Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@mucilienka
@mirus125
Ako nechcela som sa ozvat prva, ale ja sa uz ani do skupiny nepozrem raz za tri dni mozno lebo len dvaja si vypisuju a koho to bavi ked sa ani nejedna o to co je nazov skupiny.
@mirus1205 suhlas..zoznamka je inde..a to nepíšem v zlom..
no neviem mozno nemate stastie v zivote resp. mozno nie ste stastne v zivote 😐
@tiper24 akoze prepac toto si si mohol odpustit... nikto nehovori ze si nepiste, vypisujte kolko chcete ale nie v skupine cambridge resp. nutrifood.
Ja teba do toho nic kto je ako stastny...
@veronika1037 v pohode 😎
@tiper24 ja šťastná som mimochodom,aj keď v dnešnej dobe sa to bojím aj napisat..stačí keď si budete písať ip..nikto vás nechcel uraziť..aj tu na fóre sa môže stať že si niekto padne do oka,prečo nie..
@kiristinka1 no a prave o to ide ze ked si tu niekto s niekym padne do oka alebo si rozumie tak hned sa zavidi alebo ako to nazvat😐
@tiper24 nič v zlom, ale tiež sledujem túto skupinku a včera ma to napadlo, že si vypisujete o niečom čo už nemá veľmi spoločné s touto skupinou, na to sú Ip správy, lebo tak nám zakaždým svieti upozornenie a nie je to závisť, je fajn, že si rozumiete a pokojne si píšte súkromne, ale nemusíme to predsa všetci čítať 🙂
@tiper24 fajn ze sme ta rozosmiali a ze ty sa tesis ale nas to otravuje hotovo... a uz ticho tu 🙄
Uz chcem citat len o nutrifoode alebo cambridge...
@lukelu ako si ty na tom?
@veronika1037 ok nech sa vam darí 😊
@tiper24 Nechcela som sa nikoho dotknúť, väčšinou som mierumilovný, nekonfliktný typ ale na toto som musela zareagovať...veď predsa táto skupina je o NF alebo CD...o babách, ktoré túto diétu držia alebo niekedy držali alebo sa chystajú ju začať držať, o ich radách, skúsenostiach, občasných zúfalých stavoch 🙂 ...A pokiaľ som dobre čítala (možno sa mýlim) , ty si tento typ diéty nikdy nedržal a ani sa nechystáš, tak načo takéto omáčky a komenty 😉
A ešte taký malý dotaz....som šťastne vydatá 3 roky a nemám 15 rokov, aby som tu niekomu závidela nejaké dopisovačky.....A myslím, že takých báb je nás tu viac...
@tiper24
https://www.modrykonik.sk/group/6855/
Tu je link na jednu zo skupin o chudnuti.
Dovidenia
@veronika1037 dakujem uz som sa pridal, uz vas tu nebudem obtazovat, nech sa vam darí 😊
Ahojte tak vidim ze sa tu debatuje uz tak halabala o nicom(a plne teda suhlasim s tym ze sme v skupine cd a nf)a mali by sme sa teda vyjadrovat k veci a nie od veci 🙂.....tak aby som trosku utisila naskrbene emocie idem sa opytat kto planuje zacat od marca?
A dalsia otazka je ak ma niekto napredaj spagety nf tak poprosim ip a s cenou.kupim.a dakujem.pekny den zelam.
@stellina1982 este jeden kompliment.....si pekna 😊 a idem 😊
@stellina1982 ja som zacala dnes ale iba CD ranajky a ostatne klasika..
Som bola behat, olutovala som kazdy kolacik, co som cez zimu zjedla...kondicka o nicom😢
@stellina1982 pozrem sa ked pridem domov lebo viem ze nam nieco ostalo.
@stellina1982
veru 😀 mlady pan nam tu ohuruje všetky dievčata 😀
@tiper24
ja uz tu pisat nebudem, tak uz ma nespominajte aby mi nesvietilo upozornenie 🙂
Ahojte! Som rada, že konečne budeme písať "k téme". Presne nie som ani zakomplexovaná, ani nezávidím vzťah, som šťastná. Len by som si chcela písať o skúsenostiach.
Začínate niekto s Nutrifood? Rada by som si vymieňala skúsenosti, pocity a pod. Ja som začala pred 6 dňami a cítim sa naozaj veľmi dobre. Som prekvapená - zatiaľ žiadna kríza, i keď mám denne iba - koktejl, polievka a ovsenná kaša + obdeň si dávam aj tyčinku, v pohode mi to stačí (predtým som jedla veľa).
Dokonca som pred chvíľkou robila synovi lekvárové šišky - a odolala som 🙂 O 2 dni idem na váženie, tak som zvedavá - ale naozaj sa cítim veľmi dobre a mám pocit, že som aj schudla, i keď teraz pijem každý deň 3,5 litra vody (predtým to bolo cca 4 - 5 káv a max 1 liter vody).
Idem do toho a som pozitívne naladená.
Mám 73,5 kg, výšku 174 cm - necítim sa však spokojne, za posledné 3 roky som pribrala 15 kg a do leta by som chcela mať, a budem mať - 57 - 60 kg.
Čakám na Vaše pocity 🙂
Také sem chodím kvôli diéte ale nikde nikto ..Nikto nedáva príspevky a keď pozriem že tu niečo svieti tak treba odpísať..Také by rada písala a podporovala sa v diéte..Tak šup šup nech je čo čítať ako vám to ide
Ahojte, ja bych nerekla, ze tu jde o nejake hrdlickovani. Ale spis nam tu tiper24 posunul tu diskusi od CD a NF k diskusi o jinem zpusobu hubnuti... Proto uz to nikoho moc nebavilo cist a zapojovat se do diskuse. Jinak ja jsem po sedmi tydnech a 7 kg dole rozhodnuta, ze se budu snazit uz jen udrzovat. Uz nemam silu dal se drzet v ketoze a hubnout s CD. Takze muj dalsi cil je, abych nepribrala.😉 A snad jeste do leta nejal dam dolu dalsi 2-3 kg.

@mirus1205 ja uplne suhlasim, to sa neda citat, ani na to reagovat