icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

bubu37
6. mar 2017

@stankai Ďakujem

evusikba
7. mar 2017

@stankai
Velmi pekne dakujem za info🙂 vsetko sedi aj v BA

stankai
7. mar 2017

A tusim za konzultáciu je 10 eur wink:

zebrickaa
7. mar 2017

Kocky nepredáva tu niektorá zvyšné "sacky"? Dakujem

marianka87
7. mar 2017

Ahojte. Ja som zacala dneska CD. 3+1 . ceazar šalát mozem jest? Je tam parmezan. To mozem? Paradajky a dressing viem ze nemozno.

stankai
8. mar 2017

@marianka87 syr ani mlieko ešte nie v tejto prvej faze iba zelenú zeleninu

marianka87
8. mar 2017

@stankai dakujem

marianka87
8. mar 2017

Nepredava niekto NF tycinku?

marianka87
10. mar 2017

@stankai kolko trva prva fáza? Dneska mam 4.deň.

stankai
10. mar 2017

Ideálne aspon 2 týždne zavisi kolko chceš zhodit ale poradca ti isto poradí

majka10
10. mar 2017

@evusikba wau to vážne? to je super lebo mne z nutrifoodu nechutila vegetka vôbec to bolo ble aj tie príchute do vody mi CD viac chutili tak teda ked niekto budete vedieť viac kde ako čo tak dajte vedieť ďakujem 🙂

marianka87
10. mar 2017

@stankai dakujem

jakubovamama
11. mar 2017

Noooo, takže som stále na Nutrifood - nemám žiadny problém a chutí mi to. Všetko dodržiavam stále - ráno koktejl, na obed jedlo a večer polievka. Teraz si už cez deň chrúmam napríklad surový kaleráb + 3 litre vody a káva bez mlieka a bez cukru.

Po prvom týždni - 3 kg (som sa čudovala)
po druhom týždni - ani jeden gram (som sa tiež čudovala 🙂
Pravdupovediac tam aj oni krútili hlavami, že sa im to ešte nestalo a to nejem naozaj nič iné, ani kvapka alkoholu a pod.

Teraz som zvedavá, aké prekvapenie ma čaká po 3 týždňoch. Ale cítim sa veľmi dobre a hoci sa možno schudnutie neukázalo na váhe, tak cítim, že sa mi mení postava k lepšiemu 🙂

marianka87
11. mar 2017

@jakubovamama Dobry den. Na druhom tyzdni ani jeden gram neislo?? Ja dneska mam 5. deň.

jakubovamama
12. mar 2017

Nie. Ani gram 🙂 Uvidím v utorok po 3. týždni, keď zas nič nebude, tak neviem... 🙂
Tento týždeň som to porušila, dala som si 1 zemiakovú kroketu, ale to nemôže nič narušiť...
Včera som synovi piekla pečené lekvárové buchty a odolala som!

pullower
12. mar 2017

@jakubovamama ty si urcite rozvedena a bez chlapa a nemas pevnu volu ty nikdy neschudnes 😂

bubu37
12. mar 2017

@pullower to je čo za pripomienka😲

marianka87
12. mar 2017

@jakubovamama Neberieš lieky na štítnu žlazu? Ja berem...a preto neschudnem.

pullower
12. mar 2017

@bubu37 iba moj nazor

stankai
12. mar 2017

@marianka87 vraj hovoria že sa zvykne upravit aj štítna žlaza pri tejto diete len treba asi vačšiu trpezlivost🙂 no len to či ná človek dost peniažkov🙂 jakubovamama držím palčeky nech sa to pohne ja som bola tiež trochu zabrzdená a na 4 týžden sa to viac pohlo asi je to individuálne u kamošky tiež prvé 3 týždne jej to šlo tažšie až teraz na 4 sa jej to rozbehlo bojujeme dalej🙂

bubu37
12. mar 2017

@pullower úplne že trápny

mirus1205
13. mar 2017

@pullower len či je na ten tvoj názor niekto zvedavý 😒...ak chceš byť zaujímavý, skús inde tu nepochodíš 😉

pullower
13. mar 2017

@bubu37 trapna je ona

pullower
13. mar 2017

@mirus1205 nemaj strach u teba nechcem pochodit

veronika1037
13. mar 2017

Srada, ze vzdy ak pride chlap su to rozbroje 😂😂😂

pullower
Odpoveď bola odstránená
mirus1205
13. mar 2017

@pullower počúvaj ma ty kreténko jeden, nechápem čo vlastne chodíš snoriaci po tejto skupine...nemáš čo iné na robote????

kiristinka1
13. mar 2017

@pullower presne si to pomenoval na co je tato skupina..aby sa z tucnych depresivnych zenskych stali chude zenske plne energie a treba ich podporit..a mne to pomohlo..

pullower
13. mar 2017

@kiristinka1 to ti gratulujem 👍👍 ale vidis ze niektore tu len vyplakavaju ake su neschopne ako ta jakubova mama