icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

lukelu
15. feb 2017

@werunkah ono, vsetky tie akoze s mletym masom su praticky rovnake, aj bolognese, tacos, akurat ta fasirka je pre mna zmenou trosku, preto si ju davam.

ollyana
15. feb 2017

@bubu37 som kukala na fb

mirus1205
16. feb 2017

Babky, myslíte, že by bol veľký prúser keby som si dala jablko alebo nejaké ovocie - už dlhšie mam naň hroznúúúú chuť 🤐 (mám 2 sáčky + 2 jedlá)...ani dvoma pohármi vínka by som nepohŕdla....🙂......bože človek si ozaj až pri takejto diéte ozaj začne vážiť úplne obyčajné veci...inokedy by som si na jablko ani nespomenula 😒

lukelu
16. feb 2017

@mirus1205 ake mas tie dve jedla?

mirus1205
16. feb 2017

@lukelu no väčšinou cottage s niečím (napr. tuniak, zelenina) a ako druhé kuracina na vode + zelenina alebo vývar kde si nahádžem viac mäska a zeleniny

lukelu
16. feb 2017

@mirus1205 ja budem asi zly radca 😀 daj si jablcko a potom si nedaj zeleninu 🙂 usetris par sacharidov 🙂 len si ho daj doobedu najlepsie.

stellina1982
16. feb 2017

Asi budem za divnu🙂 ale ja tie ich spagety milujeeeem 🙂🙂 aj Cd aj Nf mi chutia.tak ak mate na predaj par ks za vyhodnu cenu odkupim dakujem.

ollyana
16. feb 2017

Dnes som či mám celý deň zlú náladu..Idem cvičiť tak snáď ma to prejde

werunkah
16. feb 2017

Se mnou uz to jde dole vodou. Po vikendu hrichu uz me honi mlsna neustale. A taky deprese. Sice jsem shodila asi 5,5 kg ,ale pripada mne, ze dalsi 3 budou malo, abych byla spokojena... Ale vic uz fakt nedam. I tak se bojim, abych to potom udrzela. Myslela jsem, ze po mesici budu pomalu nabihat na normalni stravu, ale musim jeste aspon 3 tydny vydrzet😔 Vcera a dnes jsem si krome zeleniny dala i nekolik platku sunky a goudy. A hrsticku mandli a kesu. Jsem se pak zhrozila ,kdyz jsem si precetla, ze gouda ma 1500 KJ na 100g!!😝

werunkah
16. feb 2017

Dnes byly v praci k obedu vynikajici tortilly plnene kurecim masem, zeleninou a hromadpu syra.... Tak jsem u misky ovesne kase CD kolegynim zavidela...

lukelu
16. feb 2017

@werunkah so mnou rovnako 🙂 zajtra mam mesiac, tak som zvedava na vahu 😀 a nebud depresivna, urcite das aj dalsie kila dole, mozno nie 5 za mesiac, ale das 😉

werunkah
16. feb 2017

@lukelu Ja jdu taky zitra. Tak su zvedava. Tento tyden jsem nedala dolu skoro nic. Ty uz koncis s pytlikama? Nebo jak to budes delat dal?

lukelu
16. feb 2017

@werunkah ja idem na kontrolu az v pondelok, zajtra sa mi neda. Vies co? Ja si este urcite nejake necham ako nahradu vecere a uvidim co mi povie poradkyna. Lebo ja som uz tieto posledne dni na jednom az dvoch sackoch denne. Vaha prekvapivo ide stale dolu, ale nie nejako vo velkych skokoch. Co je este vacsie prekvapenie pre mna ako milovnicku chleba, zatial mi nejako extra nechyba.

ollyana
16. feb 2017

Odcviceneeeeee

lukelu
16. feb 2017

@ollyana ja sa este len chystam 🙂

ollyana
16. feb 2017

@lukelu a čo ideš cvičiť ja už ležím v posteli..Dnes je všetko ok ..Včera som bola úplne rozhodla vyjest ladnicku 😁

veronika1037
16. feb 2017

Ahojte, bola osm dnes na poradni a prechadzam na pevnu stravu. AK by ste chceli kuknut dala som do skupiny nutrifood jedalnicek, ktory mi dala poradkyna. Sorry za chyby uz nevladzem a teraz som to prekladala.

ollyana
16. feb 2017

@lukelu akosi sa mi zdá že ten ďalší piatok je akosi stále ďaleko

lukelu
16. feb 2017

@ollyana cvicievam kazdy vecer s cinkami 🙂 a drepujem 🙂 takze biceps dva cviky cize 60 opakovani so 7 kilami, plecia 2 cviky cize 60 opakovani s 2 kilami, 100 drepov, 30 klikov a 30 opakovani cviku na triceps.

lukelu
16. feb 2017

@veronika1037 idem pozriet 🙂 a ake si mala meranie?

lukelu
16. feb 2017

@veronika1037 nevidim ho tam

tiper24
16. feb 2017

@mirus1205 jablko kludne si daj napr. na desiatu v pohode, nic tym nepokazis a to vinko tiez 2 deci nezaskodia raz do mesiaca 🙂

veronika1037
16. feb 2017

@lukelu je tam v prispevku v poslednom ze 12 dnova strava

lukelu
16. feb 2017

@veronika1037 idem to pozriet este raz. Je to ta skupina co si zalozila, ano?

veronika1037
16. feb 2017

@lukelu anooo 🙂

tiper24
16. feb 2017

@veronika1037 ako sa tam dostanem do tej skupiny nutrifood? 🙂

lukelu
16. feb 2017

@veronika1037 aj tak to nevidim 🙂 posledny vidim moj prispevok s palcom hore 🙂

lukelu
16. feb 2017

@veronika1037 uz som to nasla, musela som si to otvorit v dalsom okne, idem pozriet 🙂

tiper24
16. feb 2017

zienky nedietujte prosim vas, ja mam 8 jedal denne v malych davkach, hlavne vylucit cukor 🙂