Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@lukelu kapustnicu ako taku ani nechcem 🙂 len polievku-milujem kapustu,ale jest ju kyslu zo sacku by bolo asi divne 😂
@kristulkamarulka vzdy lepsie ako ju kombinovat do polievky 🙂 pekne si vyberaj zo sacku a papaj 🙂 kolko potrebujes byt na NF?
@lukelu poradkyna vravela,ze tak 3mesiace. Ja pevne verim,ze to dam. Lebo moja pevna vola je velmi chatrna 😖
@kristulkamarulka ja sa k pevnej voli nemam pravo ani vyjadrovat 😂 ale snaz sa nevymyslat co najdlhsie 😉
😂 som rada,ze v tom nie som sama 😁 takto varievam len malej prikrm a uz mi z toho hrabe. A ja tu chrumem cibulku a uhorku jak taky dinosaurus 😀
A kysla kspusta sa moze?
Do povolených druhů zeleniny patří bílá a zelená - vybírat můžete z níže uvedených potravin:
Chřest
Brokolice
Zelí
Květák
Čínské zelí
Římský salát
Ledový salát
Cukety
Okurky
Fenykl
Zelené papriky
Zelený listový salát
Houby
Červené ředkvičky
Špenát listový
Polníček
Rukola
Jarní cibulky
Řapíkatý celer
Zelené fazolové lusky
Míchané listové saláty
Baby, pomôžte mi😭😭😭...začala som už druhý esiac,ale ochorela som a dostala ATB.,tak som ju musela ja 2 týždne prerusit😩. Začala som teda odznovu prvým týždňom,ale neovládam ho a.sem tam zober aj to co nemám. Prvý krát som to držala poctivo ale teraz to nejako neovládam. V ster du idem na väzenie po prvom týždni 😭😭. Bojím sa,že som neschudla ale pribrala. Stalo sa.to aj vám a aké boli výsledky na váhe?
Jej,sorry za chyby ale telefón mi tu podpísal sprostosti😲😲😲. Snáď ste rozumeli co som písala....jejda😲😲😲
@bubu37 nenasla som ...
@mucilienka vsak zeli je kapusta. Ni?
@kristulkamarulka ano, ale kvasene ma podla mna iny pomer cukrov
@mucilienka a co je v tabulke ta kyslaa kapusta,to je potom ako myslene? Bo biela a cervena su tie gulate, cinska je taka bielo zelena. Tak kysla je podla mna taka vreckova,kvasena.. Mozno ked tak premyta..ci?
@mucilienka no ale v povolenych tam je pisana.Neviem...
@kristulkamarulka
@bubu37 baby, ja dom to tam nevidela, prepacte 🙂 mate pravdu. Tak super!!!
no podľa mňa by sa kyselá kapusta nemala jesť, lebo si myslím, že je veľmi presolená.
ale je to len môj názor. nemám už brožúrku 🙂
Ja ked som uz nedietila naplno,providelne som piekla kurca na kyslej kapuste a ketoza bola aj som chudla.
Ja som zasa myslela kvoli ten kyslosti... ze citron vo vode napt.tiez nie... neviem, ci mi rozumiete ako to myslim
@mucilienka citron sa nemoze to je pravda..ja hovorim len svoju skusenost ze mne ta kysla kapusta nenarusila nic..ale neni som odbornik..
@mucilienka ktovie,ako je to s tou kyslostou 😕 ja som nasla recept na tukozrutsku kapustovu,tak som si spravila podla toho,len som nesolila a nedala rajciny a je topkova 👍👌😎
@kristulkamarulka do nej ide co?
kyslá kapusta sa nesmie, obsahuje soli a iné ....
ahojte baby..mam na predaj s nutrifood kokteily.polievky nejake..aj 3hl.jedla 🙂 mam toho viac tak pri zaujme.predam..nakolko ja som tehotna a uz nemozem.pokracovat... napiste a napisem vam ake prichute presne mam a kolko 🙂 cena jednoho sacku je 2,9e ja predam za 2,5e 🙂 plus postovne na mna 🙂
@mucilienka
@kristulkamarulka
Ten citron nie je o kyslosti. Citron predsa posobi zasadito, takze to bude o niecom inom 🙂

@kristulkamarulka lepsie je nepokusat a proste vydrzat bez kapustnice ten cas 🙂