Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
A tusim za konzultáciu je 10 eur wink:
Kocky nepredáva tu niektorá zvyšné "sacky"? Dakujem
Ahojte. Ja som zacala dneska CD. 3+1 . ceazar šalát mozem jest? Je tam parmezan. To mozem? Paradajky a dressing viem ze nemozno.
@marianka87 syr ani mlieko ešte nie v tejto prvej faze iba zelenú zeleninu
@stankai dakujem
Nepredava niekto NF tycinku?
@stankai kolko trva prva fáza? Dneska mam 4.deň.
Ideálne aspon 2 týždne zavisi kolko chceš zhodit ale poradca ti isto poradí
@stankai dakujem
Noooo, takže som stále na Nutrifood - nemám žiadny problém a chutí mi to. Všetko dodržiavam stále - ráno koktejl, na obed jedlo a večer polievka. Teraz si už cez deň chrúmam napríklad surový kaleráb + 3 litre vody a káva bez mlieka a bez cukru.
Po prvom týždni - 3 kg (som sa čudovala)
po druhom týždni - ani jeden gram (som sa tiež čudovala 🙂
Pravdupovediac tam aj oni krútili hlavami, že sa im to ešte nestalo a to nejem naozaj nič iné, ani kvapka alkoholu a pod.
Teraz som zvedavá, aké prekvapenie ma čaká po 3 týždňoch. Ale cítim sa veľmi dobre a hoci sa možno schudnutie neukázalo na váhe, tak cítim, že sa mi mení postava k lepšiemu 🙂
@jakubovamama Dobry den. Na druhom tyzdni ani jeden gram neislo?? Ja dneska mam 5. deň.
Nie. Ani gram 🙂 Uvidím v utorok po 3. týždni, keď zas nič nebude, tak neviem... 🙂
Tento týždeň som to porušila, dala som si 1 zemiakovú kroketu, ale to nemôže nič narušiť...
Včera som synovi piekla pečené lekvárové buchty a odolala som!
@jakubovamama ty si urcite rozvedena a bez chlapa a nemas pevnu volu ty nikdy neschudnes 😂
@jakubovamama Neberieš lieky na štítnu žlazu? Ja berem...a preto neschudnem.
@marianka87 vraj hovoria že sa zvykne upravit aj štítna žlaza pri tejto diete len treba asi vačšiu trpezlivost🙂 no len to či ná človek dost peniažkov🙂 jakubovamama držím palčeky nech sa to pohne ja som bola tiež trochu zabrzdená a na 4 týžden sa to viac pohlo asi je to individuálne u kamošky tiež prvé 3 týždne jej to šlo tažšie až teraz na 4 sa jej to rozbehlo bojujeme dalej🙂
Srada, ze vzdy ak pride chlap su to rozbroje 😂😂😂
@pullower presne si to pomenoval na co je tato skupina..aby sa z tucnych depresivnych zenskych stali chude zenske plne energie a treba ich podporit..a mne to pomohlo..
@kiristinka1 to ti gratulujem 👍👍 ale vidis ze niektore tu len vyplakavaju ake su neschopne ako ta jakubova mama

@stankai Ďakujem