icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

dione84
8. feb 2017

Ahoj baby tak dnes som bola na kontrole po 11dnoch a 2.5kg dola ale zato cm napr v pase až 7cm 😉 ale je pravda ze som to nedrzala 100%...a teraz cez tie 4dni v Tatrách som si dala aj ine veci ale nevadí poradkyňa ma pochválila a ja som spokojná...idem ďalej a verím že svoj cieľ splním...prajem pekný deň 💋

lukelu
8. feb 2017

@dione84 supeeeer 🙂 velka gratulacia 🙂

dione84
8. feb 2017

@lukelu ďakujem veľmi pekne

katulkaaaaaa
8. feb 2017

Ahojte tak mna poradkyna velmi chvali la tuky isli dole svaly nahore ja budem mat teraz 5.tyzden normalne ranajky a obedy olovrant tycinka vecera kokteil 6.tyzden ranajky obed aj olovrant normal vecera kokteil tak som zvedava na konecnu vahu po mesiaci dole presne 8kg💪

werunkah
8. feb 2017

@dione84 7cm, to je pecka! Drz se🙂

lukelu
8. feb 2017

@katulkaaaaaa ty si nas vzor 🙂 to je fantazia co sa ti podarilo, cize si na 55 kilach?

katulkaaaaaa
8. feb 2017

@lukelu nie zacala som 64.7 teraz mam 57.7😊uvidime ci pojde este cosi dolu...teraz som mala prvy krat tu tycinku to je dobre mnam

lukelu
8. feb 2017

@katulkaaaaaa sikovnica si 🙂 dnes som sa aj ja na ne pytala, ale to by som mala vlastne ako nahradu jedla este teraz a to som povedala ze veru za tycinku nevymenim 🙂

mimi171
8. feb 2017

ahojky neviete ci sa cambridge veci vratia na svk? a nevie mi niekto povedat co z nutri je dobre a co je hnus? dik

lukelu
8. feb 2017

@mimi171 bolo tu spominane ze sa CD vracia. A z NF chuti kazdemu nieco ine 😉

mucilienka
8. feb 2017

@mimi171 na ceskej stranke uz su prvi novi vyskoleni predajcovia

majka10
8. feb 2017

@mucilienka môžem poprosiť link mne stále hádže že neexistuje ☹ Ďakujem

veronika1037
9. feb 2017

Baby motivacia... moj manzel za mesiac aj daco 😉

werunkah
9. feb 2017

Holky, tak dnes je predposledni den 4. tydne a vaha mi ukazuje presne 5 kg dole. Takze celkem spokojenost. Uz to jde na mne i trochu videt😉 Uvidim, co dnes poradkyne vymysli, jak dal a jak se bude tvarit na planovany hrisny vikend 😇

lukelu
9. feb 2017

@veronika1037 krasne mu to ide 🙂

lukelu
9. feb 2017

@werunkah vidis, ze sa ti to nakoniec pekne pohlo 🙂 daj vediet co ti povie poradkyna 😉

werunkah
9. feb 2017

@veronika1037 Je to borec! Muj manzel je na tom podobne, taky by chtel jit na dietu. Ale on by na 4 pytlicich denne asi umrel. Ja prezivam jen silou vule a s velkym sebezaprenim 😉 Hladovej chlap, to je u nas konec sveta😀 On sice nesni moc, ale nesmi mit hlad.

werunkah
9. feb 2017

@lukelu Diky, dam vedet. Ale uz me to trapeni fakt nebavi, je pul jedenacte a ja uz mam hlad jak pes a to jsem mela pred osmou koktejl. Nemuzu se dockat, az zacnu normalne zdrave jist.

majka10
9. feb 2017

@mucilienka Ďakujem

lukelu
9. feb 2017

@werunkah ja sa snazim koktejl medzi deviatou a desiatou si az dat. A rano predtym 2 pohare velke vody..800 ml. A ty mas teda 4 sacky? Az teraz som to nejako postrehla.

ariana18
9. feb 2017

dievčatá ja mám dnes 2 deň NF no večer sa cítim hrozne slabá :/ poradkyňa hovorila že prvé dni sú najhoršie. Po akej dobe ste sa cítili opäť plné energie?

werunkah
9. feb 2017

@lukelu Nene, ja mam jen 3 sacky. Ale velci chlapi dostavaji pry 4😀 Ja vstavam v 6, nektery dny i v 5, to bych nedala, tak pozde koktejl jako ty. Pred osmou uz mivam hlad.

lukelu
9. feb 2017

@ariana18 ja som sa prve styri dni citila dobre, potom prisli dni ukrutneho hladu 🙂 sle unavu som ja na sebe nejaku extremnu nepocitovala

lukelu
9. feb 2017

@werunkah tak to chapem 🙂 to by ti bolo dlho vydrzat az do deviatej. Ale zase chodis skor spavat ako ja 🙂

werunkah
9. feb 2017

@ariana18 Ja jsem mela hlad od prvniho dne hroznej, bylo mne az spatne od zaludku, slabost. Po tydnu jsem musela pridat zeleninu, protoze se to nezlepsovalo. Pak uz to bylo lepsi. Ale plna energie urcite nejsem. Mam neustale mirny pocit hladu. Memu telu to jidlo opravdu chybi.

werunkah
9. feb 2017

@lukelu No v 9 vecer uz polehavam u TV a nekdy usnu hned, nekdy v 11. 😎 Ja potrebuju k zivotu hodne spanku.

lukelu
9. feb 2017

@werunkah to aj ja, len mame rozdielny rezim 🙂 mna mori chut vecer 🙂

veronika1037
9. feb 2017

@werunkah a ty si mala len sacky? A ziadnu zeleninu na zaciatku?

ariana18
9. feb 2017

baby a akú zeleninu ste konzumovali ? aj nejako upravenú ? v tej brožúrke je vymenované brokolica karfiol kapusta uhorka a hlavne biela a zelená zelenina, no surová mi moc nechutí :/