radili bez,inak by ste nechudli....dobrá hovadina....biznis

jojina21
7. feb 2017

@katulkaaaaaa ....ketozu nemerala ani mne Kati,kup si v lekarni a meraj,na štvrtý deň začína,pri menzese niekedy vypadne....čo sa týka poradkyn,áno každá hovorí inak....väčšinou odporúča to čo jej zabralo,niekto 3 nápoje denne a dp obeda zelenina povolená,iná piť každé 3 hod.,polovicu nápoja,pred cvičením pol tycinky 😁....v podstate je to jedno,hlavne dodržiavať kcal príjem,žiadne sote a podobné kraviny....MUSI BYŤ napoj,polievka,napoj alebo kaša,polovica napoja,polievka,polovica napoja,golden.veg striedany so zeleninou,obden....čo sa týka soli, aj ten golden ju obsahuje len morsku,aj uhlovodany-cukry,pri prechode môžte solit,skuste himal.sol,bylinkovu a v miere,soľ zadrzuje vodu,narastie váha....všetko s mierou...dobrá rada pri stravovaní po prechode brichac tom.....no a po diete odporúčam zinok,biotin za pár korun z dm....žiadne vitamíny krásy,tam je kopu becka....vlasy to potrebujú,bo budú padať....mne osobne pomohlaCD preto sa teším,že sa vracia späť na SR bo ty nápoje na raňajky mnamka....Kati v Senici bude mať kocka poradňu,môžeš vyskúšať,ale ty už si vahovo krásne dole....devcata držím palce nech sa vám to podarí....najťažšie obdobie začína,udržať si to 😉

katulkaaaaaa
7. feb 2017

@jojina21 dakujem za radu 😘si zlata ...ano je to biznis ako vsetko

kiristinka1
7. feb 2017

@jojina21 no keby sa vrátil cd shakei a tyčinky to by bolo super..polievky a jedla od nutrifood a tým pádom by to bolo super 😊

bubu37
7. feb 2017

@jojina21 super si to napísala a prosím Ťa kedy sa vracia na Slovensko ?

lukelu
7. feb 2017

Dievcata ozaj bola CD lepsia? Lebo mne tieto koktejly od NF veru chutia super 🙂

jojina21
7. feb 2017

@lukelu ono je to tak,ten čo frcal na CD nedá dopustiť na CD, a ty čo zazili NF a nepoznajú CD neriešia chute,nepoznajú rozdiel 😉....ale poznám aj kocku co skusila aj CD a nej viac chutí NF....sto ludi,sto chutí....ale koktejly CD to je iná mnamka, NF mi príde taký presladenoumely ,bez chuti...len môj názor

mirus1205
7. feb 2017

@lukelu Čoko-mäta mi príde taká istá ako v CD - tento mám zo všetkých najradšej 🙂.....ale samotné čoko, lesné plody a banán boli oveľa lepšie v CD a tiež tam bola jahoda a oriešok/karamel

jojina21
7. feb 2017

@bubu37 teraz skončili prvé školenia marec,apríl tu na Záhorí sa začne Senica...mrkni cambridge cz tam by to malo byť,poprípade tam nájdeš kontakt na slovensku dodavatelku a ona ti povie viac,poprípade priamo ta bude MAŤ ako klienta...postupne školia a nanovo otvárajú nové centrá

jojina21
7. feb 2017

Inak baby žiadny normálny lekár ani dietolog vám túto dietu neschváli,jednoducho to pre telo nieje zdravé ,aby sa tak rychlo chudlo, ja som dala za mesiac a pol 20 kg dole,vlasy inak total ko,cvicila som,brucho jaktak,ale prsia katastrofa,z vel.85E padli na 80 B( vykojene ,strašné ) koža ostala.....ale kuva aj tak som to riskla a stálo to zato
....prsia poriesil silikon,vlasy išli na kratko a musím makať,stačí si dopriať viac jedla a kilá sa lepia.....tak sa držte ....my....ja večna dietarka 😘

lukelu
7. feb 2017

@jojina21 vies ake sme my zeny, kila naberame x rokov, ale zbavit sa ich chceme za mesiac 😀 mne to veru rychlo nejde, ale skusim este zvysnych 10 dni naplno zabojovat, nech dam aspon 5 kil dolu 🙂

lukelu
7. feb 2017

@mirus1205 ja mam tiez najradsej coko a coko-mata 🙂 a este jahoda 🙂 co by som nikdy nepovedala, lebo ja cokoladu ako taku velmi nemusim 🙂

gmx
7. feb 2017

@pamela76 Reg-Enor od Biocomu. Mam s tym dobru skusenost. U mna to zabralo. Od septembra 10 kil, ale bola 2 mes. pauza december a januar.

nellyy8
7. feb 2017

@glloria21
Pekný deň prajem,
ešte mi zostali fit pasty niekoľko balení, 1 balenie vlákniny úplne nové a 1 balenie vlákniny použité 50g. zo 120g. za symbolickú sumu

nienna
7. feb 2017

@katulkaaaaaa ahoj 🙂 cize ty si jedla 3 sacky denne plus si si este davala sunku, syr, vajcia a pod.? A napriek tomu, alebo vdaka tomu mas dole uz 8 kg? Inak svokre ked stala vaha tak sa normalne najedla a na druhy den mala o kilo menej 🙂

nienna
7. feb 2017

Inak baby, ja som des druhy den na NF, pred pol rokom som mala aj Cambridge takze viem porovnat....polievky cca to iste, ale coko koktejl co bol moj oblubeny bol ovela lepsi v Cambridge. Ale zas NF ma vyborny lieskoorieskovy 🙂 a moja poradkyna mi vravela ze koktejly si mozem kludne robit s nizkotucnym mliekom...ale robit to nebudem. Len vidite ako sa lisia tie ich nazory....

lukelu
7. feb 2017

@nienna vidis ako je to 🙂 mne zase koktejly iba s vodou 🙂 ale mne ozaj chutia aj tak, takze nemam problem 🙂 jedine do carbonara cestovin si davam mlieko, tak ako je v navode 🙂

nienna
7. feb 2017

@lukelu nechapem vsak ozaj by mali byt vsetky rovnako skolene...inak ked som drzala cambridge tak som si niekedy dala na obed normalne leco ale bez paradajok a chudla som pekne, aj ketoza zostala silna. Ale len 3 tyzdne som vydrzala....

lukelu
7. feb 2017

@nienna ja som ketozu mala aj pri kontrole po dvoch tyzdnoch, no schudla som len 3,1 kila, no z toho 3 kila tuk. Vcera som zhresila cinou, ale len masom, no od dnes som zase naplno nutrifood 🙂
Ako sa ti darilo tie 3 tyzdne?

nienna
7. feb 2017

@lukelu vtedy som za 3 tyzdne schudla 8 kg....no ja blba som sa zacala prezierat a vratilo sa 10 :-/ cize dost sa aj teraz obavam tej straty kontroly po skonceni

lukelu
7. feb 2017

@nienna uzasne, ja ked vidim tieto vase cisla ubytkov, je mi do placu 😀

nienna
7. feb 2017

@lukelu hej ale ja som pribrala 10 nazad za rekordny cas....a ty mozno schudnes len 5 za mesiac ale sa ti nevratia

lukelu
7. feb 2017

@nienna je to mozne, ale ja chcem dat dole 10 celkovo a dostat sa na svoju vysnivanu vahu 🙂 takze to bude este dlha cesta, no neviem ci cela na sackoch.

jojina21
7. feb 2017

@nienna nie 8 kg dala dole ,len 3 napoje denne,teraz je v prechode už miesto nápoja jedlo ľahké....ano,je to tak,kedy sa zastaví váhať soknite telo jedlom ,ono sa restartuje a zacne spalovat....princípu sacharidovych vln 😉