icon

Cambridge diéta

cica022
3. okt 2012

Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať

ollyana
9. apr 2017

@bielalalien ono pomôcť to pomôže ten proteín tiež ale zasa neobsahujú všetky živiny čo ponúka dieta aby to bolo bezpečné ..

bielalalien
9. apr 2017

@ollyana podľa mňa tieto živiny neponúka ani CD, ani Nutri, ani nič čo je z pytlíku. preto len mesiac.

karin1811
9. apr 2017

@karia84 ahoj vezmem tie sladké od teba: 2 ks cokoladovy koktail, 6ks caffe latte, 2ks vanilka, 1ks lesne ovocie

ollyana
9. apr 2017

@bielalalien no ja len že proteínov mám doma až až a keď som to počítala nič moc ..To zameniť ..Ale zasa každopádne aspoň to skúsis a podelis sa s nami aké to je držať to tak s proteínom ..Možno sa nám to zapáči alebo niektorá sa pridá

bielalalien
9. apr 2017

@ollyana Je to len môj názor. Čo sa týka bielkovín, zdá sa mi to nutrične lepšie (cca 80g bielkovín na 100g proťáku = za mňa sýtejšie). Kaloricky na 100g okolo 400 kcal. Princíp ketózy fachčí tiež.
Ako najradšej by som jedla všetky tie polievky a cestoviny a omelety a tyčinky ale naozaj na to nie sú u mňa peniaze 🙂
S proťákom som už držala, zišlo dole tiež pekne. Ale uvedomujem si, že zdravé to nie je, dlhodobo tuplom nie, ale ako rýchla pomoc raz z polroka prečo nie?

karia84
10. apr 2017

@karin1811 Prepac, vcera som uz vsetko predala.

mucilienka
10. apr 2017

@bielalalien a aky mas protein? tusim @bubu37 tiez nahradila od kompavy... alebo sa mylim s nickom?

bielalalien
10. apr 2017

@mucilienka Fúha, dorážam zbytky čo mi ostali. Mám nejaký čistý od nu3tion, ten si dávam do kávy ako "mlieko" alebo robím s olé pudingom od Dr.Oetkera (netreba variť, iba zmixovať). A potom tuším mám od whey bielu čokoládu a teraz som si objednala kokos-čokoláda.

bubu37
10. apr 2017

@mucilienka áno,bol od Kompavy a hodnoty mal skoro ako Cambridge

ariana18
10. apr 2017

ahojte 🙂 mám na predaj zvyšné koktejly a polievky NF, rôzne príchute , 29 ks, ak by bol záujem poprosím správu , 2,50 € / kus

mucilienka
10. apr 2017

@bubu37 a ktory to bol? Ako chutil?
Ja teraz pojem rano herbalife, som si zvykla...

ollyana
10. apr 2017

@bielalalien tak áno raz za čas..Také sme my ženy ideme do všetkého ak sa jedná o postavu :D

lukelu
15. apr 2017

Ahojte dievcata 🙂 takto cez sviatky rozmyslam nad tym, ze by som si na nejake 2 tyzdne nasadila NF, len neviem ci to ma na 2 tyzdne zmysel. Co poviete?

milka421
Odpoveď bola odstránená
mucilienka
15. apr 2017

@lukelu urcite das nejake to kilecko dolu... a ked do toho zasa nevhupnes aj udrzis

lukelu
15. apr 2017

@mucilienka ja som nepribrala, este som dve kila schudla a chybaju mi 3 🙂 tak ze by som si trosku takto pomohla 🙂

ollyana
16. apr 2017

@lukelu určite ti to pomôže ..

stellina1982
16. apr 2017

@milka421 mozem vediet kolko kg si schudla a za aky cas? A vedlajsie ucinky?

bubu37
16. apr 2017

@stellina1982 moc recenzii nie je,ale nasla som takuto

stellina1982
16. apr 2017

@bubu37 dakujem a beriem na vedomie 🙂

mariacejch
Odpoveď bola odstránená
pamela76
16. apr 2017

@stellina1982 no a ja som si chcela objednať Ďakujem za príspevok ušetrila som 👍.

fatarina
17. apr 2017

Baby prosím Vam poraďte mi , cely deň v pohode vydržím ale neskoro večer má chytí hrozný hlad až má trasie nemôžem späť a myslím na to že som hladná ako ste to Vy mali a pripadne riešili ✌️

bianka...
18. apr 2017

@fatarina kolky den si na NF?

lukelu
19. apr 2017

@fatarina ahoj, mna vecer hlad nejako netrapil. No skus si dat kusok bielej alebo zelenej zeleniny.

babyclothing
19. apr 2017

Ahojte prosim nedaju sa niekde kupit cambridge koktejly a polievky bez poradcu? Ja som mala ale prestala sa tomu venovat a uz neviem kde zohnat :( dakujem alebo ak by mal niekto na predaj kupim

babyclothing
19. apr 2017

@bubu37 dakujem len ona to predava ako celok len a zas naraz 180€ je dost .. :( ak by ste o niekom vedeli este mozte mi prosim napisat ?

ollyana
19. apr 2017

@lukelu ahoj no čo aj si zacala

lukelu
19. apr 2017

@ollyana nezacala 🙂 a kedze ma postretlo par neprijemnych veci, mam taky dojem, ze tie kila zidu