icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

mucilienka
27. feb 2017

@mirus1205 ja uplne suhlasim, to sa neda citat, ani na to reagovat

veronika1037
27. feb 2017

@mucilienka
@mirus125
Ako nechcela som sa ozvat prva, ale ja sa uz ani do skupiny nepozrem raz za tri dni mozno lebo len dvaja si vypisuju a koho to bavi ked sa ani nejedna o to co je nazov skupiny.

kiristinka1
27. feb 2017

@mirus1205 suhlas..zoznamka je inde..a to nepíšem v zlom..

tiper24
27. feb 2017

no neviem mozno nemate stastie v zivote resp. mozno nie ste stastne v zivote 😐

veronika1037
27. feb 2017

@tiper24 akoze prepac toto si si mohol odpustit... nikto nehovori ze si nepiste, vypisujte kolko chcete ale nie v skupine cambridge resp. nutrifood.
Ja teba do toho nic kto je ako stastny...

tiper24
27. feb 2017

@veronika1037 v pohode 😎

kiristinka1
27. feb 2017

@tiper24 ja šťastná som mimochodom,aj keď v dnešnej dobe sa to bojím aj napisat..stačí keď si budete písať ip..nikto vás nechcel uraziť..aj tu na fóre sa môže stať že si niekto padne do oka,prečo nie..

tiper24
27. feb 2017

@kiristinka1 no a prave o to ide ze ked si tu niekto s niekym padne do oka alebo si rozumie tak hned sa zavidi alebo ako to nazvat😐

felycity
27. feb 2017

@tiper24 nič v zlom, ale tiež sledujem túto skupinku a včera ma to napadlo, že si vypisujete o niečom čo už nemá veľmi spoločné s touto skupinou, na to sú Ip správy, lebo tak nám zakaždým svieti upozornenie a nie je to závisť, je fajn, že si rozumiete a pokojne si píšte súkromne, ale nemusíme to predsa všetci čítať 🙂

tiper24
27. feb 2017

@felycity no neviem mne sa paci ked sa zakazdym rozsvieti upozornenie, ta cervena farba je pekna 😀😀😀😀

veronika1037
27. feb 2017

@tiper24 fajn ze sme ta rozosmiali a ze ty sa tesis ale nas to otravuje hotovo... a uz ticho tu 🙄

veronika1037
27. feb 2017

Uz chcem citat len o nutrifoode alebo cambridge...
@lukelu ako si ty na tom?

tiper24
27. feb 2017

@veronika1037 ok nech sa vam darí 😊

mirus1205
27. feb 2017

@tiper24 Nechcela som sa nikoho dotknúť, väčšinou som mierumilovný, nekonfliktný typ ale na toto som musela zareagovať...veď predsa táto skupina je o NF alebo CD...o babách, ktoré túto diétu držia alebo niekedy držali alebo sa chystajú ju začať držať, o ich radách, skúsenostiach, občasných zúfalých stavoch 🙂 ...A pokiaľ som dobre čítala (možno sa mýlim) , ty si tento typ diéty nikdy nedržal a ani sa nechystáš, tak načo takéto omáčky a komenty 😉

A ešte taký malý dotaz....som šťastne vydatá 3 roky a nemám 15 rokov, aby som tu niekomu závidela nejaké dopisovačky.....A myslím, že takých báb je nás tu viac...

tiper24
27. feb 2017

@mirus1205 ale toto je aj o chudnuti a ja tiez chudnem, ak som tu zavital co ani neviem ako kedze som na MK kratko asi tyzden, tak ma zaujimali skusenosti,tipy ako chudnut 😐

veronika1037
27. feb 2017

@tiper24
https://www.modrykonik.sk/group/6855/
Tu je link na jednu zo skupin o chudnuti.
Dovidenia

tiper24
27. feb 2017

@veronika1037 dakujem uz som sa pridal, uz vas tu nebudem obtazovat, nech sa vam darí 😊

stellina1982
27. feb 2017

Ahojte tak vidim ze sa tu debatuje uz tak halabala o nicom(a plne teda suhlasim s tym ze sme v skupine cd a nf)a mali by sme sa teda vyjadrovat k veci a nie od veci 🙂.....tak aby som trosku utisila naskrbene emocie idem sa opytat kto planuje zacat od marca?

stellina1982
27. feb 2017

A dalsia otazka je ak ma niekto napredaj spagety nf tak poprosim ip a s cenou.kupim.a dakujem.pekny den zelam.

tiper24
27. feb 2017

@stellina1982 este jeden kompliment.....si pekna 😊 a idem 😊

mucilienka
27. feb 2017

@stellina1982 ja som zacala dnes ale iba CD ranajky a ostatne klasika..
Som bola behat, olutovala som kazdy kolacik, co som cez zimu zjedla...kondicka o nicom😢

veronika1037
27. feb 2017

@stellina1982 pozrem sa ked pridem domov lebo viem ze nam nieco ostalo.

tamichloe
27. feb 2017

@stellina1982
veru 😀 mlady pan nam tu ohuruje všetky dievčata 😀
@tiper24

tamichloe
27. feb 2017

@ollyana

@tiper24
ale boli ste zlatí ako ste si pisali 😀......no presne,vždy ked mi zasvietilo upozornenie....kukam....čo nove....a to Vy naše hrdlicky :-*

tiper24
27. feb 2017

ja uz tu pisat nebudem, tak uz ma nespominajte aby mi nesvietilo upozornenie 🙂

jakubovamama
27. feb 2017

Ahojte! Som rada, že konečne budeme písať "k téme". Presne nie som ani zakomplexovaná, ani nezávidím vzťah, som šťastná. Len by som si chcela písať o skúsenostiach.

Začínate niekto s Nutrifood? Rada by som si vymieňala skúsenosti, pocity a pod. Ja som začala pred 6 dňami a cítim sa naozaj veľmi dobre. Som prekvapená - zatiaľ žiadna kríza, i keď mám denne iba - koktejl, polievka a ovsenná kaša + obdeň si dávam aj tyčinku, v pohode mi to stačí (predtým som jedla veľa).

Dokonca som pred chvíľkou robila synovi lekvárové šišky - a odolala som 🙂 O 2 dni idem na váženie, tak som zvedavá - ale naozaj sa cítim veľmi dobre a mám pocit, že som aj schudla, i keď teraz pijem každý deň 3,5 litra vody (predtým to bolo cca 4 - 5 káv a max 1 liter vody).

Idem do toho a som pozitívne naladená.

Mám 73,5 kg, výšku 174 cm - necítim sa však spokojne, za posledné 3 roky som pribrala 15 kg a do leta by som chcela mať, a budem mať - 57 - 60 kg.

Čakám na Vaše pocity 🙂

ollyana
27. feb 2017

@mirus1205 nooo to by sme mohli aleeeeee nikto tu nič nepísal predsa a on nedrží tu diétu tak ocom potom písať...A keď ti vadim treba napísať 😉

ollyana
27. feb 2017

Také sem chodím kvôli diéte ale nikde nikto ..Nikto nedáva príspevky a keď pozriem že tu niečo svieti tak treba odpísať..Také by rada písala a podporovala sa v diéte..Tak šup šup nech je čo čítať ako vám to ide

werunkah
27. feb 2017

Ahojte, ja bych nerekla, ze tu jde o nejake hrdlickovani. Ale spis nam tu tiper24 posunul tu diskusi od CD a NF k diskusi o jinem zpusobu hubnuti... Proto uz to nikoho moc nebavilo cist a zapojovat se do diskuse. Jinak ja jsem po sedmi tydnech a 7 kg dole rozhodnuta, ze se budu snazit uz jen udrzovat. Uz nemam silu dal se drzet v ketoze a hubnout s CD. Takze muj dalsi cil je, abych nepribrala.😉 A snad jeste do leta nejal dam dolu dalsi 2-3 kg.

ollyana
27. feb 2017

@werunkah ja som prešla na prechod a už mám pocit že to ďalej Tako nedám,že chcem už začať s mojou stravou ..To som mala včera 4 týždne ...A 7 ako ty fuuuha ...Aj keď dosť som si zvykla že nemusím si nič chystať 🙂