Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
Dala som 125 ale aj tak mi to nezhustlo na kasu.
@jaja525 mam aj zeleninku aj masko pridala som jedno jedlo takze az take nezdrave to nieje..a nechapem naco si teda v tejto skupine ked to odsudzujes..jasne je to aj tou stravou ale skor zevraj z toho ze som radikalne zmenila svoje naviky .casom to ustupi..ty asi nemas take problemi ako podaktore z nad ktorym zostali kila navyse po par detoch .ak by si mala a vyskusala by si to hovorila by si inak..ale ja nic ;)
@nekonecna jaaaj sak neznasam taketo mudre reci.ved nech si to vyskusaju vsetci a potom hovoria..nieje to zas med lizat bijem sa tu s kazdym kilom a ona mi povie ze je to nezdrave cela tato dieta jak keby som to ja nevedela..jasne ze by bolo zdravsie papat zdrave veci len by mi to chudnutie trvalo 4x dlhsie..takto pekne zhodim a potom mozem papat tie zdrave veci.no nie ?
Inak 4 a pol tyzdna 9kg dole tak pokial chce niekto demotivovat ludi ktory sa tu snazia nieco schudnut nech sa radsej k tomu nevyjadruje.
@ewka23 tak ty si tu plakala , ze ti padaju vlasy , ja som to v dobrom myslela , ze taketo radikalne diety proste nie su zdrave a ty si sa urazila. To bol len moj nazor .. a som tu preto ,lebo ma to zaujima , ze co je tato dieta vlastne zac. Mala som totizto kupenu stravu na dva tyzdne. ale zial som ju musela predat , pretoze mi bolo z toho velmi zle. Takze teraz som o tom presvedcena , ze je to nezdrave.
@jaja525 ja som tu neplakala mylis si pojmy a dojmy a vobec som sa neurazila.tvoje reci ma nemozu urazit.skor ako velmi zle by som povedala ze clovek nema pevnu volu a radsej si najde vyhovorku..aj mne bolo zo zaciatku zle ale len preto ze je ro nieco ine nez 2 krajce chleba s maslom clovek si na to skratka musi zvyknut ako na vsetko ostatne v zivote..poznam takeho cloveka co si radsej najde milion vyhovoriek len aby mohol vzdy seknut s akou tou dietou.ale to je kazdeho vec..je to zas moj nazor.takze asi tolko
Ahojte takže po 17 dnoch Cd s jedným jedlom denne dole 4,5 kg a v bokoch 7 cm.........juccchuuuuuuu 🙂
poznám viac žien ktorím bolo z CD zle tak , ze museli okamžite prestať, nie každy takú "stravu " može . Ani nevieš čo tie sáčky obsahujú 😒 , ale nech si každy je čo chce 😅
My sa tu bavime o diete s pevnou volou..ja som mavala 65-67 kg ale bohuzial po 2 detoch po sebe a chorobe z ktorej som sa chvala bohu dostala som pribrala nie kazdy ma taky metabolizmus ze si moze jest co chce..ja som dlhe roky pravidelne cvicila a stravovala sa zdravo no pri detoch a chorobr sa toho na mne moc nahromadilo.takze ked niekoho zacnes odsudzovat a robit si posmesky najprv by si mala vediet nieco z jeho zivota..
A este by som podotkla ze to je 3 roky dozadu co som mala tolko kg.takze za tie 3 roky som bohuzial tolko nabrala ale mam 2 krasne zdrave deticky a zdrava som aj ja takze nebanujem ze som v teho tenstve tu pevnu volu nemala.
@ewka23 nestojíš mi za to ,aby som si z teba robila posmesky, či ta odsudzovala, skor si to cele nepochopila , ale nevadí.
Tak asi nevies co pises..nebudem sa uz k tomu ani vyjadrovat.
@ewka23
@jaja525
@blueberry21 ahojte Baby, ja som schudla pomocou CD 25 kil, uz jem normalne, nepriberam, praveze chudnem este stale, som velky fanusik CD ale samozrejme suhlasim, ze ziadna dieta nie je zdrava ale to nie je ani prezieranie,ani dnesny zivotny styl, stres, sedave zamestnanie,hypoteky na pozicky na krku..... ja sa citim uzasne.... a chcem len povedat, ze kazdy ma pravo sa rozhodnut sam a mat svoj nazor a tato tema je skor na povzbudenie tych , co sa do toho pustili.... tak si tu udrzujme pozitivnu atmosferu.... vsetky vas pozdravujem a drzim palce, nech sa vam dari s CD alebo bez nej.....
@woman14 Ahoj no vačšinou šalát s kuracím maskom alebo syrom. Niekedy som zabehla do reštiky ked som si nestihla pripravit a to bohužial až tak dietne pripravené nie je ale čo už narobíme, a doma ked som si robila tak stehno čo by som nemala alebo prsia,jedla som aj zajaca pečeného so zeleninou, a syr som si kupovala balkansky a ten dala do zeleninky, vždy som to jedlo jedla len na obed, poobede tyčinka ako dezert a večer polievočka. Asi raz som zhrešila kolačikom ale ked mama tak dobre pečie 🙂
do kelu baby čo ste jedli ked ste ochoreli, zrejme budem musiet nejake ovocie kvoli vitamínom..... ☹
@jaja525 ja nepoznam ani jednu co im bolo zle, osobne poznam 7 žien ktorym nic ine ako CD nezabralo, boli v bludnom kruhu chudnuta a priberania, CD je neskutocne pohodlna dieta a motivujuca,,,kto nechce nech sa na nu neda, kazdeho je to osobna volba, ale netreba sem pisat demotivujuce kraviny a posmesky
Jem cd polievku alebo shake. Písala som ze jem jedno jedlo normálne a 3cd jedla

@ewka23 ahoj daj menej vody ...