Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@veronika1037 pozrela som to, vyzera to zaujimavo 🙂 musis sa tesit, ze? 🙂 inak na tych fotkach su strasne velke porcie masa, to naozaj take mnozstvo ta tvoja poradkyna povoluje?
@tiper24 dam ta tam
@veronika1037 asi som uz tam ale nie som si isty 🙂
@tiper24 si ano lebo nedalo sa mi pridat ta
ja som sa pridal ale este neviem ako to tu chodí 🙂
@veronika1037 Ahoj, pridas me taky, prosim? Netusim, co budu jest po pytlikach😀 A muj manzel chce taky zacit shazovat ketozou, ale na tech pytlikach by umrel hlady. Tak hledame info, nejakej jidelnicek pro chlapa (190 cm, 107 kg)
Nevite, holky, treba o nejakym blogu chlapa, kterej shodil ketozou, ale bez pytliku? Jidlem? S popisem, z ceho se skladal jeho jidelnicek? Max treba 1 proteinovy kokteil denne? Dekuju moc, vsude na netu jen vysvetleni, co je to ketoza, nebo jidelnicky na miru.
ranajky vajcia..........desiata ovocie.........obed maso + 50 g prilohy.......olovrant sardinky.....vecera maso+ 100g prilohy.......2 hodky pred spanim cottage....🙂
@werunkah toto je ale cyklická ketogenna diéta https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/cyklicka-ketogenna-dieta-skusenosti/
@veronika1037 ahoj aká je to skupina co si založila?
@veronika1037 môžeš ma pridať
nerieste vahu ale skor cm a podiel tuku 🙂
Treba asi hodiť link,ostatné kočky sa pridajú🙂
@werunkah dnes som mala koktejl..kavu...ceasar salat..kavu...sunku 5 platkov dulano kuracia z lidla a syr leerdamer light. Toto co cvicim je taky akoby maly kruhovy trening, zacinala som na polhodine, teraz to dam za 20-25 minut, takze budem od buduceho tyzdna pridavat dalsie cviky. Som zvedava ako mi to pri kontrole zmeni pomer svalstva.
Črevná chrípka u nás v plnom prúde ..Najskôr malý teraz 15 a 18 ročný ..Mám sa na čo tešiť
@lukelu skor kvoli redukcii tuku ten sa drzí ako kliest 😀😀 ale chudnutie a cvicenie ma pozitíva : kazdy kto chudne alebo zacne sportovat hybat sa tak opeknie a omladne uz to by mala byt motivacia u ludi, a take bezne finty kupit o cislo mensie tricko alebo nohavice a je motivacia sa do toho mensieho oblecka dostat 🙂

@lukelu super 😊