Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@ollyana podľa mňa tieto živiny neponúka ani CD, ani Nutri, ani nič čo je z pytlíku. preto len mesiac.
@bielalalien no ja len že proteínov mám doma až až a keď som to počítala nič moc ..To zameniť ..Ale zasa každopádne aspoň to skúsis a podelis sa s nami aké to je držať to tak s proteínom ..Možno sa nám to zapáči alebo niektorá sa pridá
@ollyana Je to len môj názor. Čo sa týka bielkovín, zdá sa mi to nutrične lepšie (cca 80g bielkovín na 100g proťáku = za mňa sýtejšie). Kaloricky na 100g okolo 400 kcal. Princíp ketózy fachčí tiež.
Ako najradšej by som jedla všetky tie polievky a cestoviny a omelety a tyčinky ale naozaj na to nie sú u mňa peniaze 🙂
S proťákom som už držala, zišlo dole tiež pekne. Ale uvedomujem si, že zdravé to nie je, dlhodobo tuplom nie, ale ako rýchla pomoc raz z polroka prečo nie?
@bielalalien a aky mas protein? tusim @bubu37 tiez nahradila od kompavy... alebo sa mylim s nickom?
@mucilienka Fúha, dorážam zbytky čo mi ostali. Mám nejaký čistý od nu3tion, ten si dávam do kávy ako "mlieko" alebo robím s olé pudingom od Dr.Oetkera (netreba variť, iba zmixovať). A potom tuším mám od whey bielu čokoládu a teraz som si objednala kokos-čokoláda.
@mucilienka áno,bol od Kompavy a hodnoty mal skoro ako Cambridge
ahojte 🙂 mám na predaj zvyšné koktejly a polievky NF, rôzne príchute , 29 ks, ak by bol záujem poprosím správu , 2,50 € / kus
@bubu37 a ktory to bol? Ako chutil?
Ja teraz pojem rano herbalife, som si zvykla...
@bielalalien tak áno raz za čas..Také sme my ženy ideme do všetkého ak sa jedná o postavu :D
Ahojte dievcata 🙂 takto cez sviatky rozmyslam nad tym, ze by som si na nejake 2 tyzdne nasadila NF, len neviem ci to ma na 2 tyzdne zmysel. Co poviete?
@lukelu urcite das nejake to kilecko dolu... a ked do toho zasa nevhupnes aj udrzis
@mucilienka ja som nepribrala, este som dve kila schudla a chybaju mi 3 🙂 tak ze by som si trosku takto pomohla 🙂
@milka421 mozem vediet kolko kg si schudla a za aky cas? A vedlajsie ucinky?
@stellina1982 moc recenzii nie je,ale nasla som takuto
@bubu37 dakujem a beriem na vedomie 🙂
@stellina1982 no a ja som si chcela objednať Ďakujem za príspevok ušetrila som 👍.
Baby prosím Vam poraďte mi , cely deň v pohode vydržím ale neskoro večer má chytí hrozný hlad až má trasie nemôžem späť a myslím na to že som hladná ako ste to Vy mali a pripadne riešili ✌️
Ahojte prosim nedaju sa niekde kupit cambridge koktejly a polievky bez poradcu? Ja som mala ale prestala sa tomu venovat a uz neviem kde zohnat :( dakujem alebo ak by mal niekto na predaj kupim
@babyclothing jedna kočka tu predáva https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/keto-diet-skusenosti-2/
@bubu37 dakujem len ona to predava ako celok len a zas naraz 180€ je dost .. :( ak by ste o niekom vedeli este mozte mi prosim napisat ?

@bielalalien ono pomôcť to pomôže ten proteín tiež ale zasa neobsahujú všetky živiny čo ponúka dieta aby to bolo bezpečné ..