Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@pente123 ahooj, dakujem dobre, vaha 70,1 kg, druhy tyzden na udrziavacke, so nadsena, to Kilo co som nabrala je dole🙂)) tak som happy, Kava s mliekom, mnaaaam, jogurt, boze to su lahodky🙂 stale nejem pecivo a prilohy, ale buduci tyzden si dam rz Sushi, sa tesim velmi, premyslala som nad paleo, ale nechcem sa vzdat uplne zemiakov, cestovin, raz za cas si dam urcite... ty ako? ja mam este tajny ciel, 65 kg, pri mojej vyske 180 by som Bola ako prutik 🙂) ale to by som chcela cvicenim.... ako sa dari?
ahojte, Takze som po chripke. bol to masaker. Porusila som dietu, ale aj napriek tomu chudnem. Ale ketoza sa mi zrusila. No nevadi. Od zajtra zacnem na 100 percent. Este keby ma ten kasel netrapil. Dufam ze sa to znova rozbehne. Hlavne je ze je to za mnou 😉
No takze musim sa vam pochvalit po dnesnom vazeni konecne na zaciatku cislo 7 aj na vahe ;) takze 3apol tyzdna diety a dole 7.2 kg..boze ja som skvela ;)))
Udrziavacia faza, na Vahe 1x po 6tich rokoch vidim cislo 6 ako prve 🙂)))) 69,8 kg.Juchuuuu 😀
Dobre ranko..... 69,5kg..... udrziavacia faza, stale chudnem... juchacha... 🙂
@nevestickka ja nevisim🙂)) prsia len po kojeni 🙂))
@kapokapo wow, to si ma ale potešila! 🙂
ahojte. takze dnes rano 99,6. A som pod 100 - to som sa nedostala za 3 roky dietovania. Parada. Robila som si aj fotky - normalne je vidiet rozdiel. som nadsena. 😀 nalialo mi to dalsiu energiu do chudnutia. Drzim vam vsetkym palce. Nech nam tie kg ubudaju. 😀
Super gratulujem ;) a ja som najmenej tiez mala 68 co si pamatam ale tych 60 by som si vedela predstavit ;)
ahojte vsetci.tak, aj ja sa s vami podelim, ak mozem 🙂 zajtra koncim druhy tyzden uplnej nahrady stravy a mam 3,5 kg dolu 🙂 Prvy tyzden bol zly, mala som totalne abstaky, aj som par krat porusila dietu ,ale teraz sa drzim a vyhybam sa obchodom s potravinami 🙂 A hlavne je, ze aj tych 3,5 kg uz na sebe vidim aj citim, to sa mi este nestalo, ze by po tak malo kg to uz bolo viditelne.. 🙂 CD je zazrak 😀
ahojte Baby, treti tyzden udrziavacia faza, schudla som cca Kilo, ale NEPRIBERAM!!!!! ale krotim sa 🙂
Baby mam taky problem hrozne mi zacali padat vlasy .vy nemate taky problem ?
tak dnes som si bola dokupit moje CD potravinky, za dva tyzdne mam dole len kilo, ale pri FREE sposobe CD som rada ze som nepribrala, lebo cez vikend na akcii som si dala domacej vybornej tortičky a nelutujem, bola fantastikuš no a od vcera som nabehla na CD na 100%, chcem do vianoc, zacinam s vahou 82,5 tak som zvedava ako to na druhy krat pojde, ale sama sebe by som dala krasny darcek pod stromcek, nejakych 65kg, to by som bola stastna, ale musim sa snazit,,, 😀 😨
A este mam taku otazku.ako sa robia tie kase ?lebo ja mam z toho stale shake.

@nekonecna tak ja dufam ze zajtra to uz bude ;) dnes som bola aj na spiningu konecne tak mam z toho radost ;).kolko si mala kg ked si zacinala ?