icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

pullower
Odpoveď bola odstránená
veronika1037
13. mar 2017

@pullower a preco to urazas zeny ktore chcu schudnut? Aj mne to pomohlo ze som si tu pisala a tipy na jedlo zhromazdovala. To skor ty budes zakomplexovany

dai
13. mar 2017

novy nick zalozeny len na provokaciu - netreba si vsimat😉

pullower
13. mar 2017

@veronika1037 ja nemusim mat komplexy 🙂

kiristinka1
13. mar 2017

@pullower a myslis ze ja som nezhresila?dolezite je na druhy den zasa pokracovat a neopustit sa.neviem ci fajcis,pijes,ale zavislost na jedle je ta najhorsia.a ked mas rodinu.ja tiez varit deckam,muzovi.zavislost na jedle je aj psychika "si tucna lebo zeres a zeres lebo si tucna" da to vela prace tento model zmenit.

pullower
13. mar 2017

@kiristinka1 jedlo nie je zavislost ak jedlo mas pod kontrolou ale kto sa preziera a nehybe jasne ze je tucny a este vyplakava a pritom si za to moze sama

felycity
13. mar 2017

@pullower ti nie je troška trapne byť v tejto skupiny, mne to príde divné byť v skupine, kde sú samé baby a ešte "zakomplexované" to asi nebude s tebou všetko ok...svoje múdre pokecy si aplikuj doma, v tejto skupine nech sme aké sme sa neurážame a nedehonestujeme.

pullower
13. mar 2017

@felycity ja nie som v skupine iba som reagoval na fore

kiristinka1
13. mar 2017

No co aspon je tu trochu vzruso 😂😂

mirus1205
13. mar 2017

@pullower mooje zlatko, teba musí v živote niečo veľmi trápiť....ale my za to nemôžme, na nás si to nemusíš vybíjať 🙂...nájdi si inú tému, tam ti bude lepšie 🙂...my tu totiž to chudneme 😉

pullower
13. mar 2017

@felycity povedat niekomu ze je tucny nie je urazka ale pomenovanie stavu

pullower
13. mar 2017

@mirus1205 moje zlatko pobavila si ma fajne teraz co ma ma trapit tvoje kila? 😀 tie su mi ukradnute ako zahodeny papier v kosi 😉

kiristinka1
13. mar 2017

@pullower vies ako tucny schudne..ale debil bude len debil..tiez len pomenovanie stavu..

pullower
13. mar 2017

@kiristinka1 nie kazdy tucny schudne 😝

mirus1205
13. mar 2017

@pullower tak sa k nim zlatko nevyjadruj, keď sú ti ukradnuté jo 😉...fakt musíš byť nejaký doprepínaný, keď ti nie je ani len troška trápne sa zapojiť do ženskej diskusie....choď si vyhoniť a bude dobre 😉 ...baby nemyslite si, že som takáto vulgárna trubica ale takýto čuráci ako je tento ma bohužiaľ k tomu nútia 🙂

bubu37
13. mar 2017

Víte, jaký je rozdíl mezi muži a delfíny? Žádný. O obou se říká, že jsou inteligentní, ale nelze to nijak dokázat.

pullower
13. mar 2017

@mirus1205 uz som si vyhonil som v pohode 🙂 ty by si tiez mala zmasturbovat nezdas sa byt v pohode 🙂 prepacte zienky normalne nie som taky ale musel som reagovat 🙂

pullower
13. mar 2017

@bubu37 a vies preco zena otvara mlieko v obchode? lebo na krabici je napisane TU OTVORIT 😀😀

mirus1205
13. mar 2017

@pullower dobre mojko, sme "radi" že sme si mohli s tebou poklábosiť ale už idkaj do inej diskusie, tam sa ti možno zadariii ....papaaaaaa 😉

pullower
13. mar 2017

@mirus1205 aj ja som rad papa at se dari 🙂

glloria21
13. mar 2017

to čo je za debila ten pullover?

pullower
13. mar 2017

to co je za debilku ta gloria?

mucilienka
13. mar 2017

@emjee mame tu problem 😒

lukelu
13. mar 2017

Evidentne mame veru

jakubovamama
13. mar 2017

Milý pullower. Je mi ťa úprimne ľúto. Nemusíš mať obavu - neznížim sa na diskusiu o tvojej primitívnej reakcii. Ale nedá mi to - áno, som rozvedená a predstav si, že nemám núdzu o mužov. Napriek tomu, že som rozvedená, nie som žiadna zakomplexovaná a škaredá žena. Naopak, som sympatická a príjemná žena, ktorá nie je tučná, iba sa chcela dať do poriadku pred letom. Som vzdelaná, nie som primitívka, ktorá klame samu seba, nedodržiava zámerne program, klame že nič nezjedla.... Asi chce väčšiu dávku inteligencie na to, aby si reagoval/reagovala "k veci". Fotografiu neuverejním, aby si nemal/nemala komplexy. Úbohé. A sľubujem, že sa už nenechám žiadnou tvojou poznámkou ani reakciou vyprovokovať.

Dievčatá, a vám nemusím zdôrazňovať, že ja som znovu oživila tému - len preto, aby sme sa podporovali, aby sme podchytili ženu, ktorá je možné v kríze, aby vydržala. Ja sa po 3 týždňoch cítim omnoho lepšie, vidím na sebe zmenu a je mi jedno, či budem - 5 kg, či mínus 10 kg. Podstata je, ako sa cítim - a hlavne to nerobím kvôli manželovi, potencionálnemu milencovi, či akémukoľvek mužovi. Najpodstatnejšie je, že to robím len a len kvôli sebe. Lebo na rozdiel od teba mám rozum - neruším diskusiu, kde nie som vítaný/á a ak, reagujem k veci. Neviem či si muž alebo žena, je mi to úplne jedno a nebudem míňať energiu, aby som to zistila.

jakubovamama
13. mar 2017

A dievčatá, poprosím Vás - už žiadna nekomentujte primitívne narážky z nicku pullower - nenechajte sa vyprovokovať, rovnako ako ja. Nech si tu píše, čo chce. Len jeho príspevok preskočte 🙂🙂

pullower
13. mar 2017

@jakubovamama no prave si sa prejavila presne taka ako si myslim ze si cize si zly clovek to je vsetko 🙂

pullower
13. mar 2017

@jakubovamama a uz len z teba by som mal komplexy 😅😅 popracuj trochu na sebareflexii 🙂

lukelu
13. mar 2017

@jakubovamama krasne si to napisala 👍

jakubovamama
13. mar 2017

@lukelu Od srdca. A nebudem a nebudem viac na neho reagovať. A určite som nechcela uraziť žiadne moletnejšie ženy a pod. Ide o to, ako sa ktorá žena cíti a aby to robila len kvôli sebe 🙂 A aj moletná žena môže byť pekná žena, ak sa vie s vkusom upraviť a môže mať stokrát viac rozumu ako... Držím nám palce!